Bunga Banga re
Zainteresovan član
- Poruka
- 470
Glasajte? Pa da izaberemo novog moda!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala brate na ponudi, ali nisam ti ja za to. Mislim bez da ikog uvredim, da bi Ples bio dobar izbor. Nije zadrt ciganin ali jeste Boca fan...al' to ovde ne igra ulogu.Bunga Banga re:Stavio bih i Marlona ali nece tako da...
Banci,svaka ti cast za tvoj doprinos forumu.Ali ipak ti fali "staz". Da imas samo par meseci boravka na forumu sigurno bh glasao za tebe. Ali ne brini...bitno je da si aktivan. Dzaba ako budes moderator,ako forum nema aktivne clanove...kapiras?Banci:Eto ubacio si one koji to ne zele.A mene koji sam svaki dan tu i izvestavam o ligama i rezultatima nisam na tom spisku.
zoranpetrovic84:a kako onda "postajete" moderatori?Ja sam izmedju ostalog glasao za Visiona zbog pametnih komentara i zbog ukusa kod odabira i gledanja filmova...
Hvala,hvala!how_yes_no:btw glasao sam za demona zato sto je rossoner i zato sto ima staza na forumu i decko deluje normalno tako da ima moju podrsku ziveo predsednik .... moderator