Izbori za moderatora

Novi moderator

• PLESsitnihDEMONA

• Elvin

• FLUID

• banegad2004

• tab503

• VisionOfDisorder

• marco3dx

• Bunga Banga re

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo ja sam upravo glasao za Visiona. Hvala onima koji su glasali za mene.
Glasao sam za Visiona,jer ima dug staz na forumu,pa nadam se samim tim i odredjeno iskustvo, stalozenost i objektivnost.
Ajde da izglasamo,pa da krene da se radi! :lol: Hocu da fudbal bude vrlo aktivan deo foruma.

Banci:
Eto ubacio si one koji to ne zele.A mene koji sam svaki dan tu i izvestavam o ligama i rezultatima nisam na tom spisku.
Banci,svaka ti cast za tvoj doprinos forumu.Ali ipak ti fali "staz". Da imas samo par meseci boravka na forumu sigurno bh glasao za tebe. Ali ne brini...bitno je da si aktivan. Dzaba ako budes moderator,ako forum nema aktivne clanove...kapiras?
Sad se malo budimo...pre par meseci ovde se postovalo jednom u nedelju dana. Uzas!

Naravno... Medjutim, ovde je jedan zaista neophodan, tako da ili prijava sa linkom odavde, ili PM nekim od administratora bi trebalo da uchine stvari kako treba. Osim ako bash admini nisu vec nekog zaplanirali. A ne verujem, ovo mesto vec godinu i jache zvrji prazno. Tako da, lil PleSsitnihDemona ili ja, cemo napisati vec neshto. Ako se stvari ne promene.
Recimo, josh dva dana?

moderator je vise nego neophodan jel kako god koji novi klinac dodje na forum otvori temu napred zvezda / napred partizan, ili umsto napred ubaci neku drugu rec i onda tako sada imamo jedno 29376845192846234609264 tema koje ne vode ni cemu niti su nekada imale smisla. Vreme je da ovaj forum postane ozbiljan, ima dosta korisnika tako da je krajnje vreme da se poradi na ozbiljnosti sadrzaja ;)

btw glasao sam za demona zato sto je rossoner i zato sto ima staza na forumu i decko deluje normalno tako da ima moju podrsku :) ziveo predsednik .... moderator :D

how_yes_no:
btw glasao sam za demona zato sto je rossoner i zato sto ima staza na forumu i decko deluje normalno tako da ima moju podrsku :) ziveo predsednik .... moderator :D
Hvala,hvala!
Ako pobedim na izborima,dovidim licno Berluskonija da se registruje i postuje na forumu Fudbal !!! :lol:
Kasnije i Gattusa! :lol:
Drago mi je da je i Vision rossoner!
Bice mesta za sve klubove na forumu i njihove simpatizere. Samo treba da se uvede red da se ne otvara milion istih ili slicnih tema o Zvezdi i Partizanu.
Da nas bude sto vise i da budemo sto aktivniji. Kada izaberemo moda...kontaktiracemo admine da rese situaciju i promene moda za fudbal.
Ja sam imao neki konflikt sa adminom,pa iako pobedim moze da se desi da postavi Visiona.:lol: :lol: Sto meni uopste nece smetati ! Bitno je novi mod aktivan i cesto on line...i da bude nepristrasan. S toga uopste ne sumnjam u Visiona u slucaju da bude mod. A ne sumnjam ni u sebe. :lol: :lol:

Back