Избори у Грчкој

Komunizam=fasizam

NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA O TITU: Broz i Hitler išli u isti razred, pravi Tito klao srpsku decu!
http://www.telegraf.rs/vesti/politi...-isti-razred-pravi-tito-klao-srpsku-decu-foto

Bundesarchiv_Bild_183-H27337,_Moskau,_Stalin_und_Ribbentrop_im_Kreml.jpg

Nemci se uopste ne jeze, svaki normalan covek u Nemackoj bi zeleo da barem Nemacka izadje iz evro zone i da se vrati DM.
Medjutim drug Siriza nazalost nece da izadje iz evra, on hoce jos hiljadu milijardi, a jel to Nemci, Finci, ali i Holandjani i Francuszi, Italijani
bas i ne vole.
Pa to te i pitam - zasto vlast Nemacke ( koja naravno izrazava volju svog naroda i vodi samostalnu politiku a nezavisna je od volje stranog okupatora) ne ispuni zelje *svakog normalnog coveka* u Nemackoj i rasturanjem EU ne oslobodi se tog balasta koji joj visi na grbaci? Pa da jednom i oni- jadni Nemci ( i Holandjani,Finci...) da*nu dushom a ne da samo trpe dok drugi-paraziti (Grci, Bugari, Portugalci...) uzivaju? Zar ne primecujes nista *cudno* u takvom ponasanju Nemacke - umesto da razvale tu sopstvenu tamnicu - EU i oslobode se ropstva oni to ne cine. Mora da su mnogo *naivni* ti Nemci

Komunizam=fasizam

NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA O TITU: Broz i Hitler išli u isti razred, pravi Tito klao srpsku decu!
http://www.telegraf.rs/vesti/politi...-isti-razred-pravi-tito-klao-srpsku-decu-foto

odličan izvor informacija
inače, odmah uz pomenuti članak nude sledeće srodne:

pročitaj još

POHOTNE PROFESORKE: Evo zašto imaju seks sa učenicima!
24. Januar 2015.
Srbin rođen bez obe ruke i jedne noge - oprostio majci koja ga je ostavila (VIDEO)
25. Januar 2015.
Možete li iz ovog ugla da provalite o kojoj seksi pevačici je reč? (VIDEO)
25. Januar 2015.

Dakle, baš visokoumno da se enlajtuješ...

odličan izvor informacija
inače, odmah uz pomenuti članak nude sledeće srodne:

pročitaj još

POHOTNE PROFESORKE: Evo zašto imaju seks sa učenicima!
24. Januar 2015.
Srbin rođen bez obe ruke i jedne noge - oprostio majci koja ga je ostavila (VIDEO)
25. Januar 2015.
Možete li iz ovog ugla da provalite o kojoj seksi pevačici je reč? (VIDEO)
25. Januar 2015.

Dakle, baš visokoumno da se enlajtuješ...

:D:D:D

možda bi bilo smešno da drugi "srodan članak" ipak nije tužan
trenutno bi se čovek bez obe ruke i jedne noge tretirao kao 60% invaliditeta i kao takav e bi mogao da ostvari pomoć
proveri... nemam pojma koliko procenata nosi ako se rodiš bez glave u Srbiji, valjda ništa er nam ionako služi samo za šišanje

- - - - - - - - - -

Angela

Hic Rhodos, hic salta ....

Gde ćeš, šta ćeš ???
Neće Grk više da trpi zuluma ...

Daće Bog da i kod nas narod progleda .....

Bog dao, Bog uzeo...
Nego narod isti ko ti - čeka da neko drugi krene prvi
Jer ako ti kao ti kreneš prvi, mož te uhapse, da te policija bije
plus da im platiš za angažovanje
a ako nemaš da platiš sudske troškove e onda ti dodje dobošar na vrata za, kako pisalo na bilbordu: "IZVRŠITELJI - ZA SISTEM KOJI FUNKCIONIŠE"

naopako - naopako, al sistem funkcioniše
tebi ako se ne svidja guraj tamo gde je bolje

Pa kreni ti prvi nemoj mene ništa da čekaš, ja krećem kad prvo krenu neki odvade sa foruma...
znam i ja za jadac...
da ne pominjem jednog forumaša koji će tad trči-gore trči-dole da nas izveštava iz sekunde u sekundu o dešavanjima u narodu... al on kao on da izadje... paaa pre će se oženi nego što će biti na mitingu...

Poslednja izmena:
ne može mene niko da plati koliko mogu ja da ne radim
hahahahahaha
ćuti di si ni za di si nisi
ahahahahahaha
šta tebe briga što oni tamo štrajkuju jel si ti primio platu?
hahahahahahaha
Jel rekao sindikat da će se stečajni upravnik da proda firmu a vam da da plate po komfornoj metodi?
(posle sud uvaži prvo a opovgne drugo a od istog dokumenta)
hahahahahahaha

i šta kažete? zaebana situacija?
e situaciju prave ljudi
pa ako zaebana situacija onda su ljudi takvi - zaebani

- - - - - - - - - -

155506-%C3%93%C3%B4%C3%B1%C3%AF%C3%A3%C3%A3%C3%B5%C3%AB%C3%BC%20%C3%A1%C3%B0%C3%BC%20%C3%93%C3%95%C3%91%C3%89%C3%86%C3%81%20%C3%AA%C3%A1%C3%AD%C3%AF%C3%AD.JPG

ovde nešto nije kako treba... čita se siriza... ali ... hm...
EU PIZA

pa ovo je nameštaljka, nešto kao "DVERI" da se razbiju glasači... jer ostali nude bagostanje i Devenporta i Kirbija...

možda bi bilo smešno da drugi "srodan članak" ipak nije tužan
trenutno bi se čovek bez obe ruke i jedne noge tretirao kao 60% invaliditeta i kao takav e bi mogao da ostvari pomoć
proveri... nemam pojma koliko procenata nosi ako se rodiš bez glave u Srbiji, valjda ništa er nam ionako služi samo za šišanje

- - - - - - - - - -

Bog dao, Bog uzeo...
Nego narod isti ko ti - čeka da neko drugi krene prvi
Jer ako ti kao ti kreneš prvi, mož te uhapse, da te policija bije
plus da im platiš za angažovanje
a ako nemaš da platiš sudske troškove e onda ti dodje dobošar na vrata za, kako pisalo na bilbordu: "IZVRŠITELJI - ZA SISTEM KOJI FUNKCIONIŠE"

naopako - naopako, al sistem funkcioniše
tebi ako se ne svidja guraj tamo gde je bolje

Pa kreni ti prvi nemoj mene ništa da čekaš, ja krećem kad prvo krenu neki odvade sa foruma...
znam i ja za jadac...
da ne pominjem jednog forumaša koji će tad trči-gore trči-dole da nas izveštava iz sekunde u sekundu o dešavanjima u narodu... al on kao on da izadje... paaa pre će se oženi nego što će biti na mitingu...

Ja krenula ....
Ti si mi nešto malo smušen i neodlučan ....

busamo se u "našu ćirilicu" uzetu od grčkih slova
neki se svadjaju što ne piše na ćirilici
a Grci mešaju ćirilicu i latinicu a od njih uzesmo slova?

Αα Алфа Νν Ни
Ββ Бета Ξξ Кси
Γγ Гама Οο Омикрон
Δδ Делта Ππ Пи
Εε Епсилон Ρρ Ро
Ζζ Зета Σσς Сигма
Ηη Ета Ττ Тау
Θθ Тета Υυ Ипсилон
Ιι Јота Φφ Фи
Κκ Капа Χχ Хи
Λλ Ламбда Ψψ Пси
Μμ Ми Ωω Омега

E, baš je "k"irilica ....

:zcepanje:

Ja krenula ....
Ti si mi nešto malo smušen i neodlučan ....

internet borba se ne računa...

ček, gde si krenula?
ima neki popust u marketu?
čekaj sestro slatka idemo zajedno samo se obujem... eve meeee

- - - - - - - - - -

Αα Алфа Νν Ни
Ββ Бета Ξξ Кси
Γγ Гама Οο Омикрон
Δδ Делта Ππ Пи
Εε Епсилон Ρρ Ро
Ζζ Зета Σσς Сигма
Ηη Ета Ττ Тау
Θθ Тета Υυ Ипсилон
Ιι Јота Φφ Фи
Κκ Капа Χχ Хи
Λλ Ламбда Ψψ Пси
Μμ Ми Ωω Омега

E, baš je "k"irilica ....

:zcepanje:

jeste ali Vuk je dodao par slova... recimo J je najvažnije jer kad ne bi bilo J... ne bi bilo ni nas...

inače sećaš se kako je to bilo u 9-om veku?
аз буки вједи
глагољ иже
тета гола
мало ниже

internet borba se ne računa...

ček, gde si krenula?
ima neki popust u marketu?
čekaj sestro slatka idemo zajedno samo se obujem... eve meeee

- - - - - - - - - -

jeste ali Vuk je dodao par slova... recimo J je najvažnije jer kad ne bi bilo J... ne bi bilo ni nas...

inače sećaš se kako je to bilo u 9-om veku?
аз буки вједи
глагољ иже
тета гола
мало ниже

U DIS piletina još malo pa džabe ... Problem što je zaklana, očerupna, u kesu spakovana i ohlađena ...
Mi, matore koke još uvek držimo i cenu i nivo ....

- - - - - - - - - -

Ne sećam se, ja sam ipak malo mlađa ...

Zasto je toliko strasno sto je jedan evroskepticni pokret podrzao drugi? Ovo je iznad levice i desnice, radi se o antiglobalizacionom stavu.

Naravno da to nikom normalnom nije strasno ali radi se o kvazilogicnom triku - tj. sofizmu kojim se sluze ovi *drveni advokati* svetskih okupatora tako sto jedan kriterijum po kojima se neka dva pokreta u necemu razlikuju (npr. iz ekonomske sfere) ubacuju kao navodni razlog zasto ta ista dva pokreta u nekoj sasvim drugoj oblasti zivota (recimo odnos prema nacionalnoj slobodi i suverenitetu) navodno nikako ne bi mogli da budu istomisljenici. Kao da npr, vi . navijate za Partizan a ja za Zvezdu u sportu pa je to kao neki *jak argument* za cudjenje ako npr. i vi i ja najvise volimo da jedemo Vasinu tortu tj. istomisljenici smo u oblasti gurmanluka.
Na svu srecu, sve veci broj ljudi uvidja svu supljoglavost takvih nazoviargumenata sto su pokazali i jucerasnji grcki izbori i jos vise radost zbog njihovih rezultata kod ogromnog broja ljudi

Ето вам левичарско глупи грчки народе! Сад ћете видети како ће вам бити. Што нисте изгласали Златну Зору? Овако вам следи нестанак са ове планете!

Naravno da to nikom normalnom nije strasno ali radi se o kvazilogicnom triku - tj. sofizmu kojim se sluze ovi *drveni advokati* svetskih okupatora tako sto jedan kriterijum po kojima se neka dva pokreta u necemu razlikuju (npr. iz ekonomske sfere) ubacuju kao navodni razlog zasto ta ista dva pokreta u nekoj sasvim drugoj oblasti zivota (recimo odnos prema nacionalnoj slobodi i suverenitetu) navodno nikako ne bi mogli da budu istomisljenici. Kao da npr, vi . navijate za Partizan a ja za Zvezdu u sportu pa je to kao neki *jak argument* za cudjenje ako npr. i vi i ja najvise volimo da jedemo Vasinu tortu tj. istomisljenici smo u oblasti gurmanluka.
Na svu srecu, sve veci broj ljudi uvidja svu supljoglavost takvih nazoviargumenata sto su pokazali i jucerasnji grcki izbori i jos vise radost zbog njihovih rezultata kod ogromnog broja ljudi

Podela na desnicu i levicu uveliko nestaje, to je prevazidjeno. U svakom slucaju, lepo objasnjeno.

Back