Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 93.455
Па и ја мислим да ће Тадић ући у владу.
ПС:А што си ставио тог Титиног ментора на аватар?
Па, тај ментор је пушио велике и дебеле, а и Дроид то редовно ради.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да се ја питам, ја бих ту убацијо и СПС-ПУПС-ЈС.
Ипак, треба им да промене устав. И да одведу земљу тотално на дно, најбрже што могу. Јер ће нам тек онда кренути на боље.
Па, тај ментор је пушио велике и дебеле, а и Дроид то редовно ради.
Za Ustav ce SPS olos da bude tu uvek. A inace SNS nema nameru da unisti Srbiju kao SPS tako da ih zato i izbacuju iz vlade. Ako ih budu opet uzeli tada ce i da pokazu da zele da rade protiv Srbije.
Pa stavio sam jer sam anglofil.
Ja sam kriv, zajebbo sam se prilikom pravljenja ankete.
Zato sad pokusavam da se iskupim dobrim ljudima iz Regiona koji su ocigledno nezadovoljni uslovima glasanja masovno bojkotovali anteku.
Neverovatna dedukcija. Nauci me
I to je najbolje tako.Ovo je trebalo dočekati, iznošenje svake kritike na račun Vučića od strane njegovih, pa makar i najmanje, ravno je mogućnosti da asteroid udari sedam devetina dok puši![]()

Јел се зезаш?
Ок.
Ti meni nisi hteo da objasniš šta sam te pitala, ali da razjasnim ja tebi tvoju dilemu.
Vučiću treba najšira koalicija koju može da okupi jer ima nalog da promeni USTAV SRBIJE.
To mu je uslov sa kojim su ga pustili da arči pare na izbore.![]()
Ima! Ja im zameram sto nisu agresivniji prema medijima. Ja bih svaki dan isao pred jednu TV sa nacionalnom frekvencijom i insistirao na postovanju Zakona o izboru narodnih poslanika koji je Sloba postovao ma sta ko o njemu mislio.
Zasto Vucicu i njjegovim mentorima predstavlja problem da postuju yaj Zakon ako sve ide u njihovu korist? Zasto u ovoj drzavi ne postoji vise niko kome je stalo do zastite slobode medija? Zasto ne postoji neko ko ima petlju da nasuprot Vucicevoj strahovladi omoguci da se cuje i suprotno misljenje? Zasto je zastrasio i lokalne medije da vise niko ne sme da zove Dveri? Cega se toliko plasi ako su ovi marginalci a njegovi uspesi velicanstveni?
E, ja Dverima zameram sto agresivnije i organizovanije ne razbijaju tu blokadu.
Imam ja jos dosta toga sto imzameram ali o tome tek kada budu ravnopravni po Zakonu.

Ја zameram, kao i mnogi drugi, što protesti protiv izborne krađe nisu trajali duže, odnosno do razrešenja situacije. Ali, sa druge strane, jasno je bilo da, čim je SNS zaboravio priču o džaku falsifikovanih listića kako je došao na vlast, moglo je to da traje u nedogled, i ništa ne bi bilo postignuto, jer sistem nije želeo to da razreši. A da ne pričamo o izveštavanju medija sa tih protesta, recimo onaj prvi koji je kao zabranila policija, nije ni bio pomenut nigde, a na ulici 5.000 ljudi. Na sledećoj šetnji duplo više, a u medijima se pojavljuje cifra od nekoliko stotina. Opet, ovde se makar dežurni kritičari javljaju samo sa etiketama tip "dverci", "zveri" "zverjani", "starešine" i slično, pa ko je više lud sa se sa njima bakće i do besvesti iznosi argumente, kada se sa druge strane pojavljuju samo pomenute retardirane kvalifikacije...
Nisam ja mislio na takve proteste. Postoji mnostvo malih poteza tipa: deset ljudi izadje ispred ulaza u PINK sa grafikonom koji pokazuje koliko postuju Zakon i isto to raditi ispred svih medija. Postaviti pitanje tipa "Ima li u PINK-u slobodnih ljudi?"
Ovo podebljano si potpuno u pravu. Najbolji dokaz je i post iznad ovg tvog citiranog. Pogledaj sta on odgovara na moje pominjanje Zakona. Za njega je to nebitno. On sve svodi na pricu o "malima" i "velikima". Da zlo bude vece ista stvar je3 dominantna u nasoj metastaziranoj javnosti. "Hapsenjem" Miskovica zaplasio je sve neciste novinare. Nisam znao da su bas svi korumpirani tolike kukavice.
Šta je s onim blokadama ulica?Odustalo se, a?
Od te najave do tada su Dveri gostovale u nekoliko emisija na medijima sa nacionalnom pokrivenošću, što je i bio osnovni zahtev, tako da za time nema potrebe. A, ako kojim slučajem dovodiš u pitanje spremnost za proteste, imaš onaj od juče ispred zgrade RTS...
Veću gužvu prave osnovci na izletu.