Sad već teraš mak na konac, ali dobro...
Ne brate, smešno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad već teraš mak na konac, ali dobro...
Ne brate, smešno je.
U redu, smešno, da si prolazio kroz Beograd za vreme mitinga raznih stranaka pred prošle izbore (bilo letnje vreme, pa svi na Trg), video bi šta je smejurija...
Nisam priznajem, ali i ovih pedesetak ljudi je baš ono....I ono, primio ih dežurni urednik. Porazno deluje. Ono u smislu kulturno smo ih skinuli s ......
Знаш шта је смешно? Смешно је то што јуче идем градом, и налетим на штанд напредњака и гледам кога има и препознам једног човека, који је учестовао у свакодневним протестима чини ми се против независности Косова, а ја сам као клинац, колико-толико, долазио ту редовно, подржавао сам то. Ти протести су трајали баш дуго, неких 50так дана, слике су излазиле редовно у правди, и увек сам гледао у правди слике са тих протеста, јер нигде другде ниси ни могао да их нађеш, сваки пут кад не дођем обавезно правда, и то лице сам запамтио, човек који је на сваки протест дошао је сада тај човек који стоји на штанду СНС-а. Приђем му јуче, мада ме се он не сећа, променио сам се од тада, и крећем неку опуштену причу са њим, и говорим му неке грешке око Космета пре свега, јер се сећам да је он био ту, и он одједном почиње неку причу како је то једино било могуће и право решење, па причу о инвестицијама, и ја му објасним шта не ваља, а он ми крене то је сада телевизијска прича. Гледам, и не могу да верујем. Тражоио сам слике са тих протеста, нисам успео да их нађем, хтео сам да се уверим да ли је то тај човек сто посто, иако ја имам ту могућност да кад видим некоме лице запамтим га савршено добро и увек могу да га препознам, али сада сам морао да се уверим, да видим да ли је то исти човек који је тада долазио на те протесте и причао ми како иде редовно на Космет да пробам неке другаре да доведем да нас буде више, да то изађе у још неком медију сем у правди. Да види свет да Срби не дају Космет. Ето то је смешно, такви људи су смешни, смешан је Александар Вучић који никада није урадио овако нешто као Бошко Обрадовић, стао у први ред демонстрација, него нам се цео живот обраћа са неких бина, емисија, узвишена личност а ти си смешан ако то све не видиш, ти си смешан јер си СНС бот и мислим да би свако ко подржава Двери требао да игнорише овог човека, особу, јер је његов циљ да испровоцира људе неким глупим коментарима, а кад му неко нормално одговори, онда креће причу смешни сте, итд. Највећи издајници српског народа, срс, сада снс, све је то исто багра, сада сам сигуран у то. Александар Вучић је највећи издајник у историји савремене Србије, највећа политичка превара која постоји.Ne brate, smešno je.
Pa znaš kako, nađi mi taj potencijal koji će da izvuče za uši celokupnu uredničku ekipu RTS, i još pored Žandarmerije koji su tu kao da se sprema paljenje Rajhstaga, kulturno ću ti reći da si u pravu...
Potencijal bi bio neko ko ima harizmu koja bi okupila nekoliko hiljada. Recimo kao kad su paljene ambasade. Televizija je manji problem.
Још само да ти додам нешто на ово мишко, пошто видим да пишеш о неком потенцијалу за протесте, лако је имати потенцијал кад можеш неког позвати преко медија и платити двеста аутобуса да доведеш људе, тешко је показати свој потенцијал када си у ситуацији као што су Двери, а оно што сам ја јуче видео, више је од потенцијала, 200 људи који су дошли сами којима нико није дао паре за то нити их је довезао ту аутобусом, свака част тим људима! Они имају потенцијал, и они су фаце за све остале политичке партије и од сада ћу игнорисати твоје поруке јер ниси вредан ничије пажње, провокатору и особо са вокабуларом од 20 речи(примери:смешни сте, звери, вратари,...), штанд снса је за тебе а не овај форум тамо такви као ти причају, ниси за боље.Знаш шта је смешно? Смешно је то што јуче идем градом, и налетим на штанд напредњака и гледам кога има и препознам једног човека, који је учестовао у свакодневним протестима чини ми се против независности Косова, а ја сам као клинац, колико-толико, долазио ту редовно, подржавао сам то. Ти протести су трајали баш дуго, неких 50так дана, слике су излазиле редовно у правди, и увек сам гледао у правди слике са тих протеста, јер нигде другде ниси ни могао да их нађеш, сваки пут кад не дођем обавезно правда, и то лице сам запамтио, човек који је на сваки протест дошао је сада тај човек који стоји на штанду СНС-а. Приђем му јуче, мада ме се он не сећа, променио сам се од тада, и крећем неку опуштену причу са њим, и говорим му неке грешке око Космета пре свега, јер се сећам да је он био ту, и он одједном почиње неку причу како је то једино било могуће и право решење, па причу о инвестицијама, и ја му објасним шта не ваља, а он ми крене то је сада телевизијска прича. Гледам, и не могу да верујем. Тражоио сам слике са тих протеста, нисам успео да их нађем, хтео сам да се уверим да ли је то тај човек сто посто, иако ја имам ту могућност да кад видим некоме лице запамтим га савршено добро и увек могу да га препознам, али сада сам морао да се уверим, да видим да ли је то исти човек који је тада долазио на те протесте и причао ми како иде редовно на Космет да пробам неке другаре да доведем да нас буде више, да то изађе у још неком медију сем у правди. Да види свет да Срби не дају Космет. Ето то је смешно, такви људи су смешни, смешан је Александар Вучић који никада није урадио овако нешто као Бошко Обрадовић, стао у први ред демонстрација, него нам се цео живот обраћа са неких бина, емисија, узвишена личност а ти си смешан ако то све не видиш, ти си смешан јер си СНС бот и мислим да би свако ко подржава Двери требао да игнорише овог човека, особу, јер је његов циљ да испровоцира људе неким глупим коментарима, а кад му неко нормално одговори, онда креће причу смешни сте, итд. Највећи издајници српског народа, срс, сада снс, све је то исто багра, сада сам сигуран у то. Александар Вучић је највећи издајник у историји савремене Србије, највећа политичка превара која постоји.
Још само да ти додам нешто на ово мишко, пошто видим да пишеш о неком потенцијалу за протесте, лако је имати потенцијал кад можеш неког позвати преко медија и платити двеста аутобуса да доведеш људе, тешко је показати свој потенцијал када си у ситуацији као што су Двери, а оно што сам ја јуче видео, више је од потенцијала, 200 људи који су дошли сами којима нико није дао паре за то нити их је довезао ту аутобусом, свака част тим људима! Они имају потенцијал, и они су фаце за све остале политичке партије и од сада ћу игнорисати твоје поруке јер ниси вредан ничије пажње, провокатору и особо са вокабуларом од 20 речи(примери:смешни сте, звери, вратари,...), штанд снса је за тебе а не овај форум тамо такви као ти причају, ниси за боље.
Sledeci koji trebaju da protestuju su pripadnici NOPO-a koji su takodje zapostavljeni u medijima EU Satanista.
Ocekujem masu performansi po trgovima u Beogradu gde ce mnogobrojne pristalice ovog pokreta ukazati na masonsku cenzuru u antiSrBskim medijima.
Zar stvarno misliš da su ljudi koji su palili ambasade instruisani od strane Koštunice, ili bilo koga? Što se mene tiče, samo da napravim mali otklon od teme, trebale su da se spale, a ne da pokušaju da se pale, isto kao i kada su paljeni oni punktovi na Jarinju, pa se neki kao zgražavali, divljaštvo, šta li, a ti zapravo pokušavaš da počistiš govna...

Предизборни слоган :
Криза у Украјини је наша шанса![]()

Двери позивају на велики скуп подршке Русији у борби против нацизма
Te iste dveri se zalazu za rehabilitaciju Milana Nedica, kvislinga i saradnika nacisticke Nemacke.
Zahtev za rehabilitaciju Milana Nedića juče je predat Okružnom sudu u Beogradu, a podneli su ga Srpska liberalna stranka, Udruženje književnika Srbije, Udruženje „Dveri”
I tvoj gazda se zalagao za iste metode
Nije se zalagao za rehabilitaciju Milana Nedica, hitlerovog sluge , a dveri jesu.
vaj decko Milos K o cemu pricas ti pa najblizi se svadjaju oko smrdljive politike a ne znaju da su jedni drugima sve,najgori licimeri i olosi od svih 50 godisnjih stazista u politici su ova nova stranka Treca Srbjaj,ciji je predsednik onaj Protic iz Beogradtskog sindikata,to su najvece jajare imao sam prilike da upoznam jednog iz BS zove se Darko,znaci smrad od coveka,licimer,kompleksas,ovaj BS najajadniji secam se kako ih je Kostunica(za koga nisam) ponizio u tv duelu 2002 na Studiu B posle toga se nisu culi 6 meseci,ti isti iz BS su pricali;Kosovo treba braniti,boj ovo ono,zdravi u glavi protiv sistema,kad su ih jednom pitali:"zasto se ne kandiduju i ne pokusaju u politici"oni su rekili "ne zelimo mi to""ne zanima nas"ovo ono a gledaj sad tog Protica,znaci tragedija,o comu vi pricate pa nema vise pameti u Srbiji,sva je pobegla napolje a zato smo mi krivi jer nemamo nikakav nacionalisticki ponos i nemamo damu da se borimo za svoje,kad budemo izasli na ulice dobrovoljno bez icijeg poziva od strane politicara i poseli da pravimo haos tek tad mozemo da izrodimao nekog novog,ovako cemo imati narednih 20 godina iste ljude koji pricaju drugu,trecu pricu i menjaju politiku kao carape.I tvoj gazda se zalagao za iste metode
Nije se zalagao za rehabilitaciju Milana Nedica, hitlerovog sluge , a dveri jesu.
Ali je radio za Seselja fasistu![]()