ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slideshowizjava_0.jpg

http://eizbori.com/faktor-plus-izbori-2014-istrazivanje-nds-osvaja-78-odsto-ds-10-5-odsto/

Srpska napredna stranka u ovom trenutku ima podršku 41,4 odsto birača, pokazuje najnovije istraživanje agencije Faktor plus a prenosi Informer.

Na drugom mestu je koalicija SPS-PUPS-JS, koja uživa poverenje 13,2 odsto birača, dok je na trećem mestu DS sa 10,5 odsto glasova.

Prema tom istraživanju, demokratski blok Boris Tadić podržava 7,8 odst anketiranih, a sledi DSS sa 7,0 odsto glasova.

Cenzus bi prešao još i LDP, koji je dobio 5,1 odsto glasova.

Izvor, Foto: Telegraf.rs

што произилази из овог следеће
када би све странке као дсс изашле самостално, цензус би прешли

СНС
ДСС
СПС
и евентуално ДС

http://eizbori.com/faktor-plus-najvise-glasova-za-sns-i-tomislava-nikolica/

Ево каква су им била предвиђања пред прошле изборе.

Naprednjaci prave gaf za gafom. Drama u Feketiću, Vućkovo predavanje na Pinku (i ˘ja sam se jedne večeri setio i tako su užičani dobili vodu˘ :lol: ), a za to vreme Neša Slina vs Saša Radulović. Odnosno Doktor Megadensa vs ETF. Iskreno se nadam da će sve ovo imati uticaja da makar desetini obmanutih i zatupljenih glasača Superpućka otvoriti oči. Pa ako treba, nek sve oteraju u tri peršuna i nek ne glasaju ni za koga, samo da što manje umanjimo štetu koju će načiniti u narednom periodu nadolazeći vladar Republike Srbije... Što manje mandata, to manja šteta, i možda prilika za glas u skupštini jednog-dvojice normalnih ljudi...

Kada me neko pita zasto glasam za Dveri, jednostavno odgovorim: trebaju nam novi ljudi i nova politika!

Dakle, ne pominjem ideologiju, ni rodoljublje (koje bi valjda trebalo da se podrazumeva), ni porodicnu politiku, ni Rusiju, ni EU, itd.

Sustina je da sve ove ostale kretene gledamo 25 godina na politickoj sceni u Srbiji, samo se menjaju na vlasti, menjaju price, programe i koalicije, grupni seks bez trunke stida, a Srbijica propada li propada...

Dakle, dosta mi je primitivnog i stetnog nacionalizma SRS, impotencije DSS, lopovluka Zutih DS skakavaca, karikatura poput eLDerPe, SPS, URS...

Sve su to pijavice (plus njihovi tragicni sateliti) koje piju krv ovom narodu - sada vec decenijama...

Zajednicko im je svima (manje/vise): da su lopovi, neodgovorni i nesposobni.
Mnogi od njih su i otvoreni veleizdajnici.

Da ima bilo ko nov i ozbiljan osim Dveri, ozbiljno bih razmislio i o njima... Ali nema.

Zato Dveri.

Jos jednom, ko nije video! ;) Zato DVERI!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back