nezavisni kandidat
Ističe se
- Poruka
- 2.225
А шта ако није? Ко ће онда да поједе оно што...?
Je li ovo prava tema da se kaže nešto o neispunjenim predizbornim obećanjima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта ако није? Ко ће онда да поједе оно што...?
Не знам, питај, можда ти неко и одговори.
Ја немам снаге да га гледам дуже од 15 секунди. (тј. да га слушам...)
http://www.kurir-info.rs/rejting-dilasov-ds-na-ivici-cenzusa-tadic-jaca-clanak-1234027
Lepo rezultat za Đilasa iako mi nije jasno kako takva mrcina može ispred tzv. patriota.
Da li zaista verujes Kuriru? Pobogu, postoji jasna obaveza da se objavi izvor podataka i jos ponesto.
Toliko se vidi spinovanje da se granici sa normalnoscu. Koja lista je Tadiceva? Kada je predata i pod kojim imenom? Toliku niskost u novinarstvu kakvu pokzauju nas mediji pod Vuckom nikada nije bilo. Izgleda nikome od njih nisu ciste rauke pa ih Vucko polasio hapsenjem Miskovica.
Da li zaista verujes Kuriru? Pobogu, postoji jasna obaveza da se objavi izvor podataka i jos ponesto.
Toliko se vidi spinovanje da se granici sa normalnoscu. Koja lista je Tadiceva? Kada je predata i pod kojim imenom? Toliku niskost u novinarstvu kakvu pokzauju nas mediji pod Vuckom nikada nije bilo. Izgleda nikome od njih nisu ciste rauke pa ih Vucko polasio hapsenjem Miskovica.
A ona anketa koju su ovde tvoji juče objavili je dobra? Idi begaj! Nije dobra nijedna; izbori su najtačnija anketa, ali kad vam pomenem skorašnje lokalne, vi podivljate kao nije to relevantno. Pobogu, odlučite se šta je relevNTNO!
Otkud sad pa to? Zar Utisak nije ustaška, prinato, izdajnička itd TV?
Zapravo, B92 (ako na to misliš) nije producent "Utiska nedelje", već se taj program samo emituje na toj televiziji. To jest, autorska prava pripadaju Olji Bećković, a ne B92. Iskreno, za razliku od te televizije, koju smatram otvoreno antisrpskom, Olju Bećković nikada nisam tako posmatrao, a i realno ne vodi nameštene emisije. To može da vidi svako ko je bar jednom pogledao taj "Utisak nedelje"...
Pusti priču! Ako ja imam kuću, onda odeđujem ko u nju može, a ko ne.Mislio sam da imaš argumente, a ti prosipaš opravdanja!
Alo, ako imaš politiku na svim programima-imaš, ako ne , onda ne. Ne možeš negde da kenyaš po olji, a kad je ona protiv onih protiv kojih si i ti onda je dobra. Istovremeno, kamenuješ je onda kad je protiv tvojih, a jeste i to više nego što je protiv onih protiv kojih si ti. To se zove nekonzistentnost. I zato ne možete proći! Između ostalog.
Aman ljudi, ako Boga znate !!!
IMA LI OVDE IKOG NORMALNOG ????
Pa ljudi, nema šta za ovih par godina nije poskupelo,
podignute akcize - poskupeo benzin, nafta - a samim tim i sve ostalo ...
povećan PDV - opet sve poskupelo ...
nema subvencija za samozapošljavanje, za poljoprivredu ...
nema novih radnih mesta osim za članove SNS-a u JP ....
O čemu vi ovde pričate i pišete ???
Kako iko može da brani Vučića kad je za vreme mandata uspeo i da "rekonstruiše" i da raspusti NAJBOLJU VLADU ???
Ko je ovde lud ???
A ona anketa koju su ovde tvoji juče objavili je dobra? Idi begaj! Nije dobra nijedna; izbori su najtačnija anketa, ali kad vam pomenem skorašnje lokalne, vi podivljate kao nije to relevantno. Pobogu, odlučite se šta je relevNTNO!
Koji "moji"? Ja sam svoj. Nikada nisam komentarisao te ankete osim naslova kojom je naslovljena poslednja u Srbininfo i to samo principijelno a ne podatke u njoj.
Ti nikako da shvatis da postoje ljudi koji razmisljaju svojom glavom. To sto ja podrzavam Dveri je samo zato sto se njihovi stavovi u mnogo cemu (ne svi) podudaraju sa mojima. Sve sto pisem ovde su iskljucivo moji stavovi, pa ako se poklope sa jos necijim dobro, ako ne, nikom nista. Jedino gde namam kompromisa je istina za koju imam dokaze. Sve ostalo je stvar slobode misljenja.
Poznat mi je prifil. potpuno se uklapaš. Gotovo nema nikog iz dveri ko joj nije ovde ponuo sve po spisku.
- - - - - - - - - -
Dokazima je mesto na sudovima i u štampi, a ne pred 20-30 članova foruma koji će pročitati ili neće to što pišeš.
Zaboravih da napišem ...
AMAN SNS-ovci !!!
Okanite mi se kapije i telefona !!!!
Neću džabe pregled kod oftamologa, neću paket, neću prevoz na dan izbora, neću "posao za nezaposlenog člana porodice"!!!
NE DAM JMBG, IME OCA I BROJ MOBILNOG !!!!
Sledećeg sektaša koji mi zakuca na vrata polivam
vrućom vodom,
katranom i perjem,
produktima zdrave ishrane...
Šta mi već prvo padne pod ruku
ili
u zavisnosti od trenutnog raspoloženja !!!!