ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам, питај, можда ти неко и одговори.

Teško, kada već nisam dobio odgovor do sada. Ali evo, da te pitam, zašto nije ukinuta TV pretplata i poništeni svi sporazumi koje je prethodna vlast sklopila sa Šiptarima? Ako ne možeš da mi kažeš zašto, reci onda šta ti misliš o tome, je li to dobro ili loše, i na kome leži odgovornost?

http://www.kurir-info.rs/rejting-dilasov-ds-na-ivici-cenzusa-tadic-jaca-clanak-1234027

Lepo rezultat za Đilasa iako mi nije jasno kako takva mrcina može ispred tzv. patriota.

:hahaha: Da li zaista verujes Kuriru? Pobogu, postoji jasna obaveza da se objavi izvor podataka i jos ponesto.
Toliko se vidi spinovanje da se granici sa normalnoscu. Koja lista je Tadiceva? Kada je predata i pod kojim imenom? Toliku niskost u novinarstvu kakvu pokzauju nas mediji pod Vuckom nikada nije bilo. Izgleda nikome od njih nisu ciste rauke pa ih Vucko polasio hapsenjem Miskovica.

:hahaha: Da li zaista verujes Kuriru? Pobogu, postoji jasna obaveza da se objavi izvor podataka i jos ponesto.
Toliko se vidi spinovanje da se granici sa normalnoscu. Koja lista je Tadiceva? Kada je predata i pod kojim imenom? Toliku niskost u novinarstvu kakvu pokzauju nas mediji pod Vuckom nikada nije bilo. Izgleda nikome od njih nisu ciste rauke pa ih Vucko polasio hapsenjem Miskovica.

A ona anketa koju su ovde tvoji juče objavili je dobra? Idi begaj! Nije dobra nijedna; izbori su najtačnija anketa, ali kad vam pomenem skorašnje lokalne, vi podivljate kao nije to relevantno. Pobogu, odlučite se šta je relevNTNO!

Kakvi čiste, ako samo uporediš pisanje apsolutno svih većih listova u Srbiji, niko do izbora 2012. godine nije smeo da spomene Đilasa u negativnom kontekstu, dok su po SNS pljuvali kao navijeni. Posle izbora, odnosno formiranja Vlade, počeli su da se utrkuju ko će više da oblati Đilasa, što rade i danas, a SNS se uzdiže u nebesa. Plus, toliko se forsira Tadić u poslednje vreme, da to prelazi svaku granicu normalnosti. Narvno, nemoj da neko pomisli kako sam ja Đilasov pristalica, ko mu **** mater, i on je tako radio dok je bio na vlasti u Beogradu...

- - - - - - - - - -

A ona anketa koju su ovde tvoji juče objavili je dobra? Idi begaj! Nije dobra nijedna; izbori su najtačnija anketa, ali kad vam pomenem skorašnje lokalne, vi podivljate kao nije to relevantno. Pobogu, odlučite se šta je relevNTNO!

Nije ti jasno da u sadašnjem medijskom sistemu apsolutno ništa nije relevantno, sa izuzetkom, možda, nenameštenih emisija poput ovog psolednjeg "Utiska nedelje"...

Otkud sad pa to? Zar Utisak nije ustaška, prinato, izdajnička itd TV?

Zapravo, B92 (ako na to misliš) nije producent "Utiska nedelje", već se taj program samo emituje na toj televiziji. To jest, autorska prava pripadaju Olji Bećković, a ne B92. Iskreno, za razliku od te televizije, koju smatram otvoreno antisrpskom, Olju Bećković nikada nisam tako posmatrao, a i realno ne vodi nameštene emisije. To može da vidi svako ko je bar jednom pogledao taj "Utisak nedelje"...

Zapravo, B92 (ako na to misliš) nije producent "Utiska nedelje", već se taj program samo emituje na toj televiziji. To jest, autorska prava pripadaju Olji Bećković, a ne B92. Iskreno, za razliku od te televizije, koju smatram otvoreno antisrpskom, Olju Bećković nikada nisam tako posmatrao, a i realno ne vodi nameštene emisije. To može da vidi svako ko je bar jednom pogledao taj "Utisak nedelje"...

Pusti priču! Ako ja imam kuću, onda odeđujem ko u nju može, a ko ne.Mislio sam da imaš argumente, a ti prosipaš opravdanja!

Alo, ako imaš politiku na svim programima-imaš, ako ne , onda ne. Ne možeš negde da kenyaš po olji, a kad je ona protiv onih protiv kojih si i ti onda je dobra. Istovremeno, kamenuješ je onda kad je protiv tvojih, a jeste i to više nego što je protiv onih protiv kojih si ti. To se zove nekonzistentnost. I zato ne možete proći! Između ostalog.

Aman ljudi, ako Boga znate !!!

IMA LI OVDE IKOG NORMALNOG ????

Pa ljudi, nema šta za ovih par godina nije poskupelo,
podignute akcize - poskupeo benzin, nafta - a samim tim i sve ostalo ...
povećan PDV - opet sve poskupelo ...
nema subvencija za samozapošljavanje, za poljoprivredu ...
nema novih radnih mesta osim za članove SNS-a u JP ....

O čemu vi ovde pričate i pišete ???
Kako iko može da brani Vučića kad je za vreme mandata uspeo i da "rekonstruiše" i da raspusti NAJBOLJU VLADU ???

Ko je ovde lud ???

Alo, ako imaš politiku na svim programima-imaš, ako ne , onda ne. Ne možeš negde da kenyaš po olji, a kad je ona protiv onih protiv kojih si i ti onda je dobra. Istovremeno, kamenuješ je onda kad je protiv tvojih, a jeste i to više nego što je protiv onih protiv kojih si ti. To se zove nekonzistentnost. I zato ne možete proći! Između ostalog.

Izvini, mi se znamo možda i van foruma? Pošto jedino tako možeš da tvrdiš da sam ja pljuvao Olju Bećković...

- - - - - - - - - -

Aman ljudi, ako Boga znate !!!

IMA LI OVDE IKOG NORMALNOG ????

Pa ljudi, nema šta za ovih par godina nije poskupelo,
podignute akcize - poskupeo benzin, nafta - a samim tim i sve ostalo ...
povećan PDV - opet sve poskupelo ...
nema subvencija za samozapošljavanje, za poljoprivredu ...
nema novih radnih mesta osim za članove SNS-a u JP ....

O čemu vi ovde pričate i pišete ???
Kako iko može da brani Vučića kad je za vreme mandata uspeo i da "rekonstruiše" i da raspusti NAJBOLJU VLADU ???

Ko je ovde lud ???

Šta da ti kažem, vidi ko ovde brani SNS i dobićeš odgovor na svoje pitanje.

Koji "moji"? Ja sam svoj. Nikada nisam komentarisao te ankete osim naslova kojom je naslovljena poslednja u Srbininfo i to samo principijelno a ne podatke u njoj.
Ti nikako da shvatis da postoje ljudi koji razmisljaju svojom glavom. To sto ja podrzavam Dveri je samo zato sto se njihovi stavovi u mnogo cemu (ne svi) podudaraju sa mojima. Sve sto pisem ovde su iskljucivo moji stavovi, pa ako se poklope sa jos necijim dobro, ako ne, nikom nista. Jedino gde namam kompromisa je istina za koju imam dokaze. Sve ostalo je stvar slobode misljenja.

Poznat mi je prifil. potpuno se uklapaš. Gotovo nema nikog iz dveri ko joj nije ovde ponuo sve po spisku.

- - - - - - - - - -

Koji "moji"? Ja sam svoj. Nikada nisam komentarisao te ankete osim naslova kojom je naslovljena poslednja u Srbininfo i to samo principijelno a ne podatke u njoj.
Ti nikako da shvatis da postoje ljudi koji razmisljaju svojom glavom. To sto ja podrzavam Dveri je samo zato sto se njihovi stavovi u mnogo cemu (ne svi) podudaraju sa mojima. Sve sto pisem ovde su iskljucivo moji stavovi, pa ako se poklope sa jos necijim dobro, ako ne, nikom nista. Jedino gde namam kompromisa je istina za koju imam dokaze. Sve ostalo je stvar slobode misljenja.

Dokazima je mesto na sudovima i u štampi, a ne pred 20-30 članova foruma koji će pročitati ili neće to što pišeš.

Poznat mi je prifil. potpuno se uklapaš. Gotovo nema nikog iz dveri ko joj nije ovde ponuo sve po spisku.

- - - - - - - - - -

Dokazima je mesto na sudovima i u štampi, a ne pred 20-30 članova foruma koji će pročitati ili neće to što pišeš.

Evo, ja se ne uklapam u taj profil, a ako mi pronađeš neku rečenicu u kojoj je navedeno suprotno, neću više ni reč napisati na forumu. A štampa ovde i te kako presuđuje, pogledaj samo silne najave hapšenja i slično...

Zaboravih da napišem ...

AMAN SNS-ovci !!!

Okanite mi se kapije i telefona !!!!

Neću džabe pregled kod oftamologa, neću paket, neću prevoz na dan izbora, neću "posao za nezaposlenog člana porodice"!!!
NE DAM JMBG, IME OCA I BROJ MOBILNOG !!!!

Sledećeg sektaša koji mi zakuca na vrata polivam
vrućom vodom,
katranom i perjem,
produktima zdrave ishrane...

Šta mi već prvo padne pod ruku
ili
u zavisnosti od trenutnog raspoloženja !!!!

http://eizbori.com/faktor-plus-izbori-2014-istrazivanje-nds-osvaja-78-odsto-ds-10-5-odsto/

Srpska napredna stranka u ovom trenutku ima podršku 41,4 odsto birača, pokazuje najnovije istraživanje agencije Faktor plus a prenosi Informer.

Na drugom mestu je koalicija SPS-PUPS-JS, koja uživa poverenje 13,2 odsto birača, dok je na trećem mestu DS sa 10,5 odsto glasova.

Prema tom istraživanju, demokratski blok Boris Tadić podržava 7,8 odst anketiranih, a sledi DSS sa 7,0 odsto glasova.

Cenzus bi prešao još i LDP, koji je dobio 5,1 odsto glasova.

Izvor, Foto: Telegraf.rs

што произилази из овог следеће
када би све странке као дсс изашле самостално, цензус би прешли

СНС
ДСС
СПС
и евентуално ДС

Лидер Ромске демократске странке признао да је куповао гласове

Бела Курина тврди да му је новац за куповину гласова ромске популације у Новом Саду 2012. дала Демократска странка...
...Изјава Беле Курине, иначе, уследила је дан пошто је Бокан саопштио да је Председништво Народног покрета ДДД донело одлуку да на предстојећим ванредним парламентарним изборима да пуну подршку изборној листи „Александар Вучић – Будућност у коју верујем”.

под хитно донети нов изборни закон, за сваку коалицију дићи цензус 3%

овако имамо искривљену слику, само три евентуално 4 странке би биле у парламенту + мањине

A Tadić još nije prijavio stranku, nije skupio potpise ...
Koga tih 7,8% podržava,
i kako to sad - po svim rezultatima kojekakvih lokalnih ponovljenih izbora
DS jedva dobacivao 12%,
a sad, ovako "ocepen" stigao zbirno do 20% ???

Čudna neka matematika iz još čudnijeg izvora ....

Bilo kako bilo,
očekujem da će nemački i američki ambasador "supermenu od FekeTiTa" pobedu i samostalno formiranje Vlade koja će da promeni narod (valda izbori služe da narod menja Vladu, a ne obrnuto) pobedu čestitati već do podne na dan izbora ....

U stvari, ne znam zašto se uopšte izlazi na izbore kad Faktor, CesMekon, Cesid ... unapred već znaju rezultate ...

Zaboravih da napišem ...

AMAN SNS-ovci !!!

Okanite mi se kapije i telefona !!!!

Neću džabe pregled kod oftamologa, neću paket, neću prevoz na dan izbora, neću "posao za nezaposlenog člana porodice"!!!
NE DAM JMBG, IME OCA I BROJ MOBILNOG !!!!

Sledećeg sektaša koji mi zakuca na vrata polivam
vrućom vodom,
katranom i perjem,
produktima zdrave ishrane...

Šta mi već prvo padne pod ruku
ili
u zavisnosti od trenutnog raspoloženja !!!!

:ok::hahaha:

стварно шта ће нам избори
е сад ако сам добро запамтио на тв фактор плус је поделио и мандате
снс 117
спс-пупс-јс 37
дс (са осталима) 30
тадићеви 22
дсс 20
лдп и зукорлић 14

дакле не морамо на изборе, само још да саставе владу, да се не зноји вучић са ким ће :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back