ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
стварно шта ће нам избори
е сад ако сам добро запамтио на тв фактор плус је поделио и мандате
снс 117
спс-пупс-јс 37
дс (са осталима) 30
тадићеви 22
дсс 20
лдп и зукорлић 14

дакле не морамо на изборе, само још да саставе владу, да се не зноји вучић са ким ће :D

...

CESID će da objavi, a američki i nemački ambasador da verifikuju rezultate do podne
dana zakazanog za izbore,
A ONDA ŠIZENJEeeeeeeeeeeee !!!!

Da su malo drugačiji igrači poverovala bih u varijantu "I posle Tita -Tito"
ovako, nekako mi je verovatnija varijanta "I posle Đikija-Điki",
ili "Ko prvi izda (obezglavi) kuma - postaje kum" ....

http://forum.krstarica.com/showthread.php/675801-Uspesi-SNS!?p=27415210&viewfull=1#post27415210

A najjačiii faktor plus. Svi od zla oca i još gore majke... :lol:

Pa nije valjda narod toliko lud i zatupljen da izglasa samo one koji su ga ovih 20-tak godina razarali na svim poljima.

Vreme je za nove ljude i nove ideje. Zato je najbitnija stvar da Dveri uđu u skupštinu i da se pravi glas naroda čuje u istoj. Da narod i kada krene loše, a hoće već nakon par meseci Vučićizma upozna ideje Dveri, pošto je dosad imao vrlo malo prilike i da zna da nisu bez nade. Da zna da postoji ipak neko ko u skupštini predstavlja njihove načele, i volju. A kada se to desi, njihova popularnost će ići do samog vrha. Sada samo retki ljudi, koji su u mogućnosti da priušte internet i još bilo koji drugi medij, osim tv-a sa režimskim kanalima, imaju pravi uvid u to šta su i ko su Dveri. Kada uđu u skupštinu, i svi drugi ljudi koji nisu imali prilike da ih upoznaju bliže i koji se čude i ne znaju ko su oni, kada im drugi kažu da su oni jedini spas, da jedini nisu bili na vlasti i da su drugačiji i da im se zato treba pružiti šansa i glasati za njih u martu, shvatiće brzo šta je prava ideja i jedini izlazak iz ove beznadežne situacije.

A najjačiii faktor plus. Svi od zla oca i još gore majke... :lol:

Pa nije valjda narod toliko lud i zatupljen da izglasa samo one koji su ga ovih 20-tak godina razarali na svim poljima.

Vreme je za nove ljude i nove ideje. Zato je najbitnija stvar da Dveri uđu u skupštinu i da se pravi glas naroda čuje u istoj. Da narod i kada krene loše, a hoće već nakon par meseci Vučićizma upozna ideje Dveri, pošto je dosad imao vrlo malo prilike i da zna da nisu bez nade. Da zna da postoji ipak neko ko u skupštini predstavlja njihove načele, i volju. A kada se to desi, njihova popularnost će ići do samog vrha. Sada samo retki ljudi, koji su u mogućnosti da priušte internet i još bilo koji drugi medij, osim tv-a sa režimskim kanalima, imaju pravi uvid u to šta su i ko su Dveri. Kada uđu u skupštinu, i svi drugi ljudi koji nisu imali prilike da ih upoznaju bliže i koji se čude i ne znaju ko su oni, kada im drugi kažu da su oni jedini spas, da jedini nisu bili na vlasti i da su drugačiji i da im se zato treba pružiti šansa i glasati za njih u martu, shvatiće brzo šta je prava ideja i jedini izlazak iz ove beznadežne situacije.

:ok: Sto rece Cola, "neb'ja ovdje nis't mjenj'o!"

Одбор ЛДП у Алексинцу прешао у СНС, ЛДП демантује
у Политика 7. фебруар 2014. 8 Коментара

inShare
1
Алексинац – Комплетан Општински одбор Либерално-демократске партије (ЛДП) у Алексинцу прешао је у Српску напредну странку (СНС), а дојучерашњи либерали су данас на конференцији за медије рекли да су одлуку донели једногласно. Либерално демократска партија демантовала је вечерас да је алексиначки одбор странке колективно приступио Српској напредној странци наводећи да јесте тачно да је неколико чланова ЛДП-а „који су незадовољни својом позицијом и уплашени конкуренцијом, одлучили да мрвицу власти добију прикључивањем другој странци“.
Досадашњи менаџер ЛДП-а у Алексинцу Небојша Ћирић рекао је Танјугу да су они били изиритирани доласком бивших чланова Демократске странке у ЛДП и да су, како је наведено, у политици СНС и Александра Вучића препознали оне циљеве за које су се залагали и чему су тежили у ЛДП.
Председник Општинског одбора СНС Ненад Станковић рекао је да су нови чланови који долазе из ЛДП-а у полтици напредњака и њиховог лидера „препознали снагу која мења Србију на боље“.
Пет одборника који су раније напустили ДС саопштили су крајем прошлог месеца да су приступили алексиначком ЛДП-у и као разлог приступања навели да у Србији „једино Чедомир Јовановић доследно наставља политику Зорана Ђинђића“.
ЛДП:Није цео одбор у Алексинцу прешао у СНС, само појединци
Либерално демократска партија демантовала је вечерас да је алексиначки одбор странке колективно приступио Српској напредној странци наводећи да јесте тачно да је неколико чланова ЛДП-а „који су незадовољни својом позицијом и уплашени конкуренцијом, одлучили да мрвицу власти добију прикључивањем другој странци“.
У саопштењу се наводи да се одбору ЛДП у Алексинцу недавно прикључило осморо одборника чиме је та странка постала једна од најснажнијих у том месту.
За ЛДП је важна чињеница да у читавом региону јужне Србије имамо јако упориште и све више људи који схватају да је оно за шта смо се годинама залагали неупоредиво значајније од ситних интереса неких појединаца, речено је у саопштењу.
Раније данас дојучерашњи либерали су на конференцији за медије рекли да је комплетан Општински одбор прешао у СНС и да су одлуку донели једногласно.
Досадашњи менадзер ЛДП-а у Алексинцу Небојша Ћирић рекао је да су били изиритирани доласком бивших чланова ДС у ЛДП и да су, како је наведено, у политици СНС и Александра Вучића препознали оне циљеве за које су се залагали и чему су тежили у ЛДП.
Пет одборника који су раније напустили ДС саопштили су крајем прошлог месеца да су приступили алексиначком ЛДП-у и као разлог приступања навели да у Србији „једино Чедомир Јовановић доследно наставља политику Зорана Ђинђића“.
Танјуг

SNS se ozbiljno pojačava LDP-ovcima :lol:

gamadi stranačka

Samim prisustvom? Dakle, ako ne pišem na ovoj temi, ili bilo kojoj drugoj, onda ću da prestanem da se uklapam? Ne naređuje meni niko, nego botu poput tebe nije jasno da postoje i ljudi koji iz uverenja brane svoje stavove.

Čoveče, kako ne uvpđaš da nema luđeg bota od tebe. Ne spavaš, ne jedeš, samo kuckaš nabubane fraze, a sve uzalud. Dverci ni u snu neće proći i sve rade u Vučićevu korist. Zato ih i ne pominje nikad, nisu mu značajni i ne želi da skreće pažnju na njih. Shvatićeš zabludu kad izbori budu prošli.

председник владе
images

први подпредседник владе
images

министар иностраних послова
muftija-zukorlic-2a.jpg

Čoveče, kako ne uvpđaš da nema luđeg bota od tebe. Ne spavaš, ne jedeš, samo kuckaš nabubane fraze, a sve uzalud. Dverci ni u snu neće proći i sve rade u Vučićevu korist. Zato ih i ne pominje nikad, nisu mu značajni i ne želi da skreće pažnju na njih. Shvatićeš zabludu kad izbori budu prošli.

Pa, da te ubedim ne mogu, kao što sam rekao, bot poput tebe ne može da shvati da neko iz uverenja brani stavove koji su mu bliski. A ako su nekome fraze nabubane, to su tvoje, svako ko je video raspravu može u to da se uveri. Ne brini za mene, spavam i jedem sasvim dobro, a to što se tebi ne sviđa što odgovaram na tvoje prozivke, ne znam šta da ti kažem. Tvoj problem...

Pa, da te ubedim ne mogu, kao što sam rekao, bot poput tebe ne može da shvati da neko iz uverenja brani stavove koji su mu bliski. A ako su nekome fraze nabubane, to su tvoje, svako ko je video raspravu može u to da se uveri. Ne brini za mene, spavam i jedem sasvim dobro, a to što se tebi ne sviđa što odgovaram na tvoje prozivke, ne znam šta da ti kažem. Tvoj problem...

Mene savršeno ne dira ništa. Izbori su mi samo interesantni da bih sagledao psihološke profile izbornih ovisnika. Već odavno u srpskim izborima ne učestvujem jer je patriotizam na izborima udica za budale. Kao učesnik rata 91-95 jednostavno ne želim da me troše sa bilo koje strane Drine, a ništa ne mogu da promenim. Tako sam odlučio da mi sva ujdurma bude zabavna. Jeedino što sam zasigurno naučio je da su patriotske priče najbolja stvar nakoju se lakoverni hvataju. oprobanu udicu koriste svi, neko vešto neko manje, ali svi uhvate nekog soma.

Mene savršeno ne dira ništa. Izbori su mi samo interesantni da bih sagledao psihološke profile izbornih ovisnika. Već odavno u srpskim izborima ne učestvujem jer je patriotizam na izborima udica za budale. Kao učesnik rata 91-95 jednostavno ne želim da me troše sa bilo koje strane Drine, a ništa ne mogu da promenim. Tako sam odlučio da mi sva ujdurma bude zabavna. Jeedino što sam zasigurno naučio je da su patriotske priče najbolja stvar nakoju se lakoverni hvataju. oprobanu udicu koriste svi, neko vešto neko manje, ali svi uhvate nekog soma.

Kao što rekoh, ti rata nisi ni video...

A Tadić još nije prijavio stranku, nije skupio potpise ...
Koga tih 7,8% podržava,
i kako to sad - po svim rezultatima kojekakvih lokalnih ponovljenih izbora
DS jedva dobacivao 12%,
a sad, ovako "ocepen" stigao zbirno do 20% ???

Čudna neka matematika iz još čudnijeg izvora ....

Bilo kako bilo,
očekujem da će nemački i američki ambasador "supermenu od FekeTiTa" pobedu i samostalno formiranje Vlade koja će da promeni narod (valda izbori služe da narod menja Vladu, a ne obrnuto) pobedu čestitati već do podne na dan izbora ....

U stvari, ne znam zašto se uopšte izlazi na izbore kad Faktor, CesMekon, Cesid ... unapred već znaju rezultate ...

Da, a da bi dodatno zbunili birace su u jednom taboru DS i Nova stranka, a u drugom taboru Nova DS koju je Tadic osnovao; mada su po meni to sve ista g.... tako da je isti djavo za koga od njih glasao...

Površni pogled na ponudu raznih partija pokazuje da se - bar na rečima - gotovo i ne razlikuju. Sve nude borbu protiv kriminala, reforme i povećanje zapošljavanja i standarda.
Ni jedna jedina partija ne nudi bilo kakav dokaz da uopšte ima nameru da se toga i drži!
Pošto nemaju dokaze u svoju korist na razne načine olajavaju druge stranke, očekujući da tako same ispadnu bolje. Ko god malo bolje razmisli vidi da time ispadaju gore.
Aktuelnog Predsednika su mnogo napadali da je neškolovan. Činjenica je da je to istina.
Da li je to samo po sebi zlo? Za mene nije.
Da se razumemo: veoma cenim škole i uvek insistiram da deca idu u školu i na studije. Verujem da samo takvi mogu da vuku društvo napred. Veoma mi je žao kada vidim vrednu decu, dobre đake, kako ostaju na nižem nivou školovanja jer nemaju materijalne mogućnosti za studije. I veoma osuđujem vlastodršce što daju pare na sve strane a najmanje pažnje (i novca!) posvećuju talentovanoj deci.
I pored toga, Predsedniku ne bih uzeo za zlo skromno školovanje samo po sebi.
Političari bi, posebno na visokim funkcijama, morali pre i iznad svega da budu pošteni!
Bojim se da do sada takve nismo imali!
Šta vredi što su najviši vlastodršci bili doktori nauka i profesori univerziteta kada im je osnovna osobina bila grabež!? Štaviše takvi mogu biti i gori nego neškolovani jer bolje znaju da prikriju svoju grabežljivost!
Kada je grabež nečija osnovna osobina ne pomaže mu ni deset doktorata nauka - to svakakao nije civilizovano ljudsko biće - samo je znatno izmenjena životinja! Grabež je osnovni životinjski nagon - ono što definiše životinju.
Sve dok grabež kao osnovni životinjski nagon definiše nekoga taj - ma kako i ma u šta bio odeven - ostaje životinja! "Vuk dlaku menja - ali ćud nikada!"
Prema tome, partija koja hoće da privuče glasače, morala bi, za početak, da pokaže da njene funkcionere ne definiše pre i iznad svega grabež nego neki ljudski obziri.
Ostaje pitanje kako to pokazati?
Vrlo prosto: time što uredno plaćaju sve svoje obaveze - ne samo sve dažbine nego i obaveze prema drugima. Znači ne samo da uredno plaćaju sve svoje radnike ako zapošljavaju nekoga, nego da čak i sve neregistrovane dugove i pozajmice vraćaju na vreme.
Takvoj stranki bih vrlo rado dao svoj glas.
Ovako, neće ga dobiti niko jer je, koliko sagledavam, grabež, odnosno ono životinjsko prisutno u svima.

Ил си био или ниси био .., а рекло би се ипак да ниси.

Da, kaži mi šta je pozadina. Ni svoju ne možeš da pogodiš bez dobrog osvetljenja. Da li bi ti pomoglo da ti nabrojim sela od Brčkog do Obudovca na koridoru. Ili sela od Dervete do Modriče i nazad do Broda. Ili sela ispod Babanovca na Vlašiću, ili Kote od Šipova do Kupresa preko strojica Novog Sela i Zlosela. Ili uzmi knjigu o ratnom putu 1. okb.

Da, kaži mi šta je pozadina. Ni svoju ne možeš da pogodiš bez dobrog osvetljenja. Da li bi ti pomoglo da ti nabrojim sela od Brčkog do Obudovca na koridoru. Ili sela od Dervete do Modriče i nazad do Broda. Ili sela ispod Babanovca na Vlašiću, ili Kote od Šipova do Kupresa preko strojica Novog Sela i Zlosela. Ili uzmi knjigu o ratnom putu 1. okb.

мислим да си ти овај форум превише озбиљно схватио

Лидер Ромске демократске странке признао да је куповао гласове

Бела Курина тврди да му је новац за куповину гласова ромске популације у Новом Саду 2012. дала Демократска странка...
...Изјава Беле Курине, иначе, уследила је дан пошто је Бокан саопштио да је Председништво Народног покрета ДДД донело одлуку да на предстојећим ванредним парламентарним изборима да пуну подршку изборној листи „Александар Вучић – Будућност у коју верујем”.

I garantujem da ce ovaj Bokan proci nekaznjeno isto kao i Maja Gojkovic.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back