ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@dzos jedini bot ovde si ti i to onaj najniže vrste-bssplatni koji radi jer su mu nesto obecali. To se vidi po tvojim enormno uvećanim aktivnostima u toku kampanje.

Da, za razliku od tebe, Dzos to radi iz ubedjenja.
A ti naravno po zadatku, valjda su ti obecali da ce budes policajac ili neki redar u opstini.
Ili si zaduzen samo za forume.
Treceg nema.

- - - - - - - - - -

Šta je to bot?
Pa to su ti partijski navijaci, plati im partija da lupaju pluseve na komentirama po medijima,
dobiju sendvic i partijski znacku da po forumima sire propagandu.

A ti naravno po zadatku, valjda su ti obecali da ce budes policajac ili neki redar u opstini.
Treceg nema.

- - - - - - - - - -

Pa to su ti partijski navijaci, plati im partija da lupaju pluseve na komentirama po medijima,
dobiju sendvic i partijski znacku da po forumima sire propagandu.

Dobro, to kapiram, al zašto BOT?

Jel to neka skraćenica?

što se tiče toga, jedini ko ovde ima korist jes onaj naprednjak što dođe pred izbore, ostavlja 100 komentara na dan i onda posle izbora ode.

miso, jesi ti onaj shomi, sunfun, konzervatizac96 i tako dalje?
ako nisi, sad ce on, mada verujem da si ti.

Treceg nema.

.

Je li?
A ti si prorok, sve znaš.Za razliku od vas dveraca ja sam sebi budućnost odavno obezbedio. I ne samo sebi.Ali kako paćenicima koji ne mogu da saberu 2i2 to objasniti.

Dobro, to kapiram, al zašto BOT?

Jel to neka skraćenica?

Valjda je skracenica od robot.
Ovo je kao malo strucnije objasnjenje.

to su programcici koji rade nesto korisno za svog gazdu.
bilo to da skupljaju neke informacije sa sajtova, bilo da salju mailove i popunjavaju web forme (spameri).
primer je recimo google bot.
cemu sluzi, pa sluzi da obilazi sajtove prati promene i trpa podatke u njihovu bazu, pa posle ti kada nesto googlas dobijas odgovor iz baze koju je prethodno bot napunio...

što se tiče toga, jedini ko ovde ima korist jes onaj naprednjak što dođe pred izbore, ostavlja 100 komentara na dan i onda posle izbora ode.

miso, jesi ti onaj shomi, sunfun, konzervatizac96 i tako dalje?
ako nisi, sad ce on, mada verujem da si ti.

Ja ovog nikada nisam videla na bilo kojoj drugoj temi, zapazila sam ga prvi put onomad kada su bili ponovljeni
izbori u Zajecaru, i evo ga sada opet.

- - - - - - - - - -

Je li?
A ti si prorok, sve znaš.Za razliku od vas dveraca ja sam sebi budućnost odavno obezbedio. I ne samo sebi.Ali kako paćenicima koji ne mogu da saberu 2i2 to objasniti.
Da , ja sam poznata kao bot(ovka) od Dveri. Nego brzo si ti obezbedio buducnost i sebi i potomcima. SNS je bas napredna partija:D

Јуче су ме СНС овци звали да ме подсете да подржим Вучка 13 марта.
Пре три дана су долазили код мене кући да убеђују моју бабу и мог деду да гласају за њих. Ставили су их у неки њихов списак и сад зову да провере да се нису предомислили.

Диктатура на делу!!!

Meni je bilo veoma, veoma sporo.
Sa 43 tek dišem onako kako hoću i još nisam zadovoljan jer to nije u državi u kojoj sam rođen. Al, šta botovi znaju!

Nema da brines. Zavrsices tamo gde zasluzujes.

- - - - - - - - - -

Što bi se neko plašio šačice pijandura koji u 8 naveče moraju da dođu kući i objasne ženi gde su bili.

Plasio se ne plasio, bukagije ti ne ginu.

A plasite se jer ste teske piccke kao i vas vodja koji ne sme Bosku da izadje na crtu, nego sav usran trpi izazove danima.

Poslednja izmena:
Nema da brines. Zavrsices tamo gde zasluzujes.

- - - - - - - - - -

Plasio se ne plasio, bukagije ti ne ginu.

Znaš onu-ko drugome...Onde gde sam želeo sam i završio. Kad poželim nešto drugo, i to ću...Ti imaš još malo vremena...Pokupi čašice posle mitinga (ne zaboravi da nepopijenu brlju vratiš u flaše-trebaće sutra) I mrš kući da te žena ne razbije ako okasniš.

Znaš onu-ko drugome...Onde gde sam želeo sam i završio. Kad poželim nešto drugo, i to ću...Ti imaš još malo vremena...Pokupi čašice posle mitinga (ne zaboravi da nepopijenu brlju vratiš u flaše-trebaće sutra) I mrš kući da te žena ne razbije ako okasniš.

Znam : Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.
To vas i ceka.

gde ces zavrsiti - to ces tek videti.
prvo pojedi to parce" besplatnog" sira.

Poslednja izmena:
@dzos jedini bot ovde si ti i to onaj najniže vrste-bssplatni koji radi jer su mu nesto obecali. To se vidi po tvojim enormno uvećanim aktivnostima u toku kampanje.

Da, cim ti se postave dokumentovana fakta ti nemas vise teksta.
Za koga ja to radim ako me napadas i na temama gde su radikali i gde "branim" Kostunicu i gde god SNS-u nesto ne ide u prilog. Pri tome, uvek samo postavljam dokumenta kojima se razoblicuje laz i spin koji ste dobili u zadatku ali za koje vas nisu dobro pripremili.
Smatram i da je Djilas juce bio 100% u pravu u RRA, pa me smatraj i njegovim. Istina je nesto sto meni obezbedjuje miran san i mirnusavest, ma o kome se radilo, sta god mi ko pripisivao.
Ti ne mozes nikako da shvatis da neko moze biti SVOJ i braniti samo ISTINU a ne stranke ili pokrete. To sto se najvise javljam na temama gde atakujete na Dveri je samo zato sto tu iznosite najvise spinovanih lazi a ja, sticajem okolnosti, poznajem stvari u detalje.
Tu je tvoj problem samnom. Ali, ja sam tebi odao priznanje sto ne krijes ciji si vredni aktivista. Kada izneses cinjenice ja ti stavljam :ok:. Kada se sluzis lazima moram da ti odgovorim postavljanjem kontra dokumenta. Ali, skidaju mi dokumenta jer je to "stranacka propaganda" a radi se samo o dokumentovanom odgovoru na lazi.

@Rayela, hvala na razumevanju.

Јуче су ме СНС овци звали да ме подсете да подржим Вучка 13 марта.
Пре три дана су долазили код мене кући да убеђују моју бабу и мог деду да гласају за њих. Ставили су их у неки њихов списак и сад зову да провере да се нису предомислили.

Диктатура на делу!!!

Nevidjeno do sada! Juce je zena javno, na radiju, sa punim imenom i adresom, rekla da su kod nje dosli sa birackim spiskom u koji su zaokruzivali one koji ce dati "siguran glas" za SNS. Otkud njima biracki spisak?

Da, cim ti se postave dokumentovana fakta ti nemas vise teksta.
Za koga ja to radim ako me napadas i na temama gde su radikali i gde "branim" Kostunicu i gde god SNS-u nesto ne ide u prilog. Pri tome, uvek samo postavljam dokumenta kojima se razoblicuje laz i spin koji ste dobili u zadatku ali za koje vas nisu dobro pripremili.
Smatram i da je Djilas juce bio 100% u pravu u RRA, pa me smatraj i njegovim. Istina je nesto sto meni obezbedjuje miran san i mirnusavest, ma o kome se radilo, sta god mi ko pripisivao.
Ti ne mozes nikako da shvatis da neko moze biti SVOJ i braniti samo ISTINU a ne stranke ili pokrete. To sto se najvise javljam na temama gde atakujete na Dveri je samo zato sto tu iznosite najvise spinovanih lazi a ja, sticajem okolnosti, poznajem stvari u detalje.
Tu je tvoj problem samnom. Ali, ja sam tebi odao priznanje sto ne krijes ciji si vredni aktivista. Kada izneses cinjenice ja ti stavljam :ok:. Kada se sluzis lazima moram da ti odgovorim postavljanjem kontra dokumenta. Ali, skidaju mi dokumenta jer je to "stranacka propaganda" a radi se samo o dokumentovanom odgovoru na lazi.

@Rayela, hvala na razumevanju.

Šta si ti to dokumentovano postavio, leba ti osim stranačkog naklapanja?Kakva, bre, istina, kakav svoj stav kad ne prihvataš ništa što se kaže protiv dveri, Podržavaš kao i stavove drugih stranaka samo ako je to usmereno protiv tvojih neprijatelja, a i ne znaš jesu li to tvoji neprijatelji. Samo ti je tako rečeno. Ne obrazlažeš program dveri jer ga verovatno i ne znaš i ne zanima te. To je zaslepljenost, ostrašćenost.
Savršeno me boli uvo šta će se desiti, samo imam osećaj da ćete se grdno, grdno razočarati rezulatima i to neće biti zahvaljujuću Vučiću, medijima Curcu, palcu, već isključivo zahvaljujući vama i vašoj neukosti, uskogrudosti...Ne vidite šumu od drveta, ne vidite da ste najveću uslugu vlasti učinili kad ste odlučili da imate tri male desne stranke umesto jedne i sad se međusobno proždirete više nego bi to sns vama radio. to je jad, glupo i kratkoveko...sad to ne vidite što me i ne čudi kad vidim ko vas ovde zastupa ko ovaj jadni gružanin...Bukagije pa bukagije...Naučite ga nečemu...Imate pp, objasnite mu...

- - - - - - - - - -

Moraš tražiti malo inovativnije tekstove. Obrati se nekoj

drugoj stranci ili idi na neki portal pa skidaj komentare. Ovako, samo ispadaš glup.[/QUOT

Jadnice, tog teksta si se ti setio.

A "besplatni" sir je parola tvog vodje.

Upravo si svom vodji rekao da je glup.

Sta ce biti s tobom ako to tvoj vodja sazna.

nespretna budalo :hahaha:
Vidis da samom sebi jamu kopas:hahaha:

Ajde, mali , briši...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back