Da, cim ti se postave dokumentovana fakta ti nemas vise teksta.
Za koga ja to radim ako me napadas i na temama gde su radikali i gde "branim" Kostunicu i gde god SNS-u nesto ne ide u prilog. Pri tome, uvek samo postavljam dokumenta kojima se razoblicuje laz i spin koji ste dobili u zadatku ali za koje vas nisu dobro pripremili.
Smatram i da je Djilas juce bio 100% u pravu u RRA, pa me smatraj i njegovim. Istina je nesto sto meni obezbedjuje miran san i mirnusavest, ma o kome se radilo, sta god mi ko pripisivao.
Ti ne mozes nikako da shvatis da neko moze biti SVOJ i braniti samo ISTINU a ne stranke ili pokrete. To sto se najvise javljam na temama gde atakujete na Dveri je samo zato sto tu iznosite najvise spinovanih lazi a ja, sticajem okolnosti, poznajem stvari u detalje.
Tu je tvoj problem samnom. Ali, ja sam tebi odao priznanje sto ne krijes ciji si vredni aktivista. Kada izneses cinjenice ja ti stavljam

. Kada se sluzis lazima moram da ti odgovorim postavljanjem kontra dokumenta. Ali, skidaju mi dokumenta jer je to "stranacka propaganda" a radi se samo o dokumentovanom odgovoru na lazi.
@Rayela, hvala na razumevanju.