DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
zaduzuju se jer je ds upropastila privredu
nato? pa ds je napravila cvrste veze sa nato. sad nema ocu necu
malo realnosti ne bi skodilo
glasajte za bilo koga osim za ds parije i njihove satelite. vazno je
Zar nije glavna parola SNS-a sa kojom je pobedio bila ZA PROMENE?
Ako se nista ne moze menjati u cemu su onda promene? Malo logike nije na odmet!
Glasati za DS ili SNS je potpuno isto. U cemu se razlikuju? U brzini izvrsavanja naredbi iz Brisela? Sudeci po tome, DS je bila znatno sporija pa neka ceni svako sam sta mu je bolje.
Ono sto mene najvise brine u ovom trenutku jeste ponasanje DSS-a. Dobijaju ogroman medijski prostor na Vucicevim medijima i to za one koji zagovaraju da bi "najvise voleli vladu SNS-DSS". Jutros je to ponovio i Vucelic uz sve hvale "drzavnickog poteza" PPV pozivom Dodika i prestavnika SDS-a RS.
Zasto bih precrtao listic kad imam Rusku stranku da glasam ? Niti zaduzuje narod m niti se zalaze za ulazak u NATO !![]()
Moze i PRORUSKA!
razocaravas me. trebalo bi bolje da znas kako drzava funkcionise i koliku je stetu naneo ds rezim u periuodu 2008-2012. bilo koja vlada sutra da dodje bice isto u dovnima, ali ds dovnima.
za narod se zna. narod trpi. red je da polako se resavamo kontroverznih, ali svuda. svi iz ds-a su ostali na vlasti jos uvek, sudije, policajci, novinari, profesori laznih fakulteta. sve to mora na biro ili minimalac
Pobogu, svi oni su se vec uclanili u SNS ili SPS i vec su na njihovoj listi \cekanja. Zar je moguce da nista ne vidis?
Зато ћеш гледати Вучића и њему сличне још дуго! Изађи и гласај за Двери да смакнемо пхиздоустаса Вучића!
Ako ste zadovoljni sa napretkom o kome nam pricaju, glasajte za bilo koga od EU talibana. Ako niste zadovoljni sa nikim ko je do sada bio na vlasti, ako niste za bezuslovni put ka EU provaliji, ako verujete da treba Zakonom ispitati i oduzeti imovinu svih politicara i tajkuna, ako vam je porodica na prvom mestu, ako ste za zdravu Srbiju bez GMO hrane, ako ste za podsticanje poljoprivrede i male privrede umesto stranih "10.000E po radnom mestu, ako ste da za radno mesto bude bitna sposobnost a ne partijska knjizica, ako ste...za sve ono za sta znam da jeste svi koji niste clanovi partija, onda imate za koga da glasate. Potrebno je samo da se sami upoznate sa programom onih koje na svaki nacin zabranjuju u medijima.