gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Никад нисмо ни били лишени слободе, иако су пробали да нас униште.![]()
Trebalo vas je zabraniti na vreme, a ne da se pregrupišete i nastavite da kradete sa novom ekipom. Vi hoćete sa svakim.Nevidjeno, amoralno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никад нисмо ни били лишени слободе, иако су пробали да нас униште.![]()
Ja sam PUPSovac, ali strastveno podržavam koalicionog kolegu Ivicu Dačića. Pred gospodinom НЕТ je budućnost. Penzironeri su zahvaljujući demokratskoj, evropskoj vlasti postali najperspektivnije glasačko telo.
Dačić bi trebao da podnese ostavku. I on je kandidat za predsednika pa sad svaki dan nekog hapsi.
Ау, хеботе, као да Чанак проговара из тебе.Trebalo vas je zabraniti na vreme, a ne da se pregrupišete i nastavite da kradete sa novom ekipom. Vi hoćete sa svakim.Nevidjeno, amoralno.

SPS je klasičan liberalizam najgore vrste, kakvi komunisti, svi su puni, a gde je koferče, to ne znamo.Moraće sam sebe da uhapsi, kad je pohapsio pola Srbije.
Њихова влада нас је завила у црно. Захваљујући лошем СПС-у, дошао је једнако лош ДОС.Kako su se oni raspalili, kao da nisu izgubili rat i ratove!

Pa tvoj gljivica ne zna da se potpiše... Toliko o pismenosti (i pravopisu).
Jel si mu video autogram na bilbordu?
Malo pisano i. Dačić.
![]()

Ја знам да не вади социјалну правду, пензионере и једнакост из уста.SPS je klasičan liberalizam najgore vrste, kakvi komunisti, svi su puni, a gde je koferče, to ne znamo.Moraće sam sebe da uhapsi, kad je pohapsio pola Srbije.
Omladina PUPS-a?Svaka čast.Ni anonimno to ne bih rekla od sramote.
Pa nismo mi ko vi naprednjaci da sa 60 ne znamo da čitamo i pišemo i falsifikujemo diplome pod stare dane. Internet, nova znanje, novo vreme, stari ljudi.Dok bagra ponovo ne vidi vodene topove, nema države. Sa Malim Slobom to je garantovano. Ima vodeni topovi da vas čiste sa ulica ko sline. No to će biti kada budemo imali apsolutnu većinu, a do tada cilj opravdava sredstvo. Dačić! Sloba! Sadam! Makijaveli!
Готов је!Kakva omladina, čovek sam u penziji, istina beneficiranojPa nismo mi ko vi naprednjaci da sa 60 ne znamo da čitamo i pišemo i falsifikujemo diplome pod stare dane. Internet, nova znanje, novo vreme, stari ljudi.
Svaku anketu koju sam video, Dveri ubedljivo imaju najvise glasova, a uopste se ne cuju...
Odlican tekst, kvalitetna analiza
ps: Rusija se ratosiljala svog borisa. Sada je dosao red na Srbiju !!
Još kad bi mislio ono što pišeš! Koga ti nazivaš bagrom,narod!? Hrabro.Glupo.Jadno.Hahahaha, vodeni top, pa to je ništa, a dolazi lepo vreme.nemaš pojma, klinac si.
Ја знам да не вади социјалну правду, пензионере и једнакост из уста.
Da, deko, ako imaš više od 25...ja sam iz DS-a, deda.
Duplo sam starija od tebe, ne piši gluposti.Od prvih izbora sam bila sa svima na ulici, i vodeni topovi, i kordoni, ma kada narod hoće promenu vlasti, dobije je.Jasno? Nije.Ti još nisi dobio po ledjima od nekog pandura, ali sačekaj.Ima vremena.Ja ti kažem dete kako stoje stvari. Dok ovaj narod batinu ne oseti kako valja i dolikuje, dok se red ne zavede u Beogradu i Srbiji, ne može se razmišljati ni o kakvim Evropama i Rusijama. Dok su funkcionalno nepsimeni i manekeni predsednički kandidati nema ovde sreće.
Ja ti kažem dete kako stoje stvari. Dok ovaj narod batinu ne oseti kako valja i dolikuje, dok se red ne zavede u Beogradu i Srbiji, ne može se razmišljati ni o kakvim Evropama i Rusijama. Dok su funkcionalno nepsimeni i manekeni predsednički kandidati nema ovde sreće.
Ау, хеботе, као да Чанак проговара из тебе.
И каква сад крађа? За то се обрати тиму самопрокламованих експерата из УРС и њиховим пратиоцима.
И онај и овај СПС ми се гаде.Ovaj SPS nema veze sa MIloševićem.Kada bi ove video Milošević, sve bi ih elegantno uklonio.
Ja ti kažem dete kako stoje stvari. Dok ovaj narod batinu ne oseti kako valja i dolikuje, dok se red ne zavede u Beogradu i Srbiji, ne može se razmišljati ni o kakvim Evropama i Rusijama. Dok su funkcionalno nepsimeni i manekeni predsednički kandidati nema ovde sreće.