Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.251
Gružanin se zavitlava, a ti njemu srce na dlanu, hahaha, tužno
MI DONOSIMO OSMEH NA VASE USNE
DVERI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gružanin se zavitlava, a ti njemu srce na dlanu, hahaha, tužno
DVERI
DVERI
DVERI
DVERI
DVERI
DVERIIIIjjjaaaaaooooo muka mi je vise od predizbornih obecanja!!!!
svi su isti, shvatite, dok se ne otrgnemo kandzi novog svetskog imperijalistickog poretka nema nama boljitka. Srednja klasa ce izumreti skroz, ostace kapitalisti i robovi. Doduse kod nas srednje klase vise i da nema, ja govorim o globalnom problemu. Izbori su sprdnja VELIKA.
MI DONOSIMO OSMEH NA VASE USNE
DVERI
ПРЕУЗМИ, НАРЕЖИ и ПРОСЛЕДИ ДАЉЕ!
Поделите најбоље материјале Двери својим рођацима, пријатељима, комшијама, познаницима, људима које свакодневно срећете на улици...
МАТЕРИЈАЛЕ ДВЕРИ ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ!
http://ftp.dveriserver.com/Za download sa sajta.zip

Samo sto nisam, pa jos da delim rodjacima,komsijama, poznanicima: Uzmite, Dverjani vracaju osmeh na vase usne, da me neko prebije
:
Samo sto nisam, pa jos da delim rodjacima,komsijama, poznanicima: Uzmite, Dverjani vracaju osmeh na vase usne, da me neko prebije
:

:
Nisu, ali ne vole Dveri!Nisu valjda toliko netolerantni ti oko tebe?![]()
))ПРЕУЗМИ, НАРЕЖИ и ПРОСЛЕДИ ДАЉЕ!
Поделите најбоље материјале Двери својим рођацима, пријатељима, комшијама, познаницима, људима које свакодневно срећете на улици...
МАТЕРИЈАЛЕ ДВЕРИ ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ!
http://ftp.dveriserver.com/Za download sa sajta.zip

i fajl se zove : Za download sa sajta.zip JADVERI
TIDVERI
ON ONA ONODVERI
MIDVERI
VIDVERI
ONI ONE ONADVERI
SVI ZA DVERI
DVERI ZA SVE

,pa se pitam sta ce vise tolika propaganda??

Отварам шампањац када Двери не пређу цензус![]()

Ако моји формирају отварам, ако ривали (УРС, СРС, ДС) формирају гађам некога.Bolje cuvaj sampanjac kad budes ko ce da napravi vladu, da L da ga otvaras il da gadjas njime nekog![]()

Ако моји формирају отварам, ако ривали (УРС, СРС, ДС) формирају гађам некога.
Ма не би били они лоши да не шурују превише са радикалима, то ми смета код њих.Tako i treba, batali Dverjane, oni su fin narod al ih malo ima.
Иначе, мислим да ће коалиција СНС-НС-СПС бити довољна за 126 мандата![]()
Tako i treba, batali Dverjane, oni su fin narod al ih malo ima.
Nema razloga ni Tomu ni mene, hvala na briziAko neko hoce da te prebije, prvo mora Tomu da prebije. Tako da si bezbedna.![]()

Posto ja imam glavu, neka glasaju oni s tintaromPa nije vam ovo fudbal pa da navijate za 126 mandata;
Radi se o vasoj tintari.