izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su loze izrezirane predstave, kao Kontramiting.

Najjace mitinge i okupljanja je imala Opozicija tokom devedesetih.Totalna sprdnja.Od plakata, postera, akcija, pistaljki, serpi, setnji.Sto sad to niko ne radi > Energija nula.

Nosioci mitinga su bili mladi ljudi, a danasnji mladi ljudi nemaju tu energiju i snagu kao tada.
Sloba je na mitingu 89. na Ušću, na kome sam prisustvovala, okupio oko milion ljudi.Bilo je to pre Gazimestana.U jednom trenutku sam pomislila, evo čoveka koji će nas spasiti.Naravno, mnogi i ne znaju za taj miting, ali tada su došli svi koji su mogli.To je bilo zbog Srbije.Uspeo je to da prenese.Doduše, polovina je shvatila da će biti muke s njim vrlo brzo, a druga polovina ga je volela više od očiju u glavi.

Sloba je na mitingu 89. na Ušću, na kome sam prisustvovala, okupio oko milion ljudi.Bilo je to pre Gazimestana.U jednom trenutku sam pomislila, evo čoveka koji će nas spasiti.Naravno, mnogi i ne znaju za taj miting, ali tada su došli svi koji su mogli.To je bilo zbog Srbije.Uspeo je to da prenese.Doduše, polovina je shvatila da će biti muke s njim vrlo brzo, a druga polovina ga je volela više od očiju u glavi.

1 miting + onaj Gazimestanski, a posle, sve corak.

I ja sam, suština glasanja na ovim izborima je kao 90-ih godina.Treba glasati protiv vlasti.Sve je lepo napisao korisnik AC DC, i to bi trebalo okačiti u svakoj lokalnoj samoupravi.Pola života sam glasala protiv, jedan kratak i fatalni deo za, i jasno mi je da ću do kraja da glasam protiv vlasti, tj. za smenjivost.To je suština.

Tako je, definitifno treba uvek glasati protiv vlasti jer iz naseg dosadasnjeg iskustva vidimo da svaka vlast koja dugo vlada napravi velike budalastine bez obzira kako je krenula u pocetku.

Problem je sto je opozicija totalno razjedinjena. Pre 12 godina se znalo - postojala je samo vlast i ujedinjena opozicija, a sad se ne zna ni ko ce s kim ni ko protiv koga!

Pa mi pre svega treba da izadjemo na ulice zbog sebe, yebes politicare, zbog cena benzina, struje, nameta, izmisljenih dazbina, ali mi nemamo taj mentalitet.

Tako je, pa evo štrajkuju radnici Ratka Mitrovića u Kragujevcu, a ljudima je sve svejedno...Ma, imali smo taj mentalitet, ali smo umorni i razočarani.Mada to nije opravdanje.

Tako je, definitifno treba uvek glasati protiv vlasti jer iz naseg dosadasnjeg iskustva vidimo da svaka vlast koja dugo vlada napravi velike budalastine bez obzira kako je krenula u pocetku.

Problem je sto je opozicija totalno razjedinjena. Pre 12 godina se znalo - postojala je samo vlast i ujedinjena opozicija, a sad se ne zna ni ko ce s kim ni ko protiv koga!
Pa ti sad budi pametan.Postoji toliko potpuno novih stranaka, kao što su zeleni, na pr., i ja bih glasala za njih, ali znam pouzdano da su samo kapilar DS-a.

:roblem je sto je opozicija totalno razjedinjena. Pre 12 godina se znalo - postojala je samo vlast i ujedinjena opozicija, a sad se ne zna ni ko ce s kim ni ko protiv koga!

:sad2:

Управо се завршио 'Утисак недеље'. Толико пљувачине, као вечерас од Ђелића, одавно нисам видео. А док је причао о томе шта је он јадан затекао у каси 2001. па кад је кренуо да описује Боратову брбу за грађане и Србију, мсилим да га треба запослити у Позориштанцу Пуж.

haha, skandalozno.Bruka.

Nisam pametan.

A vidis prosle godine u martu, ako se dobro secam, bio je onaj Tomin miting. Stanje bilo kao pred revoluciju, cene do neba, cemer i jad. Kad sam otisao, od onolike mase sam pomislio to je to, sad cemo da vas smenimo. Kad ono mucak. Toma nam rekao posle dva sata da se vratimo kucama i da cekamo do decembra da vidimo da li ce Tadic da dobije kandidaturu, pa onda opet da se nadjemo da ga teramo da raspise vanredne. U medjuvremenu je bio onaj strajk gladju. Dodje decembar - prodje decembar. Dakle, ko koga ovde zayebava? Ja mislim, oni nas.
On nema nikakvu harizmu, a SNS je jedno ogromno preduzeće u koje se učlanjuju ljudi non-stop.Kako mogu da verujem čoveku koji je izdao svoju stranku?Ja to ne mogu.Mislim da on neće dobiti predsedničke, biće dva kruga, biće pakleno.Ali, izmedju DS-a i SNS-a programski nema nikakve razlike.

Pa vaši.. - Vaši autohtoni predstavnici, sunarodnjaci, od kojih ocekujete pomoc zadnjih 20 godina, a oni vas kradu, magarče, prave vas budalama.
Naravno da muftija ima cilj da postane predsjednik svih građana Srbije, ali ne može on to sam ostvariti. To mu vi trebate omoguciti.

Čoveče, on zastupa samo interese muslimana, i tu je svakoj priči kraj.Evo,neka vama Filaret vodi vladu, šta bi falilo

On nema nikakvu harizmu, a SNS je jedno ogromno preduzeće u koje se učlanjuju ljudi non-stop.Kako mogu da verujem čoveku koji je izdao svoju stranku?Ja to ne mogu.Mislim da on neće dobiti predsedničke, biće dva kruga, biće pakleno.Ali, izmedju DS-a i SNS-a programski nema nikakve razlike.

SNS ima program za razliku od DS koji vlada 12godina.
Nikolic nije izdao stranku vec je napustio.
Nekada je postojao Srpski Cetnicki Pokret koji su osnovali kumovi Draskovic i Seselj.
Zbog nemoucnosti dogovora ko je glavni on se raspada.
Draskovic osniva SPO a Seselj sa Cetnickim Pokretom i Nikolic sa Narodnom Radikalnom Strankom prave SRS.
Ja takvima koji ne poznaju srpsku politicku scenu ne bi ni dozvolio da glasaju.

Boško iz Dveri.Takve reči, ma u dlaku iste, slušala sam 2000.On priča o promeni sistema, potpuno nerealno.Nema nikakvu logistiku, kao što rekoh, može mu se verovati samo na reč.Neću dvaput da glasam za isto.Kao da je pao s Marsa, toliko visoko gadja, da će sigurno promašiti.Preslušaj ovaj video iznad, sam zaključi.

Preslusao sam, nego ne prepoznajem glas. Lepo on to prica, samo bilo bi dobro da bar udju u vladu, pa da se dokazu na delu.

SNS ima program za razliku od DS koji vlada 12godina.
Nikolic nije izdao stranku vec je napustio.
Nekada je postojao Srpski Cetnicki Pokret koji su osnovali kumovi Draskovic i Seselj.
Zbog nemoucnosti dogovora ko je glavni on se raspada.
Draskovic osniva SPO a Seselj sa Cetnickim Pokretom i Nikolic sa Narodnom Radikalnom Strankom prave SRS.
Ja takvima koji ne poznaju srpsku politicku scenu ne bi ni dozvolio da glasaju.

Opet gomila protoplazme.Alo, Srbine, inicijator svega je Mirko Jović i Srpska Narodna Obnova.Tek posle, Kada su ga ostavili na cedilu, Šešelj i Vuk kreću svako na svoju stranu.Nikolić je napustio stranku, tako što su ga izbacili.Naravno da je Šešelj bio i ostao glavni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back