mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.132
Demokrate su lopovi i kriminalci koji su apsolutno projektovali ove izbore, ja ću kao i obično nešto da im nacrtam na izbornom listiću 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Demokrate su lopovi i kriminalci koji su apsolutno projektovali ove izbore, ja ću kao i obično nešto da im nacrtam na izbornom listiću![]()

Ja bojkotujem ali cini mi se da SNS ima najbolji program e sad da li planiraju nesto da promene ili da nastave ono sto su radili oni pre njih je pitanje,doduse i jedini nisu bili na vlasti.
SRS i Dveri ne racunam jer su nacionalisticke partije bez programa,doduse SRS je zdusno pomagala nekad SPS a danas DS.
) неравноправну расподелу и пене у смислу"Доста је било, докле ће сиромашни да гладују док се богати још више богате"... ,
али плагијат је толико смешан да тера сузе на очи (од муке).Обрадовић је елоквентан и одмерен и то изговара искрено, а ови лопови којима је власт по сваку цену, једина идеја водиља, од озбиљне теме праве спрдњу.Примећујете ли да коалиција окупљена око спс-а краде теме Дверјанима.И Дачић и млађи Кркобабић "критикују" () неравноправну расподелу и пене у смислу"Доста је било, докле ће сиромашни да гладују док се богати још више богате"... ,
али плагијат је толико смешан да тера сузе на очи (од муке).Обрадовић је елоквентан и одмерен и то изговара искрено, а ови лопови којима је власт по сваку цену, једина идеја водиља, од озбиљне теме праве спрдњу.
Kako sad stoje stvari necu izaći na izbore, odnosno izaći ću da im svima poželim sve najgore na glasačkom listiću. Niko, ama niko ništa ne priča o tome kako bre misli da nam svima KONKRETNO poboljša kvallitet života, a od Kosova, busanja u grudi srpske s jedne i EU ne lipši magarče do zelene trave s druge strane mi se stvarno![]()
Ma pričaju, svašta pričaju, ali sva priča je da se stvarno čovek ispovraća. Jedu govna pored belog leba i misle da smo svi debili. Izaći ću naravno, ne dam da moj listić iskoristi bilo ko, precrtaću ih sve i nacrtati jedan veeeeliki srednji prst, da im mater hokštaplersku.

Напредњаци су кукавице, боје се Двери. Тресу им се ћега. Бивши министар информисања Вучић зноји се и има ноћне море. Томислав је, као по обичају, депресиван.
Кажу да ће Двери бити изненађење избора, прича се да ће узети невероватних 0,6%.
Eto odgovora na pitanje zasto se rec Dveri gusi svugde, ukljucujuci i ovaj forum.
Dacic je dobio odobrenje iz Brisela (a u saglasnosti sa Tadicem) da "pokupi" glasove nezadovoljnika. Zato on sada sme da izjavi da ce "hapsiti strane investitore"!?
Koliko god to bilo sprdnja, jedan deo naroda se lepi na takve izjave.
Ali, da vi cujete tek sta se radi na Fokus radiju. Tamo su Dveri glavna tema za pljuvanje.
Iskreno, meni je postalo veoma interesantno slusati da to sada ne radi samo Vlada Djukanovic vec i svi ostali "voditelji" programa koji traje od 0700 do 1900, svaki dan! To meni samo pokazuje koliko su Dveri na pravom putu, jer se sva "pljuvacina" svodi na mantru o Djilasovim Placenicima" koji eto, treba da "oduzmu
koji glas opoziciji".
Повремено погледам вести на напредњачкој тв Свет плус.Ту нема шанси да видиш некога који није по вољи снс-а.Вечерас, рецимо у вестима објављивали су прилоге о активностима странака, свих сем срс и Двери.Та странка и покрет не постоје на њиховој тв.
Повремено погледам вести на напредњачкој тв Свет плус.Ту нема шанси да видиш некога који није по вољи снс-а.Вечерас, рецимо у вестима објављивали су прилоге о активностима странака, свих сем срс и Двери.Та странка и покрет не постоје на њиховој тв.
DobiJo Glisic, lagano .
Da, isto se odnosi i na SRS ali to je vec odavno, pa mi je nekako vec postalo normalno imajuci u vidu kako je SNS nastao.
Meni zaista nije jasno kako je dozvoljen stranacki radio sa nacionalnom frekvencijoj. Svima koji ce mi sada pomenuti sve ostale TV koji rade samo za DS, recu cu da to rade odavno ali ne toliko otvoreno kao ovi.
Na ovom radiju voditelj povisenim tonom govori da "...te Djilasove pudlice nece nikada dobiti mogucnost da se cuju na Fokus radiju" (reagujuci na zahteve slusalaca koji su to trazili).
Danas SRS i Dveri, sutra svi koji nisu u SNS. I to treba da mi bude neka alternativa "zuto-crvenim skakavcima koji su pojeli nase zivote"?