*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Veruj, ali ne preterujNe znam....Ma dobro, neka budu i sa radikalima.
Ne, cinjenica je da se Toma i Kostunica najmanje slazu...a i verujem da osim tebe i Saleta nece niko iz Srbije glasati za Tomu.![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj, ali ne preterujNe znam....Ma dobro, neka budu i sa radikalima.
Ne, cinjenica je da se Toma i Kostunica najmanje slazu...a i verujem da osim tebe i Saleta nece niko iz Srbije glasati za Tomu.![]()
![]()

Veruj, ali ne preteruj![]()

Ili da Toma kaze - Kostunice, care, ja prepustam moju stranku tebi!
Tad moze.

Hvala na dozvoli, Nikolic (ako mu prenesu clanovi stranke) bice ti zavhala do groba, kako je to lepo od tebe da dozvolis Tomi da svoju stranku prepusti Kostunici, kao simpatizer SNS- a - i ja sam ti zahvalna na "tad moze"![]()
predosecam da ce tako i da bude, nista ti ne brini Biljo, u sigurnim ste rukama.Ajoj, sto bih brinula, Kostunica mlad, perpsekitvan (jeste da je zut ali ja sam pelcovana od zutice), ne brinem...Mada, ko zna kakve su to vakcine bile, ne bih se ja igrala s tim, ako Nikolic pokloni SNS Kostunici, adio, prece je meni moje zdravlje a i da mi ne nagrdi lisce, znas ono zuto, gadno:hahaah:predosecam da ce tako i da bude, nista ti ne brini Biljo, u sigurnim ste rukama.

Ajoj, sto bih brinula, Kostunica mlad, perpsekitvan (jeste da je zut ali ja sam pelcovana od zutice), ne brinem...Mada, ko zna kakve su to vakcine bile, ne bih se ja igrala s tim, ako Nikolic pokloni SNS Kostunici, adio, prece je meni moje zdravlje a i da mi ne nagrdi lisce, znas ono zuto, gadno![]()

Мислиш на овоMa daj molim te najgoru reklamu koju sam ja video u predizbornoj kampanji do sada ima ubedljivo DS sa onim Tadicevim dijalogom u rangu reklame za Merix prasak.
JA necu da se pitam da li cu ikad vise bilo za koga da glasam ako se desi to sto ti tako velikodusno "dozvoljavas"?Neces ti ni da se pitas, al' dobro, mastaj.
![]()

JA necu da se pitam da li cu ikad vise bilo za koga da glasam ako se desi to sto ti tako velikodusno "dozvoljavas"?
Mastaj da ces TI da se pitas sta cu JA da radim ili uradim![]()

Dobro, videcemo sta ce biti.
laku noc...
mozda ovi vasi napredni sa zutacima, mi sigurno necemoPa, sto ne kazete, znamo mi samo smo cekali potvrdu da vi na to pucate?
Ako, ako, stara ljubav zaborava nema, samo mi cudno Kostunica nece EU, Tadic hoce, ali, kad je vlast u pitanju, dogovorice se oni, imaju iskustva![]()
Tadić - Nikolić sve više liči na Đoković - Nadal.
одувек сам волео анкете на Крстарици 

Anketa nije validna jer u njoj nema KP.
KP izlazi na izbore na svim nivoima.
Anketa nije validna jer u njoj nema KP.
KP izlazi na izbore na svim nivoima.
mozda ovi vasi napredni sa zutacima, mi sigurno necemo