izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikolić: Srbija ka istoku i zapadu

Srbija ima dvoja vrata - ka istoku i zapadu i nikada ne sme da zaboravi saradnju sa Ruskom federacijom, rekao je Tomislav Nikolić ispred fabrike "Prva iskra" u Bariču.

Lider koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić rekao je u Bariču da se on zalaže za ulazak u Evropsku uniju, ali da Srbija ima dvoja vrata - ka istoku i zapadu.

Zakon o javnim nabavkama sprečava korupciju

Član predsedništva Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković izjavila je da predlog zakona o javnim nabavkama te stranke predviđa uštedu od milijardu evra godišnje u budžetu i sprečava korupciju i kriminal.

Tabaković je u Privrednoj komori Beograda predstavljajući taj predlog navela da se njime definiše odgovornost učesnika u tom procesu koja nije kolektivna već pojedinačna.

Ona je rekla i da ako se negde i desi korupcija ona za sobom po novom zakonu "ostavlja tragove" i predviđa sankcije za one koji pokušaju da nešto rade mimo propisa.

"Srbija nikada ne sme da zaboravi saradnju sa Ruskom federacijom. Mali smo mi da se odreknemo ogromnog partnera", rekao je Nikolić.

Nikolić je poručio da ta stranka nikada neće da uradi bilo šta što bi naljutilo EU, osim ako, kako je istakao, EU bude htela da nas odbaci postavljanjem nemogućih uslova.

"Postoje uslovi koje narod ne može da prihvati. Postoji Kosovo i Metohija koje je srpsko i mora da ostane srpsko", istakao je lider naprednjaka.

Nikolić je pristalicama naprednjaka ispred ulaza u fabriku "Prva iskra" rekao da obećava da Boris Tadić više nikada neće biti predsednik Srbije, jer je, kako je rekao, "tokom mandata više bio predsednik Demokratske stranke, nego predsednik države".

"Za njih neka glasa onih 200.000 radnika koje su zaposlili i oni što su dobili po 1.000 evra od akcija. Za nas neka glasaju ljudi koji žele da se u Srbiji živi bolje i sigurno ćemo pobediti", rekao je Nikolić.

Tokom obilaska opštine Obrenovac, Nikolić je razgovarao i sa meštanima sela Grabovac i građaninam obrenovačkog naselja Grebača.

Promenićemo uslove poslovanja

Prethodno je lider kolicije "Pokrenimo srbiju" Tomislav Nikolić obišao i opštinu Savski venac gde je rekao da ukoliko ne dođe do promene vlasti, više neće biti prihoda u budžetu.

"Ne vidim ko to može da stvori tolike prihode, koliko ova vlast može da potroši", rekao je Nikolić posle obilaska auto-servisa "Anđelković" na Beogradskoj opštini Savski venac.

Nikolić je rekao da će stranke okupljene oko SNS promeniti uslove za poslovanje i da će ljudima omogućiti da rade i od toga mogu da izdražavaju porodice i zapošljavaju nove radnike.

"Bankama ćemo ograničiti kamate pošto su duplo veće nego u EU", rekao je Nikolić navodeći da su banke postale ekstraprofiteri, koji će jednog dana uzeti svu imovinu Srbije.

Nikolić je poručio i da će SNS sa koalicionim partnerima uvesti red u oblast javnih nabavki, u kojima će, kako je rekao, biti mnogo više stručnosti, a mnogo manje mita i korupcije.

"Obezbedićemo da sve bude javno, da ne postoje tajne nabavke i nabavke bez tendera. Neće se više graditi mostovi za koje se ni dve godine posle izgradnje ne zna koliko su koštali", rekao je lider naprednjaka.

Nikolić je istakao da SNS želi da otvori državu prema građanima, kako bi znali kako se troši svaki dinar od poreza i da bi to trošenje mogli da kontrolišu.

Ilić: Da na čelo Srbije dođe Šumadinac

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić prognozirao je da će lider SNS Tomislav Nikolić na predstojećim izborima dobiti više od 40 odsto glasova i pozvao Užičane da podrže tu koaliciju kako bi na čelo Srbije došao Šumadinac.

Ilić je u okviru kampanje liste "Pokrenimo Srbiju" obišao Zlatiborski okrug, a u Užicu je u obraćanju građanima rekao da vladajuća koalicija nije ništa dobro uradila za zemlju i da takvu vlast treba menjati.

"Zbog toga je jedina šansa za Srbiju naša koalicija, jer mi želimo promene i bolju Srbiju", poručio je Ilić.

Ilić je rekao da vlast obmanjuje narod govoreći o nekim novim velikim ugovorima uz ocenu da nema govora o "skraćenju mandata", već da je Boris Tadić podneo ostavku na funkciju predsednika Republike.

Lider Nove Srbije kritikovao je vlast, rekavši da je kao "svoje projekte" otvorila most kod Beške, rekonstruisanu Gazelu, obilaznicu oko Beograda, toranj na Avali i most na Savi kod Rače, iako su to, po njegovim rečima, projekti koje je on za vreme ministarskog mandata finansijski zatvorio i završio.

Ilić je prethodno u Arilju rekao da ne treba dozvoliti da neko "obmanjuje ovaj narod i priča prazne priče" da su sklopljeni neki veliki ugovori i postignuti neki dogovori.

Mene su žestko smorili ovi maloumni radikali i naprednjaci, uvek iste spodobe sa istom pričom, jednu reč ne promene u svojim cirkuskim predizbornim kampanjama. Sa ovim demokratama si siguran jedino da rata neće biti :lol:

Mene su žestko smorili ovi maloumni radikali i naprednjaci, uvek iste spodobe sa istom pričom, jednu reč ne promene u svojim cirkuskim predizbornim kampanjama. Sa ovim demokratama si siguran jedino da rata neće biti :lol:

Vala, brate, smorili su za deset. Zutaca vise nema ni za lek na Krsti, pa je ostalo samo da se ove dve ekipe glodju i mazu, a uvek iste price. Dssovci, kao po obicaju, cute i smrde sa strane i malo dodaju loptu ovima, malo onima :lol:

Sa demokratama si siguran jedino u to da će oni i dalje nositi odela od po 3.000 evra (toliko otprilike koštaju i torbe koje šetaju njihove žene), a da će narod sve više gladovati i skakati sa krovova zgrada i mostova.... na žalost. To što oni nemaju alternativu... je samo još veća žalost.

Vala, brate, smorili su za deset. Zutaca vise nema ni za lek na Krsti, pa je ostalo samo da se ove dve ekipe glodju i mazu, a uvek iste price. Dssovci, kao po obicaju, cute i smrde sa strane i malo dodaju loptu ovima, malo onima :lol:

Ne znam ko "smrdi" ali ljudi iz DSS nemaju potrebe da "prljaju ruke" jer imaju jasan cilj, a to sto i ako zezaju malo jedne malo druge (malo trece) to je zato sto su potpuno ispravni i sigurni u svoj put, pa brigu mogu da udare na veselje.

Ne znam ko "smrdi" ali ljudi iz DSS nemaju potrebe da "prljaju ruke" jer imaju jasan cilj, a to sto i ako zezaju malo jedne malo druge (malo trece) to je zato sto su potpuno ispravni i sigurni u svoj put, pa brigu mogu da udare na veselje.

Naravno, pobedice:)))
Ali mi koji se bojimo da nasi nece (koji god) mi ne mozemo tako "brigu na veselje", nismo ni DS ni DSS:)))

Nemaju, draga moja ni materijala, ako cemo pravo, dovoljno su ih prljali sa zutima GODINAMA, potrosilo se:worth:

Naravno, pobedice:)))
Ali mi koji se bojimo da nasi nece (koji god) mi ne mozemo tako "brigu na veselje", nismo ni DS ni DSS:)))

Ma nije do pobede (naravno da nece pobediti) nego do jednog opustenog stava da je svako na gubitku ako za njih ne glasa da je to toliko ocigledno da se ne mora ni ubedjivati kroz kamanju. :) I da se ne vredi "laktati" kao sto to drugi rade.

Ko je siguran u sebe, taj je smiren. :)

Ma nije do pobede (naravno da nece pobediti) nego do jednog opustenog stava da je svako na gubitku ako za njih ne glasa da je to toliko ocigledno da se ne mora ni ubedjivati kroz kamanju. :) I da se ne vredi "laktati" kao sto to drugi rade.

Ko je siguran u sebe, taj je smiren. :)

Dobro, zuti bili s njima?
E, izvini, razumljiva je njihova "smirenost", narod ionako kratko pamti, cmok:)

To ti tako vidis. U svakom slucaju, ja bih volela da naprave Vladu sa "zutima". :)

Ali kako je doslo do nepremostivih sukoba, bicu zadovoljna da patricipiraju u Vladi na dominantan nacin.

Pa, sto ne kazete, znamo mi samo smo cekali potvrdu da vi na to pucate?
Ako, ako, stara ljubav zaborava nema, samo mi cudno Kostunica nece EU, Tadic hoce, ali, kad je vlast u pitanju, dogovorice se oni, imaju iskustva:heart:

Pa, sto ne kazete, znamo mi samo smo cekali potvrdu da vi na to pucate?
Ako, ako, stara ljubav zaborava nema, samo mi cudno Kostunica nece EU, Tadic hoce, ali, kad je vlast u pitanju, dogovorice se oni, imaju iskustva:heart:

Ma nije, oni nece ni sa "zutima" ni sa vama, ali ja LICNO mastam o Vladi sa "zutima" ipak je to nekako najnormalnije ( i evropski, a i srpski).

To je dakle moj stav, sigurna sam da nije stav stranke, vec su uostalom i rekli.

Ma nije, oni nece ni sa "zutima" ni sa vama, ali ja LICNO mastam o Vladi sa "zutima" ipak je to nekako najnormalnije ( i evropski, a i srpski).

To je dakle moj stav, sigurna sam da nije stav stranke, vec su uostalom i rekli.
Budi sigurna, sto se "nas" tice,niko ih nece naterati. Valjda Nikolic pamti kako ume Kostunica kad hoce od zutih da izmami mesto Premijera?
Sad sam i ja mrina:worth:

Ako bi posle izbora bili posteni u odnosu na ono sto zagovaraju onda DSS nikako ne bi mogao u vladu ni sa jednima (DS,SNS) jer su im razlike po strateskim pitanjima ogromne. Po mnogo cemu bi mogli sa Dverima i (mozda) SRS.
Ali, cak i da hoce sa DS ili SNS ovi ne smeju sa DSS. To im je jedini uslov iz Brisela i Vasingtona.

Ako bi posle izbora bili posteni u odnosu na ono sto zagovaraju onda DSS nikako ne bi mogao u vladu ni sa jednima (DS,SNS) jer su im razlike po strateskim pitanjima ogromne. Po mnogo cemu bi mogli sa Dverima i (mozda) SRS.
Ali, cak i da hoce sa DS ili SNS ovi ne smeju sa DSS.
To im je jedini uslov iz Brisela i Vasingtona.

Ne znam....Ma dobro, neka budu i sa radikalima.

Ako TI tako kazes, ja ti verujem na rec:lol:

Ne, cinjenica je da se Toma i Kostunica najmanje slazu...a i verujem da osim tebe i Saleta nece niko iz Srbije glasati za Tomu. ;) :lol:

Ma daj molim te najgoru reklamu koju sam ja video u predizbornoj kampanji do sada ima ubedljivo DS sa onim Tadicevim dijalogom u rangu reklame za Merix prasak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back