Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Nisam ja
kao ti i tebi slicni, pa da budem clan neke stranke. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Била си ватрени симпатизер(ка)...Nisam jakao ti i tebi slicni, pa da budem clan neke stranke.
![]()
Сви ви сада перете руке, но добро, нека вам...Dete, poceo si da haluciniras.![]()

Mene su žestko smorili ovi maloumni radikali i naprednjaci, uvek iste spodobe sa istom pričom, jednu reč ne promene u svojim cirkuskim predizbornim kampanjama. Sa ovim demokratama si siguran jedino da rata neće biti![]()

Mene su žestko smorili ovi maloumni radikali i naprednjaci, uvek iste spodobe sa istom pričom, jednu reč ne promene u svojim cirkuskim predizbornim kampanjama. Sa ovim demokratama si siguran jedino da rata neće biti![]()
Vala, brate, smorili su za deset. Zutaca vise nema ni za lek na Krsti, pa je ostalo samo da se ove dve ekipe glodju i mazu, a uvek iste price. Dssovci, kao po obicaju, cute i smrde sa strane i malo dodaju loptu ovima, malo onima![]()
Ne znam ko "smrdi" ali ljudi iz DSS nemaju potrebe da "prljaju ruke" jer imaju jasan cilj, a to sto i ako zezaju malo jedne malo druge (malo trece) to je zato sto su potpuno ispravni i sigurni u svoj put, pa brigu mogu da udare na veselje.
))
))Nemaju, draga moja ni materijala, ako cemo pravo, dovoljno su ih prljali sa zutima GODINAMA, potrosilo seNe znam ko "smrdi" ali ljudi iz DSS nemaju potrebe da "prljaju ruke" jer imaju jasan cilj, a to sto i ako zezaju malo jedne malo druge (malo trece) to je zato sto su potpuno ispravni i sigurni u svoj put, pa brigu mogu da udare na veselje.

Naravno, pobedice))
Ali mi koji se bojimo da nasi nece (koji god) mi ne mozemo tako "brigu na veselje", nismo ni DS ni DSS))
I da se ne vredi "laktati" kao sto to drugi rade.
Ma nije do pobede (naravno da nece pobediti) nego do jednog opustenog stava da je svako na gubitku ako za njih ne glasa da je to toliko ocigledno da se ne mora ni ubedjivati kroz kamanju.I da se ne vredi "laktati" kao sto to drugi rade.
Ko je siguran u sebe, taj je smiren.![]()

Nemaju, draga moja ni materijala, ako cemo pravo, dovoljno su ih prljali sa zutima GODINAMA, potrosilo se![]()

To ti tako vidis. U svakom slucaju, ja bih volela da naprave Vladu sa "zutima".
Ali kako je doslo do nepremostivih sukoba, bicu zadovoljna da patricipiraju u Vladi na dominantan nacin.

Pa, sto ne kazete, znamo mi samo smo cekali potvrdu da vi na to pucate?
Ako, ako, stara ljubav zaborava nema, samo mi cudno Kostunica nece EU, Tadic hoce, ali, kad je vlast u pitanju, dogovorice se oni, imaju iskustva![]()
Budi sigurna, sto se "nas" tice,niko ih nece naterati. Valjda Nikolic pamti kako ume Kostunica kad hoce od zutih da izmami mesto Premijera?Ma nije, oni nece ni sa "zutima" ni sa vama, ali ja LICNO mastam o Vladi sa "zutima" ipak je to nekako najnormalnije ( i evropski, a i srpski).
To je dakle moj stav, sigurna sam da nije stav stranke, vec su uostalom i rekli.

Budi sigurna, sto se "nas" tice,niko ih nece naterati. Valjda Nikolic pamti kako ume Kostunica kad hoce od zutih da izmami mesto Premijera?
Sad sam i ja mrina![]()
Mozda ne budes mirna dudog veka!Tek ja u NIkolica, ajooooooooooooooooj!!!Mozda ne budes mirna dudog veka!
Ma najgore ce da bude sta ako se dogovore da ipak budu zajedno? Ja cu nacisto da se razocaram u Kostunicu! Kukuuuuuuuuuuuuuu!

Ma nije, oni nece ni sa "zutima" ni sa vama, ali ja LICNO mastam o Vladi sa "zutima" ipak je to nekako najnormalnije ( i evropski, a i srpski).
To je dakle moj stav, sigurna sam da nije stav stranke, vec su uostalom i rekli.
Ako TI tako kazes, ja ti verujem na rec
Ozbiljno, to bi bila gora Vlada od ove.

Ako bi posle izbora bili posteni u odnosu na ono sto zagovaraju onda DSS nikako ne bi mogao u vladu ni sa jednima (DS,SNS) jer su im razlike po strateskim pitanjima ogromne. Po mnogo cemu bi mogli sa Dverima i (mozda) SRS.
Ali, cak i da hoce sa DS ili SNS ovi ne smeju sa DSS. To im je jedini uslov iz Brisela i Vasingtona.
Ako TI tako kazes, ja ti verujem na rec![]()