izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Код мене је подељено измешу СНС и СПС :lol:

Бај д веј, једини интернет медијум где се може остварити некаква кампања је Фејсбук, ово остало пет пара

не вреди ;)

Eto, vidis:)

Moj deda je rekao (kad ga ono SPS prevarila - ja pisala protestna pisma a on mi diktirao, odgovor nikad nismo dobili), da ce "nategnuti pusku na svakog pozivara", sad hoce da glasa, kaze da se vise ne moze izdrzati:heart:

Иначе,на анкети Двери,СРС и ДСС имају заједно преко 50% ...
И свака друга неутрална анкета на нету,показује слично....једино се резултати разних агенција не уклапају....но, то изгледа најмање потреса оне који су највише оштећени.

Ova anketa (nazalost) veze nema sa slikom na drzavnom nivou.. Ovde su glasali uglavnom mladji ljudi koji imaju pristup nezavisnom mediju i kolko-tolko ih interesuje tematika.. a vidish i ovako kolko SNS, DS i LDP imaju glasova..

DS i SNS jesu trenutno daleko ispred svih. Mada iz mog licnog iskustva, DS ima nesto vise pristalica od SNS.. a to se ne poklapa sa onim sto se vidja u anketama agencija. nazalost nemam pristup krajnjim rezultatima anketa, da imam, mogao bih vam zasigurno reci kako stoje stvari :)
mada i one se odnose uglavnom na odredjene regije, retko kada ima na nivou citave Srbije da se radi..

ma-ljudi-nije-to-tako.jpg

desi-sarulja.jpg

Poslednja izmena:
Ova anketa (nazalost) veze nema sa slikom na drzavnom nivou.. Ovde su glasali uglavnom mladji ljudi koji imaju pristup nezavisnom mediju i kolko-tolko ih interesuje tematika.. a vidish i ovako kolko SNS, DS i LDP imaju glasova..

DS i SNS jesu trenutno daleko ispred svih. Mada iz mog licnog iskustva, DS ima nesto vise pristalica od SNS.. a to se ne poklapa sa onim sto se vidja u anketama agencija. nazalost nemam pristup krajnjim rezultatima anketa, da imam, mogao bih vam zasigurno reci kako stoje stvari :)
mada i one se odnose uglavnom na odredjene regije, retko kada ima na nivou citave Srbije da se radi..

Dobro, Kiki, zar ti mislis da Dveri relano imaju vise od SNS-a recimo?
Anketa ovde pokazuje samo da je najveca koncentracija clanova i simpatizera, ovde SNS redovno skoro peta, DS je valjda sedma, sto je nemoguce.

SRS ovde ima vise od DS i SNS zajedno, SPS i DS zajedno, zar je to realno? DSS ponekad prva, realno?

Mislim da ovde glasaju i oni koji imaju vise nickova, tako da jedan koji glasa moze da da cetiri pa vise glasova...

Sto obacas paznju na gluposti?
Forum nije gotovo nikakvo mesto za propagandu, vise se ucni na ulici, medju prijateljima, rodbinom, komsijama, ali ni na to niko nema pravo da utice. Ja da mogu, ukucaninu ne bih dala da glasa za Vuka (Preokret) ali ne mogu niti hocu. Njegov izbor - njegovo pravo.

Ima nas troje za SNS:lol:
Код мене је подељено измешу СНС и СПС :lol:

Бај д веј, једини интернет медијум где се може остварити некаква кампања је Фејсбук, ово остало пет пара не вреди ;)

Под бр. 1.- Верујем да ће вам у странци много замерити на овоме јер јавно износите властите несуспехе
и
Под.бр. 2. - Јер како ћете убедити остале у исправност ваших напредњачких ставова када ни вама најближе нисте могли!?

:think::think::think:
:whistling::whistling::whistling:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobro, Kiki, zar ti mislis da Dveri relano imaju vise od SNS-a recimo?
Anketa ovde pokazuje samo da je najveca koncentracija clanova i simpatizera, ovde SNS redovno skoro peta, DS je valjda sedma, sto je nemoguce.

SRS ovde ima vise od DS i SNS zajedno, SPS i DS zajedno, zar je to realno? DSS ponekad prva, realno?

Mislim da ovde glasaju i oni koji imaju vise nickova, tako da jedan koji glasa moze da da cetiri pa vise glasova...

gde sam rekao da Dveri imaju vise od SNS? Rekao sam da najvise pristalica ima DS pa onda SNS (po mom licnom iskustvu)... Dveri ni spomenuo nisam..
Rekao sam da ova anketa (sa krstarice, sa ove teme) nema veze sa slikom na drzavnom nivou..
Vise naloga ne bi smeo niko da ima, na vecini foruma ako se uhvati, takav se kaznjava sa ban.. ne znam kako je to ovde..

Poslednja izmena:
Eto, vidis:)

Moj deda je rekao (kad ga ono SPS prevarila - ja pisala protestna pisma a on mi diktirao, odgovor nikad nismo dobili), da ce "nategnuti pusku na svakog pozivara", sad hoce da glasa, kaze da se vise ne moze izdrzati:heart:

Сакри деди пушку јер, тамо око Светог Илије, СНС и ДС износе на астал оно што је скувано пре пар година.

Оно што ја чујем у свом окружењу а вероватно није реална слика је, да ће скоро сви гласати за Двери, неки за радикале а за СНС ретко ко. А коментарима не бих пошто се трудим да будем пристојан.

Оно што ја чујем у свом окружењу а вероватно није реална слика је, да ће скоро сви гласати за Двери, неки за радикале а за СНС ретко ко. А коментарима не бих пошто се трудим да будем пристојан.

waahahahahahahahahahahahahahaa...

Ти се крећеш вероватно у друштву које не слуша Радио Фокус и не гледа РТС :)

Причам за Миљаковац и Канарево Брдо!

Ja sam se malo salio a malo mislio ozbiljno.
Evo gledam RTS, emisija "Sta radite,bre!". Redjaju se izvestaji o aktivnostima stranaka po principu DS,SNS, DS,LDP, DS,PUPS, DS,DSS, DS,SNS, DS,SPS, DS,SPS, DS,SRS, DS,DPS CG i kraj!
Pogodite koga nema?
Ali ima nesto interesantno. Kradu se i kopiraju ideje Dveri i svaka stranka (vladajuca) po nesto saopstava. Danas se PUPS zalozio za cirilicu :D

Ali ima nesto interesantno. Kradu se i kopiraju ideje Dveri i svaka stranka (vladajuca) po nesto saopstava. Danas se PUPS zalozio za cirilicu :D

Па и треба да се залажу, и не само Крки, него и Капичић и Захарије и Мићун, једини се они живо сећају дана када је почела да се на овим просторима употребљава ћирилица.

Зна ли неко хоће ли да буде још неке листе, тренутно их је девет, а избори су све ближе. Шта је са Јошком, нпр?

Ja sam se malo salio a malo mislio ozbiljno.
Evo gledam RTS, emisija "Sta radite,bre!". Redjaju se izvestaji o aktivnostima stranaka po principu DS,SNS, DS,LDP, DS,PUPS, DS,DSS, DS,SNS, DS,SPS, DS,SPS, DS,SRS, DS,DPS CG i kraj!
Pogodite koga nema?

Могао би и ти бар малко да се заложиш за исту, па да њоме почнеш овде да пишеш, А!?

Сакри деди пушку јер, тамо око Светог Илије, СНС и ДС износе на астал оно што је скувано пре пар година.

Nema potrebe, deda se salio, deda je lovac ima vise pusaka, sve zakljucano kljuc ima samo on...

Zverinja sa cetiri noge se nikad nije plasio, vise bi strepeo od onih sa dve, posto bi ga mozda naterali da "porodicno" seta onda kad mu spava a ne onda kad je njemu drago, ili bi poceli da ga uce "Sveosavlju, pavoslavlju" cemu ga je jos pradeda naucio, ali ne pogresno:cool:

htedoh malopre da pogledam video onog nesrecnika iz dss-a u valjevu sto je minut govorio a nista nije rekao, pa novinari digli ruke. i video vise nema ni na YT, ni bilo gde drugo na net-u. ako neko nadje video, molim da ga linkuje na forum. ocigledno da su marketinski strucnanjci iz dss-a ocenili da takav kreten nanosi mnogo stete pa su cenzurisali snimak na YT, sto dodje bas jadno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back