izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ценим да је Тома под хипотеку ставио оно највредније што има,
реч, част, поштење .....

Хбте, ал' се захебаше ови што су му дали паре .....

:hahaha::hahaha::hahaha:

Sta ti cenis, to je tvoja stvar.
Ja bih vas vise cenila da se borite da izbavite vodju iz Haga, a ne da napadate Nikolica po njegovoj direktivi.
Da, cenim sto Nikolic ne odgovara na vase napade, on odgovara onima protiv koji se bori da ih skine s vlasti, vi da ih zadrzite...

Он сваке изборе ставља стан под хипотеку, или је стан чаробан, или смо ми блесави, или он лаже, а можда и комбинација два од три...

Он сваке изборе ставља стан под хипотеку, или је стан чаробан, или смо ми блесави, или он лаже, а можда и комбинација два од три...
Toma je čaroban:lol:
Čovek je čarobnja, kupi stan na kredit, od toga 200 hiljada evra da u kešu, a 200 hiljada uzme kredit.
Naravno za tako veliki kredit banka traži hipoteku.
Onda, nakon godinu dana, on na isti stan koji je pod hipotekom, uzima kredit za izbore i kaže da je opet dao hipoteku.
Vidi se da je visoke škole završio:mrgreen:

20. 04. 2010
Lider SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je za Press da je novi stan od 156 kvadrata (u izgradnji) na Novom Beogradu u okolini Starog Merkatora platio čitavih 390.000 evra!
- Kupio sam stan na Novom Beogradu koji ima oko 156 kvadrata. Stan je u izgradnji i biće, prema dogovoru, samo delimično dovršen jer sam svesno ostavio da neke radove završim sam. Ja ću postaviti pločice, parket, jer tako mogu jeftinije da prođem. Novi stan sam platio 2.500 evra po kvadratu i kupio sam ga novcem od prodaje starog stana, plus sam podigao kredit kod Hipo banke od 200.000 evra

Nije prošlo ni godinu dana, a stan već otplaćen i ponovo pod hipoteku?:hahaha:

Meni se čini da je ovo kao i sa onim štrajkom , Silikonac mu svesno radi o glavi i koristi njegov slabiji intelekt ,kako bi ga u javnosti predstavio kao budalu i luzera i što pre postao kalif umjesto kalifa .
Mislim svakako da će on naslediti i formalno mesto lidera partije , koje već neformalno drži , al je toliko sujetan i iskompleksiran pa ne može da dočeka da godine odrade svoje ili da se ovaj sam povuče .

Od ove Tomine enigme sa stanom jedino je apsurdnije pitanje demokrata kako je kupio stan.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/ds-tomo-odakle-ti-stan-sns-a-odakle-sutanovcu-194968.php

Ne branim Tomu, ali da demokrate nekoga prozivaju za poreklo imovine, pa to ni pas s maslom ne bi pojeo. Sto ne kazu od cega su se oni obogatili i obezbedili za narednih 10 generacija. Odakle Ruzici, Petrovicu, Djilasu itd. sva ona silna preduzeca, avioni, kamioni, hladnjace... Kad to budu razjasnili narodu, onda mozemo da pricamo o Tomi.

Od ove Tomine enigme sa stanom jedino je apsurdnije pitanje demokrata kako je kupio stan.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/ds-tomo-odakle-ti-stan-sns-a-odakle-sutanovcu-194968.php

Ne branim Tomu, ali da demokrate nekoga prozivaju za poreklo imovine, pa to ni pas s maslom ne bi pojeo. Sto ne kazu od cega su se oni obogatili i obezbedili za narednih 10 generacija. Odakle Ruzici, Petrovicu, Djilasu itd. sva ona silna preduzeca, avioni, kamioni, hladnjace... Kad to budu razjasnili narodu, onda mozemo da pricamo o Tomi.

Pa oni su vlast, lopovi, kradu. to znamo.
Toma nije vlast, bavi se politikom, i.......?

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je juče da će svojim stanom garantovati za kredit koji će SNS podići za finansiranje izborne kampanje.
„Zadužujemo se za 80 poslaničkih mesta“, rekao je lider SNS. Prema njegovim rečima, za taj broj poslanika u budžetu se tačno zna kolika je suma u pitanju, na osnovu čega će stranka posle izbora dobiti novac i vratiti kredit.

http://www.danas.rs/danasrs/izborna...poteku_zbog_kampanje.1089.html?news_id=236523

1. Zar nije stan od 400 hiljada evra kupio na kredit (i da je stan već pod hipotekom)?
2. Zadužuje se za 80 poslaničkih mesta, master ekonomije je to već izračunao, inače to je 32%. Samo:sad2:
3. Koga bre ovaj laže?:lol:

Da li je uknjizen stan i ako jeste ispitati u kojoj opstini?

Pa oni su vlast, lopovi, kradu. to znamo.
Toma nije vlast, bavi se politikom, i.......?

Obrnes malo stvari i dobijes sledece: Toma se prodao nekome, recimo strancima, i oni mu dali pare. Dakle, njihove pare, da radi za njih. Posto nije u sedlu vec 12 godina, znaci da ne uzima nas novac, sem poslanicke plate i ostalog sto ga sleduje. S druge strane, demokrate pljackaju sopstveni narod godinama, od pocepanih farmerki uleteli su u najskuplje dzipove, vile na Dedinju itd. a pokusavaju da se sakriju iza pokojnog Djindjica, EU i ostalih nebitnih stvari za obicnog coveka. Da su cisti, imali bi neko pravo da ga optuzuju, ali ovako izgleda da neko ko se valjao u blatu optuzuje onoga kome su nokti prljavi.

Hajde bre Trivanova vam ubacila kosku a vi navalili. Čovek radi od mladosti, ozbiljan je čovek, prodao svoj stan,uložio porodičnu ušteđevinu,podigao kredit i šta je tu nezakonito? Kako mu je banka dala kredit? Pa to je pitanje za banku. Ne bojte se brinu oni o tome kako će naplatiti. U mom malom gradu funkcioneri DS,SPS,G-17,LSV i komp. imaju po nekoliko kuća i stanova višestruko veće vrednosti pa ih niko ne pita ništa a imaju 40-tak godina života. Toma je čovek u ozbiljnim godinama pa se i očekuje da je nešto stvorio u životu. Ovde je cilj da pomislimo - kako su svi isti - e pa nisu. Da je ovde nešto ne zakonito odavno bi žuto-crveni uhapsili Tomu. Njima je problem rejting SNS - i to je to. Zato ne treba slušati vadikalska i druga napadanja nego - pamet u glavu i olovku u ruke pa hajde lepo da ispratimo žute i komp - pa da počnemo da menjamo našu lepu Srbiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back