zokiloki
Domaćin
- Poruka
- 3.603
Ako ima neke podele akcija pa da glasamo.
ali samo u vrednosti od 10 000e.
ebi ga, inflacija, mora se digne malo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mlađa je naučio lekciju i izvinio se zbog toga. Nema više obećanja, samo prezentovanje ideja i načina da se problemi reše. OBEĆANJA NEMA a akcija će sigurno biti jer je programom predviđeno da se SVE društvena preduzeća i veliki sistemi podele zaposlenim građanima na raspolaganje.Ako ima neke podele akcija pa da glasamo.
Ne moraš da uvijaš, opleti slobodno, ovo je demokratski forum sa slobodama govora.Prijatelju.....brate Srbine.....kako ovo lepo da ti uvijem...... "yebo te on"![]()
Biće itekako akcije ali prvo Mlađa mora da dođe na vlast a to ne može bez glasova. Glasajte za URS i biće akcije.За овог преваранта да гласамо?
Прво акције на сунце, онда ћемо размотрити и ту опцију!
Ne moraš da uvijaš, opleti slobodno, ovo je demokratski forum sa slobodama govora.
Moje je da odradim stvar a ti opleti ako misliš da nisam u pravu.
Biće itekako akcije ali prvo Mlađa mora da dođe na vlast a to ne može bez glasova. Glasajte za URS i biće akcije.
Do sada smo imali statičnu vladu i nedovoljno voljnu vlast i predsednika da se promene sprovedu.
Dinkić ima volje i POTPUNO NOV I DRUGAČIJI PROGRAM koji siguran sam ako se iskreno i pošteno primeni može doneti i akcije i pozitivne reakcije.
To je i najveći problem. Probuditi neodlučne potencijalne glasače. Takvih je najviše jer je narodu svega dosta i želi nešto novo, konkretno i realno.AKO budem izlazio da glasam( za to su sanse cca.10%) sigurno cu da glasam za URS.....
Ako ne, morace bez mene da prelaze cenzus.
To je i najveći problem. Probuditi neodlučne potencijalne glasače. Takvih je najviše jer je narodu svega dosta i želi nešto novo, konkretno i realno.
Pročitaj program URS ili pogledaj moj program koji predlažem, ima dosta sličnosti sa programom URS osim regionalizacije koju LIČNO APSOLUTNO NE PODRŽAVAM.
Treba da postoje samo OPŠTINE i VRHOVNA VLAST koja će služiti samo kao sinhronizator delovanja opština ali ne i kao nacionalna banka za budžete opština.
Nasa facebook grupa:
https://www.facebook.com/note.php?saved&¬e_id=137775739611186&id=170500126317695
Adrese gde se moze procitati za sta se zalazemo u kratkim crtama, sustina nase ideologije:
https://www.facebook.com/groups/nepartijskisistemusrbiji/doc/396814913677347/
https://www.facebook.com/note.php?saved&¬e_id=150943651639045
http://forum.krstarica.com/showthread.php/522705-KOLIKO-VAS-GRAĐANA-SRBIJE-BI-PODRŽALO-OVAKVE-IDEJE
http://forum.krstarica.com/showthre...GRAĐANA-SRBIJE-BI-PODRŽALO-OVAKVE-IDEJE/page5
(skrolovati misem do sredine stranice foruma... )
Mlađa je naučio lekciju i izvinio se zbog toga. Nema više obećanja, samo prezentovanje ideja i načina da se problemi reše. OBEĆANJA NEMA a akcija će sigurno biti jer je programom predviđeno da se SVE društvena preduzeća i veliki sistemi podele zaposlenim građanima na raspolaganje.
To će biti neki vid državne imovine kojom će raspolagati zaposleni građani kao da je u njihovoj svojini.
Naime.
Imaće pravo da raspolažu svojim radnim mestom tj. moći će da odrede osobu koja će ih naslediti na njihovom radnom mestu POD USLOVOM da je dotična osoba POTPUNO kvalifikovana za rad na istom i da nema kriminalni dosije naravno.
Rekao sam već. Mlađa se izvinio, rešio je i da popravi odnose sa Rusijom.Pa ne možemo vršiti samo-ubistvo nekoliko puta.
omaklo ti se ili smo poceli javno da priznajeemo ko smo i zasto smo ovde ?
msm, nisam u toku, jel bila neka direktiva kod vas, da ja obrnem ove moje, sta mi je ciniti...
Hoće šansu da SAMOSTALNO dokaže da nije onakav kako se ovde misli.Захебаваш ти нас мало, а?!
Па тај исти Динкић је лагао у корист "статичне владе и безвољног председника", шта сад хоће?
Hoće šansu da SAMOSTALNO dokaže da nije onakav kako se ovde misli.
Hoće da pokrene Srbiju napred, da PRVI uvede u srpski politički sitem neke stvari koje nigde u svetu ne postoje a koje su revolucionarne.
Čovek koji se pred 5. oktobar predstavljao kao ekspert, a bio asistent na fakultetu?!
Čoveku koji je urnisao domaće banke, a uvezao strane, koje umesto da donesu kapital, odnose i ovo malo što imamo?!
Čoveku koji je 11 godina držao monetarnu sferu države Srbije koja je pred kolapsom?!
Čoveku koji je 2000. obećao za 2004. članstvo u EU?!
Čoveku koji je obećao da će doneti milijarde maraka sa Kipra?!
Čoveku koji je javno obmanuo milione građana Srbije obećavši neposredno pred izbore svakom po 1000 evra.....
Pa dal' si ti normalan?!!!!?
Neće moći da te ubije jer neće znati da je prestolonaslednik.To mu dođe kao nešto nasledno.
Ima da se osećam kao car.
Samo da me prestolonaslednik ne ubije da dođe do prestola.
PS. Do nedavno sam mislio da si normalan.
Neki Rumuni sada čeznu ua Čaušekim i Helenom.ja mislim da ce dinkica da jure odusevljene pristalice kao rumuni causekua
Nije baš tako.partijska propaganda i kampanja na krstarici?
e sad baš neću da glasam, uzinat!![]()
Hoće šansu da SAMOSTALNO dokaže da nije onakav kako se ovde misli.
Hoće da pokrene Srbiju napred, da PRVI uvede u srpski politički sitem neke stvari koje nigde u svetu ne postoje a koje su revolucionarne.