gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
С обзиром да ће бити неких листа испод цензуса, за формирање власти биће потребно око 46 %, а не 51 % гласова.Da, to jeste jedina sansa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
С обзиром да ће бити неких листа испод цензуса, за формирање власти биће потребно око 46 %, а не 51 % гласова.Da, to jeste jedina sansa...
Dacic: Sve cu ih pobediti (B92)..
Da li mu je neko rekao da ne odlucuje on o tome, i da policija cije je on vajni ministar, ne moze ni pendrekom da mu omoguci pobedu na Predsednickim izborima, a sad se nada trecem mestu na Republickim...
Nejasno je ko glasa za SPS, zbog cega?
Milosevic je bio taj koji ih je jos odrzavao u pol. zivotu, a sad svaki gradjanin zna da ako da glas za SPS - dao je Tadicu i kompaniji?
Ne znam, videcemo, ali zaista je preterao ovaj Dacic, ne moze se vise ziveti od njega, posle BoTe najzastupljeniji je na svim televizijama, a preti da stigne BoTu mada je - realno- to nemoguce![]()
Nisam znala...С обзиром да ће бити неких листа испод цензуса, за формирање власти биће потребно око 46 %, а не 51 % гласова.
Naravno da je za njim pobeda, ali Dacic je izgubio glasove onih koji jos uvek pamte i vole Milosevica, Krkobabic ne da nije povecao penzije nego su one zbog ..toga i toga..realno manje, Palma pljacka Budzet da bi namirio svoj grad i slao one silne "ekskurzije" ili ih sam predvodio, i sta sve ne?Не колегинице, ову тактику користе малтене сви озбиљнији политичари, исплати се. Уосталом, ако СПС-ПУПС-ЈС пређе неких 15%, они и јесу победили јер без њих у том случају нико не може формирати владу. За њих је то победа, итекако.
Зашто си малом дервишу Љаји наденуо лажно име и презиме?
Kako mislis lazno?
Pa on i nije Turcin vec poislamljeni Srbin,ako pazljivije pogledas svi imaju pseudonime od poislamljenih Srba u vreme srbskih ustanaka,odnosno iz prve polovine 19 veka.Он је Љајић, шта има да му стављаш турске псеудоним као да није довољно турчин?!
Naravno da je za njim pobeda, ali Dacic je izgubio glasove onih koji jos uvek pamte i vole Milosevica, Krkobabic ne da nije povecao penzije nego su one zbog ..toga i toga..realno manje, Palma pljacka Budzet da bi namirio svoj grad i slao one silne "ekskurzije" ili ih sam predvodio, i sta sve ne?
Velika nepoznanica su ovi izbori, samo se bojim da ce rezultat biti poznati scenario jos od petooktobarskog pucha![]()
Dakle na osnovu ovog naseg uzorka od 155 glasaca, dosad su cenzus presli:
1) Dveri 17,42 %
2) DSS 16,13%
3) SRS 14,19 %
4) SNS 11,61 %
5) DS 5,81%
8) SPS/PUPS/JS 2,58 %
....
Obrazovan je onaj koji ima obraz!!!!!Kad pogledaš ko se kandiduje i ko je na vlasti, jedino ispravno rešenje je da spakuješ kofer i paljba u svet. To mislim na obrazovan svet, ovim ostalima je milina.
Obrazovan je onaj koji ima obraz!!!!!![]()
"Zanimljivo da na ovom forumu Zveri imaju glasača koliko DS i SNS zajedno."
Ovo je citat sa jednog foruma gde su me pre 2 godine izbacili zbog toga sto sam "patriJota" pa nisam imao uvid u njihovu anketu ali vam je jasno po tome kako nazivaju Dveri da je to forum B92. Mozete misliti koliko su iznenadjeni rezultatima ankete da su poceli sumjati jedni u druge da su "*****i" kako oni nazivaju svakog patriotu.
Meni je ovo dobar predznak!