izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ЋОРАВА КОКА...
Се кладимо да ће и сутра ујутро опет напредњаци да буду у свим вестима!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Radim pre podne, necu moci da pratim, ali koliko vidim svi mediji su preneli onaj "pozdrav" Nikolicu i Vucicu iz Haga na slavu "Sveti panasonik", SVI, bilo i u pisanim:)
Idem ja, zavrsila sam i nesto svoje sto mi je trebalo s Interneta, pa da "povidim" jos neka posla, "vidimo" se:)

to nije odgovor..
valjda se secas prica o velikoj srbiji...o garasaninovoj ideji koja je karikirana...secas se koliko je ta prica zloupotrebljena protiv srba od svih...
seti se poganog recnika koji je stvarao odbojnost kod obrazovanih i kulturnih ljudi...
dal da podsecam dalje..??

Nije ni to odgovor,.........jer rprotiv Srba se zloupotrebi i kad prdnu, a to jako dobro znas.I Seselj je obrazovan a nazivas ga nekulturnim, zasto se onda podrazumeva da su svi ostali obrazovani Srbi i kulturni, koji se kao toboze zgrazaju i gade necije retorike...........a mhom nas svi ti "kulturni" i vode.

Pa problem i jete u radikalima , aj što slepu slušaju njihovog svetog šekija koji je prošlost , na nekim nivoima su se slizali sa DS-om jer je šeki osvetnički nastrojen prema tomi i vučku koji su se drznuli da misle svojom glavom , ebe se šekiju za srbiju , on je tamo ima vrhunsko lečenje živi kao mali bog naspram našega prosečnoga radnika , zaebava se -može mu se , i odatle vodi hajku na one koji su se usudili da počnu da misle svojom glavom.

Problem nije u radikalima, nego u vama, a to si upravo i potvrdio ovom recenicom reciplirajuci meni gde kao radikal pozivam na jedinstvo. No na srecu, bar 60% naprednjaka ne misle kao forumski napredni vojnici, nego su na putu da se vrate odakle su dosli, to znam z pouzdanih izvora.
Problem je znaci vas vrh, i sacica partijskih profitera koji svoju fotelju mogu da nadju samo u toj novoj stranki.

Можеш да срушиш власт, АЛИ РЕЖИМ НЕЋЕШ ПРОМЕНИТИ!

Што се почетка тиче,
ено ти тема о предлогу Двери па види ко се највише буни и противи!
И сам сам сумњичав у политичку и националну искреност Двери,
али како бољег и другог предлога нема, да сам неко или нешто и да се питам о томе,
ја бих га прихватио!

Ma jasno mi je, mi mozemo samo da sumnjamo, bojimo se i nagadjamo, ali kad se radi o sadasnjoj vlasti stvar je kristalno jasna, padamo u ponor,..................e sad da li neki ljudi vise vole izvesnu i sigurnu propast, nego neizvesnu i eventualno bolju buducnost, to stvarno ne znam. Da li su naprednjaci izdajice ili ne, pa to upravo mozemo da vidimo kad dodju na vlast, sa preporukom da se odmah ruse ako se to dokaze. Nazalost nismo u situaciji da puno biramo.

У снс-у постоји проблем који врх странке крије к'о змија ноге.
Чланство им се осипа, разочарани људи. Борба за позиције у странци, за функције на локалном нивоу је ужасна. Све се ради за - паре. Плати па ћеш бити председник општинског одбора, градског одбора ... Проблем је тај што су на тим функцијама све бивши радикали, а данас напредњаци. Искоришћавају људе максимално ... трчиш, јуриш, остварујеш резултате ... а онда наместе радњу да будеш смењен појединачно или целокупно руководство неког месног одбора. Комшија ми је 3 године члан снс-а, до јуче био подпредседник великог месног одбора. Знам колико је дао себе за ту странку, колико је трчао још од оног скупљања милион потписа. Два месеца по киши, снегу, ветру, сваког дана по 3 сата најмање стајао на оним пунктовима. Па ишао на митинге у Крушевац, Чачак, два пута у Београд ... Његов месни одбор убедљиво најбољи у целом општинском одбору, увек најбољи резултати, највећи одзив чланова за све акције ... И ? цело руководство његовог месног одбора смењено. Дошли неки други људи, нови, јуче учлањени ... Ко их поставио ? Повереник (будући председник) општинског одбора. И ено га човек, сада коментарише зашто је јурио, трчао као блесав за ову странку, да тек у њој не може да опстане онај који стварно вреди и има резултата иза себе. Каже да се исто десило и у другом месном одбору по величини и резултатима, и тамо руководство смењено.
И све ово када виде обични чланови који су највећи део терета у месним одборима изнели на својим плећима - дижу руке од ове странке. Нема их више на састанцима, нема их на разним акцијама, перформансима ... А време кампање долази, када треба да се трчи дан и ноћ.

Istina ziva, ovakvu istu identicnu pricu sam pre neki dan cula i za Kikindu

Problem nije u radikalima, nego u vama, a to si upravo i potvrdio ovom recenicom reciplirajuci meni gde kao radikal pozivam na jedinstvo. No na srecu, bar 60% naprednjaka ne misle kao forumski napredni vojnici, nego su na putu da se vrate odakle su dosli, to znam z pouzdanih izvora.
Problem je znaci vas vrh, i sacica partijskih profitera koji svoju fotelju mogu da nadju samo u toj novoj stranki.

Aha vratice se u raspalu stranku, obavezno...

Ma jasno mi je, mi mozemo samo da sumnjamo, bojimo se i nagadjamo, ali kad se radi o sadasnjoj vlasti stvar je kristalno jasna, padamo u ponor,..................e sad da li neki ljudi vise vole izvesnu i sigurnu propast, nego neizvesnu i eventualno bolju buducnost, to stvarno ne znam. Da li su naprednjaci izdajice ili ne, pa to upravo mozemo da vidimo kad dodju na vlast, sa preporukom da se odmah ruse ako se to dokaze. Nazalost nismo u situaciji da puno biramo.

Пааа већ су издали!
Све чиме ви сада, господо, располажете, у моралном или политичком смислу, ви дугујете своме бившем пријатељу и ментору, Војиславу Шешељу. Ви се сада налазите на челу оног дела његове странке који сте одвели са собом, а то не би били у могућности да учините да он, својим упорним трудом и снагом своје личности (и у једном периоду, наравно, уз вашу помоћ), није успео да ту странку изгради и учврсти. Без Војислава Шешеља, господо, ви би данас били обични и непримећени грађани, а не политички фактори од било каквог значаја. Ако ће хашке судије бити запамћене само по томе што су њему судили, ви ћете свакако бити запамћени искључиво по томе што сте некада били његови сарадници.
...
ако они (мислим на вас) одбијају да се заузму за свога пријатеља и ментора сада када је он у најтежој невољи, ако победе како ће се тек заузимати и борити за нас када буду имали да заступају наше интересе пред моћницима овога света? Ако су толико нелојални према особи којој су донедавно били блиски пријатељи и са којом су скоро двадесет година сарађивали, у случају да победе, колико ће лојалности испољавати према нама и нашој држави?

И њега и идеологију коју су заступали и странку којој су припадали и разбијањем српске опозиције и оваквим нечињењем у вези Космета ...

МЕНИ ДОСТА да видим и ко су и какви су!

Може се погледати: на јутјубу филм, Срби, народ који нестаје. Негде око 48-ог објашњавају колико толико замењене тезе.
Као и Геополитика : Србија издржава пољопривреду Војводине, Право на ресурсни суверенитет

као и ово: ЗНАЧЕЊЕ ''ТРИ ПРСТА'' Форум

Пааа већ су издали!

И њега и идеологију коју су заступали и странку којој су припадали и разбијањем српске опозиције и оваквим нечињењем у вези Космета ...

МЕНИ ДОСТА да видим и ко су и какви су!

To je i meni jasno, ali na zalost nije jednom velikom delu njihovih biraca, koji mozda i sumnjaju u njihovu iskrenost ali jednostavno hoce da veruju, jer misle da je to i poslednja slamka spasa za koju se mogu uhvatiti. Vise sam nego sigurna da ce bar 70% biraca napusiti tu naprednjacku ideologiju kad shvate da su izigrani. Ovih par naprednjackih forumskih vojnika nisu pravo ogledalo raspolozenja i misljenja vecine naprednjaka. Nazalost prvo moraju doci na vlast, ili bar biti u mogucnosti da biraju sebi koaliciju posle izbora , da bi se ljudima otvorile oci.Mislim da ce tih 70% biraca, u slucaju formiranja koalicije sa DS-om ovakav kakav je, biti spremna da ih rusi odmah posle izbora.

64375_339380452771080_194126387296488_873186_1221991612_n.jpg

lsv, Ds ..da ne duzim da se ne bi slucajno zbunila i pomislila da cu glasati na neke klero-organizacije

klero-organizacije....?...za nekog ko ima nick euro status i parolu pokoricemo rusiju, vladacemo svetom nisam ni ocekivao da ces glasati za bollju Srbiju...ti sebe ni ne vidiš kao Srbina, nego kao gradjanina sveta šo je jedna od najvećih utopija ikada...gora je i od bratstva i jedinstva

A sta, ti moras da budes expert da bi mogla da znas dal podrzavas koaliciju sa DS ili ne?:D
ko o čemu , baba o uštipcima a radikali opet o nekoj koaliciji DS + SNS koja ne postoji i neće je biti , da si pročitala moj post od pre par strana valjda bi ti došlo iz dupeta u glavu , mada čistro sumnjam , e draga moja načekaćeš se ti Šešelja

ko o čemu , baba o uštipcima a radikali opet o nekoj koaliciji DS + SNS koja ne postoji i neće je biti , da si pročitala moj post od pre par strana valjda bi ti došlo iz dupeta u glavu , mada čistro sumnjam , e draga moja načekaćeš se ti Šešelja

.............zato sto to kaze Toma, jelte, ali si i saam rekao da bi u tom slucaju SNS izgubio birace. E sd ako znas da saberes 2 i 2 onda znas zasto Toma kaze da koalicije nece biti. Za razliku od tebe tvoje partijske kolege nisu znale da nam daju odgovor, sta ako se ipak desi koalicija, ja, vidis, ni za kog ne bih stavila tako ruku u vatru, a vi to radite.

Svaka cast svima, ali, ako izuzmemo mene iz ciste pristojnosti(:lol:) najbolji su za SNS:
*BILJA*, AC DC, dbkapo, FataMorgen, Homoljac, Mingov djed, Mr. Jones, NAPRED SRBIJO!, snejks, SunFun, Tomic Toma, trimarmir, zemunski kej

:klap::heart:

Svaka cast svima, ali, ako izuzmemo mene iz ciste pristojnosti(:lol:) najbolji su za SNS:
*BILJA*, AC DC, dbkapo, FataMorgen, Homoljac, Mingov djed, Mr. Jones, NAPRED SRBIJO!, snejks, SunFun, Tomic Toma, trimarmir, zemunski kej

:klap::heart:

Ne mogu a da ne primetim koliko ste vi opsednuti, da ne kazem omadjijani...............ne postoji post u kom ne pomenete " SNS", ili kao alternativa "radikali"............kao "patriotska" stranka trebali bi znati da stranackim interesima u predizbornoj kampanji nema mesta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back