izbor forumasa/ice 2013 na pdf zene .

ne znam koliko se žene raduju kad im se opisuje samo fizički izgled :)
:D Eh, u ovakvoj konkurenciji, gde su po ostalim kvalitetima kandidatkinje skoro izjednacene, nesto mora da prevagne, a to je savrsen fizicki izgled.
Ako me ne izaberete za forumasa godine naprasno cu napustiti ovaj pdf pa krepajte od dosade !

Ne, samo to ne, na kolenima ce te zene moliti da ostanes. :sad2:

:zcepanje:

Vidim da ste me prihvatili kao brata kojeg nikada niste zeljeli .

Ne budi na kraj srca, naravno da si dobrodosao kao i bilo ko drugi. Ponekad umes da ugnjavis forumasice, koje kao i sve ostale zene po difoltu ne podnose smaranje, ono sto bi rekli u Bosni "utusis ih dok ne poplave", ali ipak si OK, teme su ti zabavnog karaktera, nisu pretenciozne ma koliko se ti trudio da ih napravis takvima, moze se na njima i procaskati s ljudima sto forumska raja ceni. Samo opusteno, bi kul i nastavi s redovnim aktivnostima. :) Sledece godine u ovo vreme postaces najforumas!

Dok je nekih prethodnih godina bilo neizvesno ko je obelezio forum svojom pojavom jer je konkurencija bila bas jaka, a takmicenje se namestalo jer je to bila privilegija, za 2013-tu mogu da kazem da je forumaski bila bleda, da na mene niko nije ostavio poseban utisak, a kao kraljica 2013-te moze da se pohvali Smoki, a kao kralj e ebi ga ovde nije bilo znacajnih odstupanja od proseka i vec vidjenog
Ako treba da glasam koji je forumas ipak ostavio najjaci utisak po bilo cemu u 2013-toj onda to jeste ravana, kako god :lol:

salma_hayek_from_dusk_till_dawn_ubhZnwa.sized.jpg

sisate, guzate, lomne u struku!

Back