ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Zadnji je dan godine pa da podvucemo crtu pod 2013 ! Dakle tko je obiljezio ovu godinu na izmaku na pdf zene ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnji je dan godine pa da podvucemo crtu pod 2013 ! Dakle tko je obiljezio ovu godinu na izmaku na pdf zene ?
Dobro kaze Pile, sto se tice izbora najforumasa na ovom pdf-u uopste nije lako doneti odluku, tu kriterijumi ni priblizno nisu isti kao pri izboru najforumasice.![]()
Dobro kaze Pile, sto se tice izbora najforumasa na ovom pdf-u uopste nije lako doneti odluku, tu kriterijumi ni priblizno nisu isti kao pri izboru najforumasice.![]()
način života, ishrana, (ne)kretanje...na kraju krajeva i genetika
dive je jedna privlačna žena koja se odlično drži...izgleda 10 godina mlađe
misim otkrili smo toplu vodu
Sto se mene tice ja sam se izjasnio i dao glas za nju tako da mogu da nastavim da je hvalim.
Nije samo u pitanju taj neki mladalacki izgled, i druge zene koje se mogu sresti na ovom forumu se mogu pohvaliti time, sto se moze smatrati nekim fenomenom, i uzivo sam sretao forumasice koje izgledaju kao da imaju i po petnaestak godina manje. Ona je sto se spoljasnjeg izgleda tice privlacna na idealan nacin, sto kazu u onom filmu - onako kako to muskarci samo mogu pozeleti, znaci taman je kako treba.![]()