izbor forumasa/ice 2013 na pdf zene .

Definitivno bi i moj izbor pao na Dilajta kao laureata u izboru za forumaša godine. Obrazloženje izbora bi bilo previše opširno, ali smatram da je u ovoj godini zasjao na način koji je godinama priželjkivao.
Takođe, Leon1 je pravi, da ne kažem jedini mogući izbor za rukija godine.

Smatram da je Bogomoljka još mlada i da je vreme pred njom. Ona je ove sezone sigurno najbolji sofmor, ali verujem da joj je dovoljno priznanje učešće na ovogodišnjem Ol staru.
Pretpostavljam da je Dajv izbor koji će dobiti najviše glasova.

način života, ishrana, (ne)kretanje...na kraju krajeva i genetika
dive je jedna privlačna žena koja se odlično drži...izgleda 10 godina mlađe
misim otkrili smo toplu vodu

Sto se mene tice ja sam se izjasnio i dao glas za nju tako da mogu da nastavim da je hvalim. :D

Nije samo u pitanju taj neki mladalacki izgled, i druge zene koje se mogu sresti na ovom forumu se mogu pohvaliti time, sto se moze smatrati nekim fenomenom, i uzivo sam sretao forumasice koje izgledaju kao da imaju i po petnaestak godina manje. Ona je sto se spoljasnjeg izgleda tice privlacna na idealan nacin, sto kazu u onom filmu - onako kako to muskarci samo mogu pozeleti, znaci taman je kako treba. :)

Sto se mene tice ja sam se izjasnio i dao glas za nju tako da mogu da nastavim da je hvalim. :D

Nije samo u pitanju taj neki mladalacki izgled, i druge zene koje se mogu sresti na ovom forumu se mogu pohvaliti time, sto se moze smatrati nekim fenomenom, i uzivo sam sretao forumasice koje izgledaju kao da imaju i po petnaestak godina manje. Ona je sto se spoljasnjeg izgleda tice privlacna na idealan nacin, sto kazu u onom filmu - onako kako to muskarci samo mogu pozeleti, znaci taman je kako treba. :)

ne znam koliko se žene raduju kad im se opisuje samo fizički izgled :)

Back