Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.174
Ниси ли можда помислио да је проблем, можда, у теби?U 80 % slucajeva, uzasna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси ли можда помислио да је проблем, можда, у теби?U 80 % slucajeva, uzasna.
Nisam.Ниси ли можда помислио да је проблем, можда, у теби?
Nisi razumeo kontekst poruke.Одакле ти идеја да на селу нема водовода и струје?
Можда би требало.Nisam.
Mozda.Можда би требало.
Mnogi život u selu zamišljaju kao roman Robinson KrusoОдакле ти идеја да на селу нема водовода и струје?
Цитирао сам оно што си написао.
Predrasude.Zavisi.Ima vise ljudi,pa ima svasta.
U vecim gradovima ljudi imaju vecu sirinu jer ih na to tjera sam zivot u gradu.Naravno,ne svi.Sto je u nekim stvarima dobro,a u nekim bas i nije.
Nije isto zivjeti npr.u Parizu i u Krusevcu.
Lupam,ali nadam se da razumijes sta zelim da kazem.
А ја буквалиста, ебига...Kontekst nisu napisane reci, kontekst je kontekst.
ebiga.А ја буквалиста, ебига...
To nije isto kao selo.Bar ne selo kao moje.Predgrađe - da.
Možeš da imaš bašticu, neku koku, imaš mir, grad i gradska dešavanja su ti dostupna.
Htedoh da kazem...ljudi su ljudi...Zavisi.Ima vise ljudi,pa ima svasta.
U vecim gradovima ljudi imaju vecu sirinu jer ih na to tjera sam zivot u gradu.Naravno,ne svi.Sto je u nekim stvarima dobro,a u nekim bas i nije.
Nije isto zivjeti npr.u Parizu i u Krusevcu.
Lupam,ali nadam se da razumijes sta zelim da kazem.
Nisam ni rekla da na selu ne zive mudri ljudi.Predrasude.
Neke od najmudrijih ljudi sretao sam potpuno udaljene od grada
Da,ali ne pricam o tome.Htedoh da kazem...ljudi su ljudi...
vrv ni ja ne bih odgovarao komsiji...
Znas I sama da ima vece gospode u Krusevcu nego u Parizu...ako me razumes...
Ne bih mogla.Pozdrav,
Pored čišćeg vazduha, i većeg prostora, prirode, povoljnijih cijena zemljišta, i naravno za vrijedne svoje baštice:
Da li biste mogli živjeti u selu, sa obzirom da nam većina prijatelja živi u gradu?
Da li bi vam mnogo nedostajala druženja, dešavanja(svirke, pozorište, kino itd.) ?
Razmišljam o tome koliko smo udaljeni sami od sebe, i pitam se da li nam život u gradu nameće svoja pravila i da li bismo živeći na selu bili "slobodniji ljudi" i zdraviji, ako bismo sijali svoje bašte i uzgajali svoje koke i jaja?
Zar sada nije lako i drugarima, ali i nama sjesti u auto i otići u grad drugarima?
Meni je to jedini minus - daljina društva.
Zasto ljudi iz grada, kada su iskusni, pred penziju,( Ili u njoj), idu u prirodu?Da,ali ne pricam o tome.
Pricam o iskustvu.Jedno dijete iz Bg ima vise mogucnosti u svemu,nego neko dijete koje zivi na selu.Djeca od mog rodjaka sa sela nemaju ni drustvo za igru,a za sve ostalo moraju da ih voze do susjednog grada.Znaci,djeca su ipak uskracena.Ali sa druge strane,imaju slobodu,sirinu za igru itd.
Pozdrav,
Pored čišćeg vazduha, i većeg prostora, prirode, povoljnijih cijena zemljišta, i naravno za vrijedne svoje baštice:
Da li biste mogli živjeti u selu, sa obzirom da nam većina prijatelja živi u gradu?
Da li bi vam mnogo nedostajala druženja, dešavanja(svirke, pozorište, kino itd.) ?
Razmišljam o tome koliko smo udaljeni sami od sebe, i pitam se da li nam život u gradu nameće svoja pravila i da li bismo živeći na selu bili "slobodniji ljudi" i zdraviji, ako bismo sijali svoje bašte i uzgajali svoje koke i jaja?
Zar sada nije lako i drugarima, ali i nama sjesti u auto i otići u grad drugarima?
Meni je to jedini minus - daljina društva.
Zar te silne škole ne ukalupljuju dijecu i ukidaju kreativnost nekom prosječnom djetetu?Da,ali ne pricam o tome.
Pricam o iskustvu.Jedno dijete iz Bg ima vise mogucnosti u svemu,nego neko dijete koje zivi na selu.Djeca od mog rodjaka sa sela nemaju ni drustvo za igru,a za sve ostalo moraju da ih voze do susjednog grada.Znaci,djeca su ipak uskracena.Ali sa druge strane,imaju slobodu,sirinu za igru itd.
da, to svakako.
Ali poslovi su od kuće, pa bi to moglo.
Mislim da bi najbolje bilo pokušati i oprobati se u nekoj iznamljevoj varijanti u prirodi, pa ako priroda toliko iscjeluje - onda to zaista i učiniti kao trajno rješenje.
Ima sve u prodavnici.I na selu se radi.I to mnogo.
Lako je zamisljati seoski turizam.Ali u stvarnom zivotu ne bi bio turista.
Za tu domacu hranu i bastu se itekako moras pomuciti.Nista ne pada sa neba.