nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Хахгахахахахаха, да, али не и влада са СПС хахахахаха
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo sa Dacicem me podseca na Fausta, samo nisam siguran ko je Faust, Dacic ili Tadic.Ivica Dačić uskoro postaje M U D (ministar unutrašnjih djela). Da nije žalosno bilo bi smešno. Čovek koji je 90-tih najviše lajao na tadašnju omladinu i pola Srbije nazivao izdajnicima sada treba da vodi policiju. Čovek kome je lično "božanstvo" kulta nazvanog SPS (Slobodan Milošević) za vreme boravka u Hagu dao nadimak Čvarak. Sramota! Šta vi mislite?
Ovo sa Dacicem me podseca na Fausta, samo nisam siguran ko je Faust, Dacic ili Tadic.
Tako nekako, sada predstava moze da pocne, glumci su nam dobro poznati, ne sumnjam da ce dobro uci u svoje likoveTadic je Faust, Solana je Mefisto,a Dacic je Greta...

HAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAhSto?Mislis da ljudi koji su glasali za DS nisu svesni principa po kojima funkcionise politika?
Mislim da su potpuno svesni potrebe kompromisa i da se uopste ne osecaju izdato tj.ne slazem se sa tvojom pausalnom konstatacijom.Pozdrav

Weishaupt,dosadan si sa SPS-om i Dačićijem...dok sam pričao da je Dačići najverniji BoTin saradnik,ti si tvrdio da nije,a sa' ćeš da spamuješ forum i pišeš biografiju Dačiću.Smanji gas.
Е Карлито, Вајсхаупт из Бени Бланко фром д Бронкс.
Шалу на страну, Вајс, види, боли знам, али мораш поднети да је ДС издала.
Ivica Dačić uskoro postaje M U D (ministar unutrašnjih djela). Da nije žalosno bilo bi smešno. Čovek koji je 90-tih najviše lajao na tadašnju omladinu i pola Srbije nazivao izdajnicima sada treba da vodi policiju. Čovek kome je lično "božanstvo" kulta nazvanog SPS (Slobodan Milošević) za vreme boravka u Hagu dao nadimak Čvarak. Sramota! Šta vi mislite?

Nisam ga ja postavio na to mesto! A i protivim se tome!

Tebe svi pitaju za lepljenje plakata po Beču - zato nam se ovoliko ceriš i želiš sve najgore nama koji smo ostali u Srbiji. Ali time ništa ne postižeš.

sto je mnogo, mnogo je Mislim da bi ubedljivo najbolji ministar policije bio Aleksandar Vučić. Ali ne, on će biti novi gradonačelnik Beograda.