Ivica Dačić uskoro postaje...

Bruka nevidjena ako ratluk stvarno zauzme mesto ministra unutrasnjih poslova,,,,,,,,iako, nakon lopova i obijaca trafika, na to mesto bi mogao da konkurise i Kristijan Golubovic,,,,,u srbiji nista nije nemoguce.........

Bota se obrukao , propisno, sa ovim idiotskim potezom.......ali , to je jos jedan razlog da se sledeci put glasa za koaliciju LDP - G17 - i naravno.......palma......:worth:

Sa druge strane, namazani Gljivica lagano odmerava kako ce se jednoga dana prebaciti u DS,,,,,pored Bote, ni to nije nerealno.....

Ivica Dačić uskoro postaje M U D (ministar unutrašnjih djela). Da nije žalosno bilo bi smešno. Čovek koji je 90-tih najviše lajao na tadašnju omladinu i pola Srbije nazivao izdajnicima sada treba da vodi policiju. Čovek kome je lično "božanstvo" kulta nazvanog SPS (Slobodan Milošević) za vreme boravka u Hagu dao nadimak Čvarak. Sramota! Šta vi mislite?
Ovo sa Dacicem me podseca na Fausta, samo nisam siguran ko je Faust, Dacic ili Tadic.

Sto?Mislis da ljudi koji su glasali za DS nisu svesni principa po kojima funkcionise politika?
Mislim da su potpuno svesni potrebe kompromisa i da se uopste ne osecaju izdato tj.ne slazem se sa tvojom pausalnom konstatacijom.Pozdrav
HAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAh
ovde bi naglasio nisu svesni principa po kojima funkcionise politika?Pa pazi taj princip je Djindjic hteo da objasni Legiji pa je zavrsio dva metra ispod zemlje( bez geometra ).Ovo je 100 puta bolje nego da je DS otisao u opoziciju....SHOW POCIJE :hahaha:

Weishaupt,dosadan si sa SPS-om i Dačićijem...dok sam pričao da je Dačići najverniji BoTin saradnik,ti si tvrdio da nije,a sa' ćeš da spamuješ forum i pišeš biografiju Dačiću.Smanji gas.

Ne verujem da sam dosadniji od Markowca i njegove opsednustosti DS-om. Ja otvorim jednu temu o SPS-u mesečno, a on svakodnevno otvara teme o DS-u i nikad mu nisi rekao da je dosadan.

Е Карлито, Вајсхаупт из Бени Бланко фром д Бронкс. ;)

Шалу на страну, Вајс, види, боли знам, али мораш поднети да је ДС издала.

Podneo sam to više nego junački.

Stvarno sramota ! Ne mogu da verujem da DS daje mesto ministra policije predsedniku SPS-a ! Da mi je to neko rekao pre 8 godina rekao bi mu aaaaalaaaaaa laaaaaaaaažeš !

I naravno da su i DS i SPS izdale svoje glasače ! Da li bi ljudi glasali za DS da su pre izbora znali da će DS da ide u koaliciju sa SPS-om ? I obrnuto.

Ivica Dačić uskoro postaje M U D (ministar unutrašnjih djela). Da nije žalosno bilo bi smešno. Čovek koji je 90-tih najviše lajao na tadašnju omladinu i pola Srbije nazivao izdajnicima sada treba da vodi policiju. Čovek kome je lično "božanstvo" kulta nazvanog SPS (Slobodan Milošević) za vreme boravka u Hagu dao nadimak Čvarak. Sramota! Šta vi mislite?

Vi (DS),ste ga postavili na to mesto,tako da to sto si napisao,je glupost:ok:

Naravno da SPS treba da dobije MUP, pa nece valjda DS koji bez G17+(ipak je to posebna partija) jedva da ima 30% glasova dobiti predsednika republike, predsednika vlade, ministra vojnog + gomilu ostalih ministarskih mesta i jos bi i MUP da zauzmu :P sto je mnogo, mnogo je :D

p.s. Sada ce SPS da vam pokaze kako se zavodi red u zemlji, ipak je MUP najjace ministarstvo u drzavi ;)

Back