dvarucnapadolio
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
ovo je diskvalifikacija zena....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TheFalcon:Moram da pohvalim izgled diploma za polozeni pojas koje nam je "ja i samo ja" urucio sinoc, stvarno su lepe, svetski, prva liga...imam da skupim jos samo 10-ak takvih do crnog pojasa![]()
TheFalcon:Moram da pohvalim izgled diploma za polozeni pojas koje nam je "ja i samo ja" urucio sinoc, stvarno su lepe, svetski, prva liga...imam da skupim jos samo 10-ak takvih do crnog pojasa![]()
leprosy:E da stvarno su dobro odradjene.A ona slika u pozadini mi nesto poznata....
Ko se prijavljuje za turnir u Zagrebu?sambekjosipotvimiodolio?
sambekjosipotvimiodolio:Ja bih se rado prijavio, cak bi se i spremao za tako nesto, pa nek i dobijem svetske batine.
Ali sam skoro 100% siguran da me ne bi primili, jer nemam nekih vecih rezultata u poslednje 2 godine.
U svakom slucaju voleo bih da se okusam tamo![]()
sambekjosipotvimiodolio:Ja bih se rado prijavio, cak bi se i spremao za tako nesto, pa nek i dobijem svetske batine.
Ali sam skoro 100% siguran da me ne bi primili, jer nemam nekih vecih rezultata u poslednje 2 godine.
U svakom slucaju voleo bih da se okusam tamo![]()
sarajevo:Znate li da sam pregledao citav internet a vezano za nase prostore,mislim nekadasnje nam drzave i da nigdje nisam nasao forum o ITF taekwondou osim kod vas.Hrvati imaju nesto malo ali vecinom o WTFu.
U svakom slucaju drago mi je da bar neko diskutuje o ovoj borilackoj vjestini.Uglavnom ,zivim u Sarajevu i treniram taekwondo,naravno ITF i iskoristit cu ovu priliku da vam dam par linkova nasih klubova.U Bosni ,zajedno sa Rep Srpskom ima 20 klubova ,od toga 14 u Federaciji,1 u Brckom i 5 u Rep Srpskoj.
Ako sam pogrijesio ,nek neko da ispravku,prvenstveno za broj klubova u RS u.
Taekwon
drago mi je da se javljaš na naš forum jer on i jeste osmišljen da se mi Taekwondoisti družimo i razmenjujemo mišljenja, a za RS koliko sam ja upoznat ima negde oko12 klubova tako da je sve to super kada se konano spojimo biće to odlično za ITF Taekwondo
sto se tiče Taekwondo ujedinjenja ITF+WTF do toga dolazi sigurno - ako se oni u vrhu konačno dogovore, što se mene tiče ja to vidim kao dobru stvar za Taekwondo a za borbe izmedju Wtf i ITF boraca po našim pravilima oni nemaju nikakve šanse iako izvode veoma dobre nožne udarce u skoku često maltene uvek padaju na zemlju ili dodiruju zemlju rukom, dosta su im nečisti udarci a to se sve neboduje tako da....ostaje nam da vidimo kako će to sve izgledati kad dodje konačno do takmičenja pozdrav
TheFalcon:OK, ajde onda da se dogovorimo da u sredu idemo u Topolu. sambekjosipotvimiodolio? leprosy? Ostali Novosadjani?
Mi smo uveli jutarnje trčanje i razgibavanje po keju i limanskom parku, ko je zainteresovan neka se pojavi ispred glavnog ulaza na štrand u 7:00. Evo idemo redovno već DVA dana! Ja idem i sutra, pa sledeći put u ponedeljak ujutro.
Mogli bi se dogovoriti i za poslepodne u limanskom parku da organizujemo neko treniranje...videćemo...
TheFalcon:OK, ajde onda da se dogovorimo da u sredu idemo u Topolu. sambekjosipotvimiodolio? leprosy? Ostali Novosadjani?
Mi smo uveli jutarnje trčanje i razgibavanje po keju i limanskom parku, ko je zainteresovan neka se pojavi ispred glavnog ulaza na štrand u 7:00. Evo idemo redovno već DVA dana! Ja idem i sutra, pa sledeći put u ponedeljak ujutro.
Mogli bi se dogovoriti i za poslepodne u limanskom parku da organizujemo neko treniranje...videćemo...