ITF Taekwon-do

Drage nase dame...... Ako sam ja dobro procitao pise FULL Contacts! Stoga, mislim da bi to narusilo lepotu koju svaka od vas poseduje. Verujem da medju vama ima pozrtvovanih za ovakav vid borbe, ali jednostavno, nije prikladno. Inace, da se ogradim, ja sam za to da zene imaju ista prava kao i muskarci. Eto...

Taekwon

TheFalcon:
Moram da pohvalim izgled diploma za polozeni pojas koje nam je "ja i samo ja" urucio sinoc, stvarno su lepe, svetski, prva liga...imam da skupim jos samo 10-ak takvih do crnog pojasa :lol:

E da stvarno su dobro odradjene.A ona slika u pozadini mi nesto poznata....:D:D:D:D:D

Ko se prijavljuje za turnir u Zagrebu?sambekjosipotvimiodolio?

leprosy:
E da stvarno su dobro odradjene.A ona slika u pozadini mi nesto poznata....:D:D:D:D:D

Ko se prijavljuje za turnir u Zagrebu?sambekjosipotvimiodolio?

Ja bih se rado prijavio, cak bi se i spremao za tako nesto, pa nek i dobijem svetske batine.
Ali sam skoro 100% siguran da me ne bi primili, jer nemam nekih vecih rezultata u poslednje 2 godine.
U svakom slucaju voleo bih da se okusam tamo ;)

sambekjosipotvimiodolio:
Ja bih se rado prijavio, cak bi se i spremao za tako nesto, pa nek i dobijem svetske batine.
Ali sam skoro 100% siguran da me ne bi primili, jer nemam nekih vecih rezultata u poslednje 2 godine.

Nista ne kosta da probas!Mi smo uz tebe!Prijavi se pa sta bude!

sambekjosipotvimiodolio:

Pazi ti njega: "cak bi se i spremao..." hehehe...Prijavi se sambekjosipotvimiodolio !

sarajevo:
Znate li da sam pregledao citav internet a vezano za nase prostore,mislim nekadasnje nam drzave i da nigdje nisam nasao forum o ITF taekwondou osim kod vas.Hrvati imaju nesto malo ali vecinom o WTFu.
U svakom slucaju drago mi je da bar neko diskutuje o ovoj borilackoj vjestini.Uglavnom ,zivim u Sarajevu i treniram taekwondo,naravno ITF i iskoristit cu ovu priliku da vam dam par linkova nasih klubova.U Bosni ,zajedno sa Rep Srpskom ima 20 klubova ,od toga 14 u Federaciji,1 u Brckom i 5 u Rep Srpskoj.
Ako sam pogrijesio ,nek neko da ispravku,prvenstveno za broj klubova u RS u.

Taekwon

drago mi je da se javljaš na naš forum jer on i jeste osmišljen da se mi Taekwondoisti družimo i razmenjujemo mišljenja, a za RS koliko sam ja upoznat ima negde oko12 klubova tako da je sve to super kada se konano spojimo biće to odlično za ITF Taekwondo
sto se tiče Taekwondo ujedinjenja ITF+WTF do toga dolazi sigurno - ako se oni u vrhu konačno dogovore, što se mene tiče ja to vidim kao dobru stvar za Taekwondo a za borbe izmedju Wtf i ITF boraca po našim pravilima oni nemaju nikakve šanse iako izvode veoma dobre nožne udarce u skoku često maltene uvek padaju na zemlju ili dodiruju zemlju rukom, dosta su im nečisti udarci a to se sve neboduje tako da.... :lol: ostaje nam da vidimo kako će to sve izgledati kad dodje konačno do takmičenja pozdrav

Pozdrav svima,
treninzi su još uvek aktuelni, tj za one koji su zainteresovani da rade malo na individualnom planu,
U Topoli su treninzi ponedeljkom, sredom i petkom od 18,00 časova, a od 20,00 smo na stadionu AIK-a (malo trčimo, radimo vežbe snage, rvemo se, sparingujemo i td.)
Polazak na KAMP 2007, je 20.08.2007. godine, u poslepodnevnim časovima, tačno vreme javljam kada budem znao.
Sambek.... moramo se čuti oko nekih iz NS koji treba da plate prvu ratu da znam da su sigurni.

Svima želim lep odmor i mnogo želje da u septembru jače i bolje treniramo..
TAEKWON!!

OK, ajde onda da se dogovorimo da u sredu idemo u Topolu. sambekjosipotvimiodolio? leprosy? Ostali Novosadjani?
Mi smo uveli jutarnje trčanje i razgibavanje po keju i limanskom parku, ko je zainteresovan neka se pojavi ispred glavnog ulaza na štrand u 7:00. Evo idemo redovno već DVA dana! Ja idem i sutra, pa sledeći put u ponedeljak ujutro.
Mogli bi se dogovoriti i za poslepodne u limanskom parku da organizujemo neko treniranje...videćemo...

TheFalcon:
OK, ajde onda da se dogovorimo da u sredu idemo u Topolu. sambekjosipotvimiodolio? leprosy? Ostali Novosadjani?
Mi smo uveli jutarnje trčanje i razgibavanje po keju i limanskom parku, ko je zainteresovan neka se pojavi ispred glavnog ulaza na štrand u 7:00. Evo idemo redovno već DVA dana! Ja idem i sutra, pa sledeći put u ponedeljak ujutro.
Mogli bi se dogovoriti i za poslepodne u limanskom parku da organizujemo neko treniranje...videćemo...

Ja moram jos malo da se odmaram, tek posle 6. 7. -og jula planiram da pocnem sa ozbiljnim treninzima.
Taekwon

TheFalcon:

U utorak su Pepersi gde sambekjosiptotwimiodolio i moja malenkost rade,tako da ne znam u kakvom cemo biti stanju za trening u sredu.Videcemo. Sta mislite kakvo je zaduzenje sambekjosiptotwimiodolio dobio?!:D:D:D:DDuboko se izvinjavam sto sam danas propustio jutarnje trcanje, imao sam dobar razlog!:D

TAEKWON

Pa dobro...onda cemo neki drugi dan u Topolu, mozda petak, ili sledecu sredu...Provedi te se lepo na Pepersima
Tetka, mozes nam se slobodno pridruziti, ne vidim razlog zasto ne bi, osim...ko bre jos trci vikendom ujutro ;) Mozda eventualno subota...

Pitanje za "ja i samo ja". Da li u 'Choong-Jang' formi 37. potez ide niuinja so sonkal DUNG nadzunde daebi makgi ili samo sonkali? Ja se secam kako sam ucio, medjutim svuda u informacijama koje su meni dostupne pise "sonkal dung". Samo da proverim. Hvala unapred, veliki pozdrav svima.
Taekwon

Niunja so sonkal dung najunde daebi makgi, je zaista, znači greška je moja
Nije teško priznati kada čovek pogreši, nema opravdanja osim što nisam dovoljno skocentrisan da mogu pratiti nekoliko formi istovremeno. Morate mi pomoći i više se angažovati u radu kluba.
13.07. smo pozvani u jedno selo u okolini Topole, da odradimo demonstracije (radi se o turniru u malom fudbalu i ima puno dece) Zainteresovanio javite se i ajde da se spremimo
Taekwon

Back