ITF Taekwon-do

Utisak posle polaganja: Zelim da se zahvalim instruktorima na znanju koje nam prenose, energiji, volji strpljenju i paznji koju ulozu u nas na svakom treningu, i na ITF TAEKWON-DO semenu koje su zauvek posadili u svakome od nas, sto obuhvata mnogo, mnogo vise od borilacke vestine, sporta....pogotovo "sambekjosipotvimiodolio" i pogotovo, pogotovo "ja i samo ja"

TAEKWON!

TheFalcon:
Utisak posle polaganja: Zelim da se zahvalim instruktorima na znanju koje nam prenose, energiji, volji strpljenju i paznji koju ulozu u nas na svakom treningu, i na ITF TAEKWON-DO semenu koje su zauvek posadili u svakome od nas, sto obuhvata mnogo, mnogo vise od borilacke vestine, sporta....pogotovo "sambekjosipotvimiodolio" i pogotovo, pogotovo "ja i samo ja"

TAEKWON!

Kad si se pre dohvatio racunara...ccc...:D
Polaganje je bilo fenomenalno!Bar po meni...Takodjer zelim da se zahvalim ja i samo ja na svemu sto je ucinio da ovo polaganje prodje bezprekorno!A poseban pozdrav, reci hvale za sambekjosipotvimiodolio koji je bukvalno sve vreme priprema za polaganje bio uz nas.Kao i na polaganju...Hvala im svima i nadam se da cemo se jednog dana dostojno oduziti.

TheFalcon:

TAEKWON!

Nema na cemu, sve je to u opisu posla.Taekwon

paaa.... sastojalo se od svega što jedno pravp polaganje treba da sadrži:

klinci početnici sa show programom :) itd itd..
stariju ekipu koja polaže za veće pojaseve, koji pokazuju pravo znanje i koliko-toliko iskustvo,
zanimljive delove poput završnog dela programa: interesantno, privlači pažnju,
a bilo je i krvi :) ;) kažem, pun program!

Inace Miloš Grubješić je poznatiji na forumu kao "Vlad Cepes Drakul" sa ubedljivo najružnijim avatarom u istoriji svih Internet foruma sveta :lol:

leprosy:
Crepove su lomili svi preko 18.godina i sa zutim pojasom i preko.
Ekipu za prikaz samoodbrane cini su:

sambekjosipotvimiodolio
Claude
TheFalcon
Milos Grubjesic
Boki
i moja malenkost

TKD_Mare:
ide li ko u brod, jesu li spremne ekipe (posto imamo i ekipno forme borbe) niko ništa negovori sambek..... javi se

Dragi tkd Mare, nas svega trojica idemo u Brod, te nas verovatno nece biti ni za hosinsul ekipu, na moju veliku zalost, zato sto smo vec uvezbali, ali maturske veceri nekima, nekima druge obaveze, tako da nista od ekipe...
Normalno radicemo forme, borbe, weeryok ako ima...
Taekwon

TKD_Mare:
ide li ko u brod, jesu li spremne ekipe (posto imamo i ekipno forme borbe) niko ništa negovori sambek..... javi se
Ako da Bog i drzava (mislim na novce) idemo! Prosli put je bilo extra,sve smo im uzeli,pa sto ne bi i ovaj put? :p

sambekjosipotvimiodolio:
Dragi tkd Mare, nas svega trojica idemo u Brod, te nas verovatno nece biti ni za hosinsul ekipu, na moju veliku zalost, zato sto smo vec uvezbali, ali maturske veceri nekima, nekima druge obaveze, tako da nista od ekipe...
Normalno radicemo forme, borbe, weeryok ako ima...
Taekwon
Da,bas steta za gosinsul...
A weeryok konza! :p 'ocu i ja da radim weeryok!

sambekjosipotvimiodolio:
Usput hvala i Leprosiju sto me menja danas u Pezosu
Nema problema.Uvek!Nije mi bilo tesko. Mislim da se i klincima svidelo...Mislim da sam im provalio zicu!:D I u to ime citat iz jednog filma:
"A Team is Not a Team if You Don't Give a Damn About Each Other"

Back