ITF Taekwon-do

Pokusavam da ubedim prijateljicu da krene sa mnom na tekvondo, cisto rekreativno ali ona me razuverava i pokusava ubediti da krenemo na fitness.
Na koji nacin da je razuverim? To su razliciti sportovi i velike krajnosti.
Recite nam, pozitivnost i negativnost kod oba sporta.

Pokusavam da ubedim prijateljicu da krene sa mnom na tekvondo, cisto rekreativno ali ona me razuverava i pokusava ubediti da krenemo na fitness.

khm ... hajde da ne filozofiram previse. Smeta ti sto prijateljica zeli tebe da razuveri da je taekwondo sport za tebe, ali ti ne smeta da ti nju razuveravas da fitness nije za nju? umesto sto si sedela uz kompijuter, zadnjih par dana si mogla da provedes obilazeci klubove i posmatrajuci njihove treninge, odete lepo ti i tvoja drugarica lepo na kaficu, pa na jedan trening fitnessa (niko vas zivi nece pojesti ako stojite, gledate i popricate sa njihovim trenerom), sutradan .. kafica, trening tkd-a, opet prica sa trenerom ... komplikujes zvoncice previse. Svi mi ovde (vecina) ti mozemo dati savete iz iskustva, ali da ces nesto i postici buljeci u nase tekstove ... neces.
Ako sam bila gruba izvinjavam se.
Inace imam 34 godine, tkd sam pocela da treniram rekreativno pre 6-7 godina. Nosim I dan i sudim na takmicenjima. Ti racunaj ako ti se racuna, kada sam ja pocela.

taekwon!

i jos jedno izvinjenje ako sam bila previse gruba

zvoncica_ns:

Zvoncice, darkdream je totalno u pravu. U svakom slucaju kod nas u klub uvek mozes doci da pogledas trening i da popricas sa nama trenerima. Prostorije gde se odrzavaju treninzi sam ti dao, a sve ostalo je na tebi. :D
Prednosti i mane fitnesa ne zelim da komentarisem, s obzirom da nisam nikad radio isti, pa se ne osecam referentnim za tako nesto.
Dodji, cekamo te. Taekwon

Uh al je sinoc bilo treninga! 3 sata konstantnog skakanja.A sto sam se oznojio...Bar 2 kile sam izgubio.

zvoncica_ns:

Kao sto rece sambekjosipotvimiodolio nisam ni ja kopetentan da odgovorim na to pitanje, mada mislim da u taekwondo ima malo vise akcije,dinamike...To je moje misljenje na osnovu onoga sto sam video fitnesa.Ali to nije dovoljno da bi o njemu mogao da sudim.Drzim se predhodne izjave da sa ITF taekwondo-om neces pogresiti. Uostalom dodji veceras u 19:30 u Jovinu gimnaziju,pogledaj trening pa odluci sama... :-)

claude:
Pozz taekwondoisti!!! pogotova za tkd zandarmeriju [ rumuna]... Sambek pa znas koga treba da pitas vezi fitnesa, da objasnim i tebi i zvoncici! :grin: :grin:
Kada ce onaj nas '' ludi'' na forum?
Mislim da claude i ja mislimo na isto tako da cu se potruditi,u slucaju da sambekjosipotvimiodolio ne bude u mogucnosti, da se raspitam!:D:D:D Hhehehe
Mozda ne zna da se registruje...:D:D:DI ti si okusio njegovo razumevanje u informacione tehnologije (oni rezani diskovi).Koja je tvoja prognoza,kada cemo dobiti disk sa takmicenja?

Ha ha ha ha koji trening veceras!!! KAko je bilo dobro!!! Sprintevi, sprintevi i samo sprintevi!!! Juuu juuu juu kako je bilo akcije! He he he jeste da se vecini jezik saplito o noge ali je bilo dobro. I jos mo ostali duzni 6 sprinteva. Uuuuuuuuu kako se dobro osecam! E tako se nabija kondicija ;)

zvoncica_ns:

Paaa vidi šta želiš da postigneš predpostavljam da tvoja drugarica želi da održi liniju ili da je "sredi" može to i sa fitnesom ali ja bih preporučio Taekwondo mnogo jače mnogo brže postižeš šta želiš a znam kakvi su treninzi u NS tako da bih dodao da probaš da odradiš treninge ne samo da posmatraš i fitnes i trening Taekwondoa pa ceš sama videti šta je jače naravno neka i drugarica proba dodao bih još i to da na fitnesu možeš doterati liniju ali tu se sve završava, dok u Taekwondou osim što ćeš doterati liniju i biti u dobroj kondiciji možeš naučiti da se npr. odbraniš, udaraš,padneš,.......... i mnoge druge stvari probajte

General_Red:
Ha ha ha ha koji trening veceras!!! KAko je bilo dobro!!! Sprintevi, sprintevi i samo sprintevi!!! Juuu juuu juu kako je bilo akcije! He he he jeste da se vecini jezik saplito o noge ali je bilo dobro. I jos mo ostali duzni 6 sprinteva. Uuuuuuuuu kako se dobro osecam! E tako se nabija kondicija ;)

Znaci pocelo je kidanje...ehhehehehee :D Znam kako vam je!To njih dvojica rade sinhronizovano.Tacno znam kad se sambekjosipotvimiodolio cuo sa TKD_Mare!Ja se ne secam kad sam kuci dosao suvog doboka.Ajd sto je on mokar, nego sto je ceo mokar! Mogu ga cediti posle treninga.
ONO STO NAS NE UBIJE UCINICE NAS JACIM!!!

leprosy:
Znaci pocelo je kidanje...ehhehehehee :D Znam kako vam je!To njih dvojica rade sinhronizovano.Tacno znam kad se sambekjosipotvimiodolio cuo sa TKD_Mare!Ja se ne secam kad sam kuci dosao suvog doboka.Ajd sto je on mokar, nego sto je ceo mokar! Mogu ga cediti posle treninga.
ONO STO NAS NE UBIJE UCINICE NAS JACIM!!!

TKD Mare i ja smo telepatski povezani, a na taj nacin i komuniciramo u vezi treninga, da vi ne biste provalili sta vam se sprema. Usput, zahvaljujem se u ime moje i glavnog trenera, u vezi pohvala za nase treninge.Taekwon

sambekjosipotvimiodolio:
TKD Mare i ja smo telepatski povezani, a na taj nacin i komuniciramo u vezi treninga, da vi ne biste provalili sta vam se sprema. Usput, zahvaljujem se u ime moje i glavnog trenera, u vezi pohvala za nase treninge.Taekwon
Jooooj znam vas obojicu i to poprilicno!Bedak je kad vec na trcanju znas kakav ce biti ostatak!Nema na cemu i drugi put!:D

Kako ja da se konektujem na te telepatske veze.Svi se nesto konektuju,registruju jedino ja brate nisam obavesten.

SAMBEKJOSIPOTVIMIODOLIO necu sutra doci na trening (mislim da nece ni Loncika ni Mali ******)idem na neki rostilj(pravi drug) a bice i puno riba (saran,bakalar,smudj)

Gangsta Jop:
Kako ja da se konektujem na te telepatske veze.Svi se nesto konektuju,registruju jedino ja brate nisam obavesten.

SAMBEKJOSIPOTVIMIODOLIO necu sutra doci na trening (mislim da nece ni Loncika ni Mali ******)idem na neki rostilj(pravi drug) a bice i puno riba (saran,bakalar,smudj)

Ohooo e pa necu ni ja! Ja odmaram nozice ovaj vikend! :D Jel vodite i Lepog(claude)?Ako je riba u pitanju Lepi mora biti prisutan!:D A "Nadrogirani"? sambekjosipotvimiodolio nas dvojicu niko ni ne zove, nigde nas ne vode...a uce od nas ccccc!:D:D:D:D:D:D

sambekjosipotvimiodolio:
Ovim putem zelim da podstaknem malo i da ubrzam ljude sa prijavama za kamp, zato sto ne smete dozvoliti sebi da ne odete tamo, s obzirom na kolicinu izvanrednih treninga koja se odradi na istom.taekwon

Ponavljam po ko zna koji put:AKO IMATE NOVCA IDITE NA KAMP! Ja sam bio prosle godine i vredan je svakog dinara-eura.Ni u cemu necete oskudevati, to je sigurno! Za te novce dobicete savrsenu uslugu, cak i vise! Nece biti Andje krcmarice al snacicemo se :D hehehehehe

Back