ITF Taekwon-do

Taekwon Veljo, uh sada sam rucao pa cekam da se slegne pa cu onda da se istezem. E verovatno cu ici na pripreme ubedio sam moje, sada treba samo da ucim ucim i ucim i da upisem fax na budzetu i tako sam se oduzio. Nema postovanog ,, Ja i samo ja" na forumu? Jel se zna do sada koliko ima prijavljenih za pripreme?

U Novom Sadu sam, samo mi malo vreme ne odgovara ali bih se potrudila da usaglasim i to. Dok to ne sredim malo cu se druziti sa vama na forumu i pitati vas mali milion pitanja :twisted:
Kao prvo, mogu li da treniram tekvondo a da se ne takmicim?
Jer ja bih cisto radi sebe bacila se na taj sport :grin:

zvoncica_ns:
U Novom Sadu sam, samo mi malo vreme ne odgovara ali bih se potrudila da usaglasim i to. Dok to ne sredim malo cu se druziti sa vama na forumu i pitati vas mali milion pitanja :twisted:
Ma sve moze mada ponece te duh i srce kluba Ns na takmicenje da osvojis neku medalju.Joj kad osetis filing timskog rada i uspeha srce ti se ispuni srecom i zadovoljstvom i neces moci da prestanes sa napredovanjem+ taekwondo odrzava liniju,neverovatnom brzinom skida celulit(pitaj Kloda),usporava starenje,dobijas izuzetnu kondiciju,savitljivost i jos mnogo toga.

zvoncica_ns:

Kao sto je G. Jop detaljno objasnio mozes trenirati bez takmicenja, nema nikakvih problema. Slobodno pitaj sve sto te interesuje u vezi vestine

Vidim ja da je bitka u toku a mene nema...cccc :D
I femmche se vratila dadadadadadada :D Pa djes bre ti? Nema te k'o metala na Pinku! :D
Pozdrav za novu napaljenu forumasku ekipu! :D:D:D

@zvoncica_ns: Taekwon-do treniraju ljudi koji su cak stariji od tebe.Nema veze sa godinama!Treniras spram svojih mogucnosti! U Novom Sadu ima dosta devojaka tako da neces biti usamljena...u svlacionici! :D U sali neces definitivno posto nas ima 30-ak+sve ludo! :D U TKD-u nema nadrndanih trenera koji stanu ispred,postroje i treniraju strogocu! Sve se radi polako i uz druzenje.Svi smo mi jedna velika porodica!
Sto se tice takmicenja...Naravno da ne moras.Tako je dosta vezbaca iz NS-a mislila pa kad su videli da mogu da prase i najbolje i jedva cekaju drugo takmicenje. TKD je sport gde je svaki trening jako bitan. I na svakom takmicenju se vidi napredak ili pad. TKD-ovci iz B.Topole su radili protiv Novosadjana. A Sokoli su slucajno i reprezentativci.NS je pruzio jak otpor i dokazao sebi da je buducnost ispred njih.Htedoh da kazem da onaj sa vrha moze vrlo brzo da padne,a onaj od dole da se popne vrlo brzo ukoliko ulozi celog sebe u tom smeru.
Druga stvar zbog kojih vredi ici na takmicenje je druzenje! To je nesto fenomenalno!Takmicenja su uglavnom van nase zemlje,tako da sprdnje u putu ostaju dugo u secanju...Za sambekjosipotvimiodolio:"Pozuri na cevape,'lade se!!!!":D:D:D::D:D:D Pomenuti gospodin ce znati o cemu se radi :D Na svakom takmicenju upoznas nekog novog...TRENIRAJ ITF TAEKWONDO I NECES SE POKAJATI JA GARANTUJEM!!!!
@Gangsta Jop: Samo polako...Gledaj one bolje od sebe i pitaj sto ti nije jasno!:D:D:D:D
Zamislite vi njega...preti mi jopom!cccc Decace nikad neces odrasti! Pazi da se ne zaj...es pa naletis na twimio tora ap cagi...to boli da znas!:D:D:D:D:D:D:D:D

Back