ITF Taekwon-do

Ne vidimo se!!!! Ja skupljam svoje noge po sobi od upale. Primeti som da me je i krevet nesto mnogo voli i mnogo vise nego pre mi nedam da se maknem. O rukama da nepricam, jednu ruku kad podizem iznad pojasa moram obavezno da je podpomazem levom! I to sve zahvaljujuci nasim trenerima! :D :D :D Naravno de se vidimo. :D

nnina:
Planira li neko ovde da dodje u Sabac 11. tog?

NAŽALOST NEMOŽEMO DOĆI JER IMAMO TAKMIČENJE U SLOVENIJI ZA TAJ DATUM A VI AKO MOŽETE DODJITE U KULU 03.03.2007. OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE OČEKUJEMO GOSTE IZ HRVATSKE ,SLOVENIJ,E BIH, MADJARSKE, REP SRPSKE

NAPISAO SAM TI SVE U VEZI KAMPA NIŠTA MI NISI ODGOVORILA

Mare, kada ces u Novi Sad? Pricala sam sa urednikom TV Most i on bi hteo da dodjes, a da pre toga meni kazes koji ti ponedeljak odgovara, jer bi mogao da gostujes u emisiji koja traje od 19h do 19:30. Zainteresovan je za TKD jer do sada nisu imali nijednu emisiju o ovoj borilackoj vestini. Ti razmisli i vidi kada ti odgovara pa mi javi da 3.marta. Veliki pozdrav salju svi zaposleni kladionice Premijer, poznatije kao ns9

TKD_Mare:
NAŽALOST NEMOŽEMO DOĆI JER IMAMO TAKMIČENJE U SLOVENIJI ZA TAJ DATUM A VI AKO MOŽETE DODJITE U KULU 03.03.2007. OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE OČEKUJEMO GOSTE IZ HRVATSKE ,SLOVENIJ,E BIH, MADJARSKE, REP SRPSKE

Na zalost, tesko. Kamp, ako sam dobro razumela, organizuje federacija, a nas klub je u savezu? Steta jer je to zaista doba iderja. Bilo bi lepo kada bi klinku mogla da posaljem na neko takvo mesto.........

TKD_Mare:

Greskom sam ti odgovirila pod drugim imenom. Kamp je super stvar, samo sto to organizuje federacija a nas klub je u savezu. Steta, inace bi lagano pustila klinku da ide. Mozda bi i ja sa njom, pored nje i ja sam zavolela taekwondo, i nekad mi zao sto imam malo vise godina za treniranje.

nnina:
Greskom sam ti odgovirila pod drugim imenom. Kamp je super stvar, samo sto to organizuje federacija a nas klub je u savezu. Steta, inace bi lagano pustila klinku da ide. Mozda bi i ja sa njom, pored nje i ja sam zavolela taekwondo, i nekad mi zao sto imam malo vise godina za treniranje.

Mislim da to ne bi trebalo da ima veze. Zar ne TKD_MAre?? Prosli put nam se pridruzio neki decak koji trenira WTF. Da nisam vas pitao @TKD_Mare idete li i vi ove godine, treba nam neko da drzi kondicione :D :D :D

General_Red:
Mislim da to ne bi trebalo da ima veze. Zar ne TKD_MAre?? Prosli put nam se pridruzio neki decak koji trenira WTF. Da nisam vas pitao @TKD_Mare idete li i vi ove godine, treba nam neko da drzi kondicione :D :D :D

Ostavite mi neki kontakt da to mogu da proverim. Rado bih je poslala. I reci mi ima li manje dece, otprilike njenog uzrasta, 8. godina, jer ima problem da nadje sparing partnera. Ovde su to uglavnom pocetnici a ona je daleko bolja od njih.

nnina:
Ostavite mi neki kontakt da to mogu da proverim. Rado bih je poslala. I reci mi ima li manje dece, otprilike njenog uzrasta, 8. godina, jer ima problem da nadje sparing partnera. Ovde su to uglavnom pocetnici a ona je daleko bolja od njih.

Posaljite PM ja i samo ja ili TKD_Mare, oni su najpouzdaniji i najodgovorniji(?!?) kontakt

General_Red:
Evo ispravke plakata:

http://www.MyOnlineImages.com/serveFile.aspx?af=6740

P.S. Nadam se da su treneri sada zadovoljniji...

Bitno je da su svi tu a mene nigde! To jedina mana plakata! Toliko branim i velicam Hajduk a niste se udostojili ni da trazite sliku. Bitno je da su se treneri setili da sebe da prikazu u najboljem izadanju. Lepo su mi rekli da me je Hajduk davno otpisao i da bi bilo bolje da branim boje nekog drugog kluba, ali ja sam kao i uvek verovao i izgleda dobih tuki! Tako mi i treba... Pa izgleda cemo to morati promeniti...

leprosy:
Bitno je da su svi tu a mene nigde! To jedina mana plakata! Toliko branim i velicam Hajduk a niste se udostojili ni da trazite sliku. Bitno je da su se treneri setili da sebe da prikazu u najboljem izadanju. Lepo su mi rekli da me je Hajduk davno otpisao i da bi bilo bolje da branim boje nekog drugog kluba, ali ja sam kao i uvek verovao i izgleda dobih tuki! Tako mi i treba... Pa izgleda cemo to morati promeniti...

Ne mogu da verujem da si ovo napisao!! TKD_Mare jesam li rekao da ce biti ovakvih reakcija kada si rekao da stavim svoju sliku. Sad ja treba da se osecam sje**** zbg svega ovoga. E nas Sivche, ja sam kumio i molio za slike da napravim plakat, a da ne pricam o sajtu. Sta mislis zasto sam tek danas predao plakat da se istampa?!?! Dosta mi je svega, i biranja slika i svega, Ja necu da se osecam f**k zbog toga. Znao sam da ne treba da pristanem da pravim plakat.....

Taekwon

General_Red:
Ne mogu da verujem da si ovo napisao!! TKD_Mare jesam li rekao da ce biti ovakvih reakcija kada si rekao da stavim svoju sliku. Sad ja treba da se osecam sje**** zbg svega ovoga. E nas Sivche, ja sam kumio i molio za slike da napravim plakat, a da ne pricam o sajtu. Sta mislis zasto sam tek danas predao plakat da se istampa?!?! Dosta mi je svega, i biranja slika i svega, Ja necu da se osecam f**k zbog toga. Znao sam da ne treba da pristanem da pravim plakat.....

Taekwon

Posto je moj predhodni post naisao na burne reakcije i tek ce da naidje moracu da napisem drugi u kom je objasnjenje.
Ne znam kojim metodama da ti objasnim da tebe niko nije napao,optuzo ili sta vec!!!
Mozda sam malo preterao u zadnjem postu ali to je manje vise sta sam hteo da kazem.Bilo mi je krivo...i sad mi je krivo.Ne zanima me da li se neko ljuti ili ne sto nije na plakatu. Na tom je***nom takmicenju MI treba da damo sve od sebe, MI treba da branimo boje Hajduka, mi treba da osvojimo medalje, i MI treba da se ukljucimo u trazenju sponzora...e pa onda MI treba da smo na plakatu!!!!!Svi do jednog!!! Naravno i vodje treba prikazati,to ne sporim! Po onoj logici na plakatu je trebao da se nadje i general Choi,Kim Ung Chol... Sport koji je manje poznat ljudima treba da priblize oni koji su im najblizi.Tj njihovi sugradjani!
Sto se tice slika i sajta:
Tacno je da si mi trazio slike sa sajt.Ali imam 1000 drugih stvari u glavi moras me stalno cimati i podsecati.Jednostavno sam zaboravio,priznajem. Sliku za plakat od mene nisi trazio.
Nemam vise vremena da objasnjavam (fakultetske obaveze) tako da se nadam da ste razumeli sta sam hteo da kazem ovim postom.A ako neko nije...sta da mu radim...
p0zdrav iz Racunarskog Centra Fakulteta tehnickih nauka

TAEKWON

Burhan_Saban:
Na zalost, tesko. Kamp, ako sam dobro razumela, organizuje federacija, a nas klub je u savezu? Steta jer je to zaista doba iderja. Bilo bi lepo kada bi klinku mogla da posaljem na neko takvo mesto.........

ZA NNINU

Pa sve je ok možete da se prijavite za kamp nema nikakvih problema organizuje federacija ali mogu da prisustvuju svi koji to žele samo se javi ako želiš sve ćemo rešiti, nije bitno to što je vaš klub u savezu samo neka ona trenira ništa joj loše neće biti od treniranja na kampu čak šta više dosta može i da se nauči, a naravno i ti možeš da ideš sa njom ako to želiš pozdrav

fireseva:
Mare, kada ces u Novi Sad? Pricala sam sa urednikom TV Most i on bi hteo da dodjes, a da pre toga meni kazes koji ti ponedeljak odgovara, jer bi mogao da gostujes u emisiji koja traje od 19h do 19:30. Zainteresovan je za TKD jer do sada nisu imali nijednu emisiju o ovoj borilackoj vestini. Ti razmisli i vidi kada ti odgovara pa mi javi da 3.marta. Veliki pozdrav salju svi zaposleni kladionice Premijer, poznatije kao ns9

da naravno i čak obavezno to moramo da odradimi, nemogu nikako pre takmičenja kad se sve ovo završi posle toga mogu da ponesem i snimke ako uspemo da snimimo, znači sve može ali posle 3 marta cujemo se i dogovorićemo se sve u vezi toga

Back