ITF Taekwon-do

gnjec:
izvini ali ako mene ispunjava punjenje paprika pavlakom da li je onda i to zajebana vestina? :) :D

NAPISAO SAM VEŠTINA I SPORT KOJI SE TRENIRA A AKO TI TRENIRAŠ SPORT I VEŠTINU PUNJENJA PAPRIKA I AKO TI JE TAKO LEPO I TO TE ISPUNJAVA SAMO NAPRED NEMAM NIŠTA PROTIV
ALI POŠTO ZNAM DA SI VEC DUGO NA RAZNIM FORUMIMA PA I NA NAŠEM SHVATA OVO KAO ŠALU :lol: POZDRAV UZA GNJECA

TKD_Mare:
NAPISAO SAM VEŠTINA I SPORT KOJI SE TRENIRA A AKO TI TRENIRAŠ SPORT I VEŠTINU PUNJENJA PAPRIKA I AKO TI JE TAKO LEPO I TO TE ISPUNJAVA SAMO NAPRED NEMAM NIŠTA PROTIV
ALI POŠTO ZNAM DA SI VEC DUGO NA RAZNIM FORUMIMA PA I NA NAŠEM SHVATA OVO KAO ŠALU :lol: POZDRAV UZA GNJECA

normalno da je sala :D

poz :D

General_Red:
Eeeeeeee blago vama, nama je trening kao da takmicenja nece ni biti. Tek sam juce saznao da se za finale za plavi pojas radi Joong-Gun! A i treninzi nisu uopste kakvi bi trebali biti. Kanda ce Hajduk zakazati :( :(

SPREMI SE ZA ČETVRTAK NISAM JA KRIV ŠTO SE VAS POLA RAZBOLELO OD RAZNORAZNIH VIRUSA , I ŠTO IMAMO SAMO SAT VREMENA ZA TRENING, I ŠTO JE TV EKIPA KASNILA PA SAM I JA ZBOG NJIH KOD VAS,A DA TI DODJEŠ DO FINALA PA CES I ČUN GUN DA ODRADIŠ NEMOJ DA BRINEŠ UVEK IMATE SREDU I PETAK OD 19.00 U B. TOPOLI ALI NIKAD NEDOLAZITE, VIDIMO SE

TKD_Mare:
SPREMI SE ZA ČETVRTAK NISAM JA KRIV ŠTO SE VAS POLA RAZBOLELO OD RAZNORAZNIH VIRUSA , I ŠTO IMAMO SAMO SAT VREMENA ZA TRENING, I ŠTO JE TV EKIPA KASNILA PA SAM I JA ZBOG NJIH KOD VAS,A DA TI DODJEŠ DO FINALA PA CES I ČUN GUN DA ODRADIŠ NEMOJ DA BRINEŠ UVEK IMATE SREDU I PETAK OD 19.00 U B. TOPOLI ALI NIKAD NEDOLAZITE, VIDIMO SE

ti nikad nisi kriv.... nemoras ni da kazes :lol: vec smo naucili :lol:
nemoj da zaboravis zahvalnice za subotu!
i sutra mi nedaju da drzim trening....morali su tepih staviti 3 dana pre :evil: i onda sta da javim svima?! kada se vidimo u subotu???

gnjec:
postavio sam ovo na temi shooto/mma..pa cu evo i ovde da postavim..posto ste i vi umesani

E DOBRO DERU OBOJICA, ALI JE TAI BORAC BAZIRAO SVOJU POBEDU NA UDARCIMA ISPOD POJASA( čega u sportskoj borbi u Taekwondou nema) A TAKODJE I NA HVATANJU (čega takodje nema u Taekwondou tj. zabranjeno je) DOBRO GA JE PROUČIO I POBEDIO NIKO NIJE NEPOBEDIV PA NI POBEDNIK HEHEHE :lol:

IMA LI JOŠ GDE OVAKVIH SNIMAKA AKO ZNAŠ POŠALJI MI ADRESE PA DA POGLEDAM POZDRAV

to je matoro...i tuzno je :D

ima i jedan gde je neki tdk lik prebio nekog muay thai borca al to ne mogu da nadjem...mada to je bilo malo glupo posto je lik bio crni pojas tdk-a...a muay thai borac je bio pocetnik...tako da je vise izgledalo kao izivljavanje...

leprosy:
Moze opklada da ce Hajduk da uzme jedno od prva 3 mesta?

Hoćeš da se kladiš samnom?
Naravno, najpre moraš da pojasniš kako misliš da će oni uzeti jedno od prva tri mesta. Ako si mislio da će neko od naših momaka iz Kule da uzme neko od tih mesta slažem se, a ekipno...hm, žao mi je ali njihov broj im to ne dozvoljava. Znaš, Soko dovodi takmičare za preko 40 kategorija, Lipar isto tako, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Bugari, Mađari itd itd... Momci su ekstra, a ja znam jednu veliku tajnu :twisted: :twisted: oni će sledeće godine (a možda već i najesen) biti članovi jednog kluba koji će uzeti jedno od prva tri mesta.... :-P :lol: 8-) :roll: :wink: :oops:
Malo vedrine u ovim napetim trenucima za organizatore nije naodmet, zar ne? Svima mnogo sreće na takmičenju.
Vidimo se u utorak!
Taekwon!

ja i samo ja:
Hoćeš da se kladiš samnom?
Naravno, najpre moraš da pojasniš kako misliš da će oni uzeti jedno od prva tri mesta. Ako si mislio da će neko od naših momaka iz Kule da uzme neko od tih mesta slažem se, a ekipno...hm, žao mi je ali njihov broj im to ne dozvoljava. Znaš, Soko dovodi takmičare za preko 40 kategorija, Lipar isto tako, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Bugari, Mađari itd itd... Momci su ekstra, a ja znam jednu veliku tajnu :twisted: :twisted: oni će sledeće godine (a možda već i najesen) biti članovi jednog kluba koji će uzeti jedno od prva tri mesta.... :-P :lol: 8-) :roll: :wink: :oops:
Malo vedrine u ovim napetim trenucima za organizatore nije naodmet, zar ne? Svima mnogo sreće na takmičenju.
Vidimo se u utorak!
Taekwon!

Da da da ali tek na jesen....mozda...Ali to tada samo Hajduk i to do kraja!Napred Hajduk!!!!

Koliko ja znam leprosy vas 5-orica ste seniori i imate jednog juniora. Prosle godine ste osvojili trece mesto i svaka cast, ali ako dodju Bugari, Slovenci,Madjari... :confused: :confused:
Onda ce vam jako biti tesko da zadrzite trece mesto. P.S. Puno srece na takmicenju!!!
Vidimo se u Kuli ;) ;)
A u cega se kladimo?
TKD SOKO vs HAJDUK KULA :twisted: :twisted: :twisted: (opklada)
Cuo sam da ce u Kuli treceg biti jako klizavo :oops: :oops:

Back