ITF Taekwon-do

taekwon!Pozdrav svima,
dogovor od pre nekoliko meseci je bio da ignorišemo bilo kakva pljuvanja po ljudima koji su ušli u taekwondo 100%, a i po onima koji su to uradili u znatno manjem obimu, ali su ušli i sa nama su....
Žao mi je što neko ko koristi ITF skraćenicu u svom nik-u ovako negativno razmišlja. Naime, postoje pravila po kojjima se vrše ispiti i po kojima se zna ko može da te ispite vrši. Dalje, postoje, takođe u tim pravilima, i mogućnosti da neko napreduje brže i više od drugih.

Moj asistent, jer se u ovom slučaju radi o njemu, je uneo i više od 100% sebe u ovu veštinu, pa mu je omogućeno da polaže češće i da brže napreduje. Velja je polagao za I DAN prošle godine, posle kampa u Tivtu, a posle toga je godinu dana radio kao moj asistent, dolazio u Topolu na treninge, ove godine prisustvovao kampu u Bugarskoj, kod Master Kim Ung Chol-a VIII DAN, te je, pošto je prošla godina dana između I i II DAN-a mogao da polaže za II DAN.

Nadam se da je ovim putem rešeno to za polaganje, ne zato što se nekome pravdamo već da dokažemo da nemamo šta da krijemo i da se ne stidimo nijednog našeg pojasa.
Hajduk Kula, momci koji imaju nešto što bih poželeo svakom ko se bavi bilo čim, ne samo sportom, već uopšte..
Ti momci i devojka, su letos dali sve od sebe, napredovali su u oblasti Taekwondoa, postali su mnogo sigurniji u sebe, polagali su po programu napravljenim za kamp (neki i po dva pojasa), što ne krijemo jer znamo šta možemo i koliko možemo da uradimo..

:twisted: Seminar sa Master Kim-om će, nažalost, ipak biti u novembru a ne u oktobru, pošto on ide u Indiju na prvenstvo Azije, kao potpredsednik ITF-a.
Spremajte se, moramo da se pojavimo svi i ne dozvolimo da nas neki prozivaju, koji možde i nisu iz sveta Taekwondoa, jer to ne znamo dok se ne pretstave..
Toliko!
Taekwon!!!! :twisted: :roll:

he he...ovo je stvarno smesno. Kad si ti video da u nekom borilackom sportu ako ne platis polaganje dobijes pojas. Pa bre u svim sportovima se placaju clanarine a u borilackim i pojasevi. Usput, pare idu u Bec u ITF sediste.
Pozdrav RAZBIJACU, vise si ti ITF LUPETALO nego razbijac, ti izgleda jednostavno osecas da si u drugom planu ili ne mozes da podneses necije napredovanje.
Iskreno, ne mogu da verujem da ima ovakvih osoba kao sto si ti.

ITF RAZBIJAC:
u vezi sa polaganjem!.......najbitnije da platis polaganje:odradis tehnike i to je to...........najbitnije su pare Koliko para toliko i muzike.!!!!!!!!!platis pa dobijes pojas

:shock: ups, pa ja bih onda vec imala VI dan, nije to tako jednostavno kako ti to mislis, placa se - sto je sasvim normalno, ali da je tako jednostavno kako ti to pises i nije. Polaganja uopste nisu laka ni jednostavna, IMAS LI TI POJMA KOLIKO TREBA DA SE ZNA I PRAKTICNOG DELA I TEORIJE da bi dobio crni pojas I dan, a onda razmisli koliko ti znanja treba za ostale dane ............ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrzim kada neko zeza ovako ... :evil:

maskica:
eeeeeeeeeeeeeeee
Darkdream, pa gde si ti? Kako si?
A ti Leprosy, cujem da si otisao u NS ? Kako ti je?
U NS-u je super! Fax je malo tezak ali izboricu se s tim nekako. Treninzi su takodje odlicni. Ne svidja mi se to sto se sparing radi samo subotom, kad ja nisam u NS-u. Voleo bi da radim sa svojim vrsnjacima, a ne sa Marinkom. Ubi me u pojam! Jos uvek nisam dosao u onu fazu da na pojas gledam na stvar koja sluzi samo da drzi dobok.I onda kad vidim crni pojas ispred sebe... :cry: Bice bolje, valjda!
Kako je kod vas?Trenira li se?
Gregoru je u subotu rodjendan, pa ce opet biti malog okupljanja TKD-ovca! :p Jedva cekam...
TAEKWON

maskica:
eeeeeeeeeeeeeeee
Darkdream, pa gde si ti? Kako si?
A ti Leprosy, cujem da si otisao u NS ? Kako ti je?

evo me, onako iz pozadine kao najjaca podrska :-)
drago mi je sto nam je Leprosy zadovoljan!!!!!!!!!!

ZA GREGORA: SRETAN RODJENDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

pozdrav, pa vidimo se, ako ne pre onda do naredne provokacije na forumu.

eh, da, .. da li bi jos neko osim mene mogao da ostavi komentar na demonstraciju tkd vestine u Backoj Topoli, kako vam se cini, da li su nasi glavni treneri zadovoljni, ...?

Pozdrav
posle malo dužeg vremena da se i ja javim. Ovim putem želim da vas informišem da sam skoro pa zadovoljan sa ostvarenim planom za upis novih članova od septembra. Naime, najbolji uspeh je postigao Lipar, upisano je preko 60 klinaca, dok su Bajša i Kula malo podbacili (trgnite se i pojačajte rad na upisu), Topola je standardna, ukupno oko dvadesetak klinaca. a imamo novu strategiju koja će biti predočena svim trenerima lično i mislim da će uspeti. Počeli smo sa jednim časom nedeljno u Orahovu u OŠ i posle prezentacije klinci su bili oduševljeni a u utorak ćemo videti kako to izgleda. Novi Sad je takođe krenuo malo jače i upis još traje. Tornjoš, zbog nemogućnosti Ignaca da ide na treninge jer nema prevoza, dolaze u Topolu (ne plaćaju ništa, te pare od članarine daju roditeljima koji ih dovoze na trening i to funkcioniše korektno). Mićunovo je ostalo isto sa malim brojem novih, Srbobran takodje, kao i Rogatica, a novost je da je Krivaja počela sa radom i nije loš početak. Postoji mogućnost da i u Iđošu (Kikinda) neko od naših instruktora drži treninge, što je još u toku, a i tamo ima oko tridesetak klinaca, Subotica je takođe napravila upis i nije loše (konačan broj za koji dan). Vrše se pregovori i za Vrbas, salu imamo ali nam fali neko ko može da održava treninge, jer nažalost, svi naši treneri nemaju auto i to nam je najveći problem.
Ovim putem obaveštavam sve vas da ukoliko ste u mogućnosti idete na bilo koji trening koji je pod mojim ili Maretovim rukovodstvom i možete trenirati bez obaveza (osim da dajete sve od sebe).
Toliko od mene, ajde da i vas malo čujem, kako vi zamišljate i vidite budućnost taekwondoa ( samo konstruktivni predlozi)
Taekwon!

Pozdrav svima,evo i mene posle toliko vremena,i toliko propustenih rasprava,dogovora... :D :D :wink: ,moram da priznam da ste mi nedostajali! :)
Drago mi je zbog svakog uspeha koji su postigli mnogi,zbog uspesnih upisa i prezentacija koje su odrzane!
Izvinjavam se ostalima ali imam poseban pozdrav za Ja i samo ja i Maskicu.
TAEKWON SVIMA

leprosy:
Mislim da su prezentacije kljuc uspeha sto se tice upisa novih clanova...Ipak ljudima treba pokazati sta i koga predstavljate. Prica nije gotova samo kacenjem plakata...
Slazem se sa tobom Leprosy!
Ali naravno da prica nije gotova samo kacenjem plakata ali ako je to vec ucinjeno,to je pozitivan pocetak,ostatak sledi a ostatak je naravno prezentacija koju ce Kuljani spremiti,to mogu da garantujem,potrudicemo se :D :wink: :D
Srdacan pozdrav Taekwon

Back