ja i samo ja
Zainteresovan član
- Poruka
- 140
taekwon!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ITF RAZBIJAC:u vezi sa polaganjem!.......najbitnije da platis polaganjedradis tehnike i to je to...........najbitnije su pare Koliko para toliko i muzike.!!!!!!!!!platis pa dobijes pojas
To uopste nije tacno!Licno sa prisustvovao polaganju kad su trojica od sestorice pala na polaganju!ITF RAZBIJAC:u vezi sa polaganjem!.......najbitnije da platis polaganjedradis tehnike i to je to...........najbitnije su pare Koliko para toliko i muzike.!!!!!!!!!platis pa dobijes pojas
U NS-u je super! Fax je malo tezak ali izboricu se s tim nekako. Treninzi su takodje odlicni. Ne svidja mi se to sto se sparing radi samo subotom, kad ja nisam u NS-u. Voleo bi da radim sa svojim vrsnjacima, a ne sa Marinkom. Ubi me u pojam! Jos uvek nisam dosao u onu fazu da na pojas gledam na stvar koja sluzi samo da drzi dobok.I onda kad vidim crni pojas ispred sebe...maskica:eeeeeeeeeeeeeeee
Darkdream, pa gde si ti? Kako si?
A ti Leprosy, cujem da si otisao u NS ? Kako ti je?
maskica:eeeeeeeeeeeeeeee
Darkdream, pa gde si ti? Kako si?
A ti Leprosy, cujem da si otisao u NS ? Kako ti je?
darkdream:da li bi neko mogao da mi objasni kako se ovde postavljaju slike, ne mogu da ukopcam nikakooooooooooooooooooooooooooooo, a imam par bas lepih slika
Mi treniramo!Nemamo vremena da pisemo baljezgarije kao ti!KONDOR 84:Pa gde ste.ITF-ci?????
leprosy:Mi treniramo!Nemamo vremena da pisemo baljezgarije kao ti!
Slazem se sa tobom Leprosy!leprosy:Mislim da su prezentacije kljuc uspeha sto se tice upisa novih clanova...Ipak ljudima treba pokazati sta i koga predstavljate. Prica nije gotova samo kacenjem plakata...