ITF Taekwon-do

itfns:
Pa nisu to vasi biserko!!!
Pa zar Nenad ne prepoznaje ko mu se javlja

MILSLILA JE NA LJUDE IZ SRBIJE AL TO TREBA I UKAPIRATI NO NEMA VEZE !

JA NEZNAM KO SI, A VOLEO BIH DA ZNAM JER IZNOSISH NEKE STVARI ZA KOJE NI JA NEZNAM PA BIH VOLEO DA CUJEM SVE TO DA MI OTVORISH OCI

MA DA SE MI MANEMO PRAZNIH PRICA VRATIMO SE TAEKWONDOU IMA LI KO KAKVO PRAVO PITANJE O TAEKWONDOU

Bravo Mare, onaj je pravi biser, hehe. A odsad ga ignorisem i nek piskara sam sa sobom, jer to i takvi slucajevi rade. :twisted:

Generale, znam ja kako izgledaju, mogu ti reci samo da su super, neobicne i da ce vam se svideti. :-D

Juce sam licno video Nenadovu "bugarsku" licencu! Tj. onu karticu od Svetske federacije da ima V dan. Izgleda ko legitimacija agenta CIA ! hehehehe Salim se.
Sto se tice Kule. Moja keva je zvala neke ljude kod Rodica i nista. Zvala je dvoje ljudi da se raspita i rekili su da su sad pretrpani i da se na odgovor na molbu ceka i po 3 meseca. Tako da od sponzorstva za takmicenje od Rodica, nista! Idemo dalje!
Znaci ako su medelje dobre, moramo ih osvojiti! :D
Pitanje za ja i samo ja: Kako vam se cine forme od sinoc? Mozete li ih uporediti sa onima sa takmicenja? Jesmo li napredovali?

Kao ono, nije problem :lol: , samo pokusala sam da vidim da ti na private posaljem ali nema te opcije (barem je ja ne vidim) a nemam tvoj mail. Eventualno da ga posaljes ili da vam Mare donese izgled medalje.

Back