darkdream
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
MAREEEEEEEEEE POSALJI MI STA SAM TRAZILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
General_Red:Najzad smo se sredili sa onim bljuvotinama. Ali cekajte ajde da mi neko objasni. Ako ce takmicenje trajati 1 dan i dolazi toliko ucesnika kako ce mo sve stici??
General_Red:Ah dobro je, znaci ne dolaze Bugari? Ali to ne znaci da ne treba da se spremam ubistveno![]()
pa neynam sta ti treba posalji mail sta tacno pa cu ti poslatidarkdream:MAREEEEEEEEEE POSALJI MI STA SAM TRAZILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
itfns:Ma daj Marinko, pa sve smo mi to gledali!!! E moj care, pa smejalo se pola publike! Skeniraj pa posalji neku tvoju ili Vrekicevu medalju.Kako se on hvalio da je bio svetski prvak, ili link na netu gde pise plasman...
I nista ne odgovaras za ono sta je bilo na sudu u Topoli! Kako kazes, nemas mrlja...
I sta kaze Marinko, on je trebao da bud etrener reprezentacije....u jeeeeee!!!
A koliko si hteo da uzmes para za opremu u Italiji, bio popust tamo a ti hteo da se ugradis pa da malo zaradis na ekipi.A jesi proklet ali neka, sve dodje na svoje
Svrati u NS, znas ti dobro koga treba da nadjes.
maskica:EEEE, primetila je ja ali kasno. Neka se pripremi ona samo vidim da je odahnula kad je videla da nema bugara, haha. Ko zna, mozda i dodju
Sta se radi kod tebe darkdream?
Femmmmcheeeeeeeeeeeeeee, sta mi uradi drugoj polovini?![]()
maskica:Femmcheeee...i u to ime.....cuvaj se i nabijajte kondiciju . Au bre tvoj je pravi, ostao na nogama a ne kao nekoooo ovde hahaha :-D