ITF Taekwon-do

Ne, nisi dobro razumeo, taj regionalni savez je deo TAS-a, nigde nije eksplicitno naglašeno da je to WTF ili ITF kao ni kod registracije klubova, jednostavno piše samo tekvondo klub ili savez. Država je prepoznala TAS kao nosioca tekvondo sporta u Srbiji zato je TAS i na budžetu između ostalog. Zašto klub ne bi imao i jednu i drugu sekciju ako već hoće da se bavi i jednim i drugim. Čini mi se da čak u nazivima i nemaju svi tk "nzaiv kluba", već poneki imaju i klub borilačkih veština "naziv kluba" ili tako nešto.

Ne, nisi dobro razumeo, taj regionalni savez je deo TAS-a, nigde nije eksplicitno naglašeno da je to WTF ili ITF kao ni kod registracije klubova, jednostavno piše samo tekvondo klub ili savez. Država je prepoznala TAS kao nosioca tekvondo sporta u Srbiji zato je TAS i na budžetu između ostalog. Zašto klub ne bi imao i jednu i drugu sekciju ako već hoće da se bavi i jednim i drugim. Čini mi se da čak u nazivima i nemaju svi tk "nzaiv kluba", već poneki imaju i klub borilačkih veština "naziv kluba" ili tako nešto.
Aha, pa dobro, a da li klubovi koji rade samo ITF mogu postati članovi TAS-a? Evo npr. ima barem 5 ITF klubova koji više nisu ni u kakvom savezu, da li mogu da pristupe TAS-u i pod kojim uslovima? Da li TAS dozvoljava i podržava organizaciju ITF turnira i odlaske na Evropska i Svetska ITF prvenstva?

Nisam siguran da TAS ima interesa da se bavi ITF u toj meri koje bi vas kao ITF klubove zadovoljilo iz prostog razloga što i ovako jedva postižu da sve odrade. Sad je situacija pogotovu komplikovana, jer prvi put imamo olimpijce (3) tako da je sad sve manje-više posvećeno OI. A što se tiče uslova, treba videti dokumenta na TAS-ovom sajtu, statut, pravilnike itd. Raspitaću se!

Čini mi se da su neki klubovi iz Niša radili neke ITF turnire u Bugarskog, ako se dobro sećam.

ВЕЛИКИ УСПЕХ КАДЕТА ВОЈНЕ АКДЕМИЈЕ НА ТАКМИЧЕЊУ У ТАЕКВОНДОУ

Кадети Војне академије освојили 11 медаља на “ 8. Србија ОПЕН-у”

У организацији ИТФ Таеквондо Федерације Србије и Таеквондо клуба “Бајша” у недељу 31. марта 2012. године у Бачкој Тополи одржан је међународни турнир “ 8. Србија ОПЕН” у таквондоу. На такмичењу су наступили такмичари из Словеније, Босне и Херцеговине, Мађарске, Хрватске и Србије.
Велики успех на дебитантском наступу под стручним вођством тренера Зорана Рајковића, 3. Дан ИТФ и вођом екипе на овом такмичењу капетана Саше Јовића, остварили су кадети чланови секције Војне академије у таеквондоу, која функционише од октобра 2011. године.
Освојене су 4 златне, 3 сребрне и 4 бронзане медаље.
Остварени резултати:

1. место у борбама, кадет Борис Малагурски, категорија +85kg сениори,
1.место у формама и 3.место у борбама, кадеткиња Татјана Платиша, категорија 63kg сениори,
1. место у формама и 3.место у борбама, кадеткиња Јелена Шулић, категорија +63 kg сениори,
1. место у формама, кадеткиња Милица Вулић,
2. место у борбама, кадет Марко Цветковић, категорија- 78kg сениори,
2. место у борбама, кадет Миломир Драговић, категорија +85kg сениори,
2. место у формама, кадет Војислав Стефановић,
3. место у борбама, кадет Дејан Трбовић, категорија +85 kg сениори,
3. место у формама, кадет Владимир Курајица.

Pozdrav

Следећи наступ чланове секције Војне академије у теквондоу, које изабере тренер Зоран Рајковић, очекује средином маја на Европском првенству у таеквондоу које се одржава у Софији (Бугарска).
Postade Zoran i selektor. :) Ljudi treniraju od septembra i odma u reprezentaciju. Mora da se radi o vanserijskim talentima.

Postovani prijatelji Taekwon-do,

Od danas pa nadalje mozete svi koji zelite da trenirate ITF Taekwon-do da se upisete u klub Partizan iz Podgorice..

Sa velikim zadovoljstvom mogu da Vas obavestim da sam se sa Aleksandrom Joketicem dogovorio o otvaranju prvog ITF kluba u Crnoj Gori. koji krece odmah sa radom..

Trener
Aleksandar Joketic
ITF 2.dan, Hapkido 1.dan

Prvaci Crne Gore u Juniorskoj za 2011g., drugi u seniorskoj za 2011g., a u godinama koje su bile prvaci Crne Gore i u senioria i juniorima.
Kristina Stanisic je inace na Evropskom Prvenstvu u Swedskoj 2010 uzela peto mesto a sad je na turniru u Grckoj jedina iz Crne Gore uzela prvo mesto, inace je kandidat jer ima potencijala za Evropsku medalju.

Ucesnici 3 puta za redom Svetskog festivala borilackih vestina gde smo predstavljali Taekwon-do!

Poslednja izmena:
Ja se nalazim u Podgorici druze,i zasto nam diras nase sunce koje nam daje toplotu i svjetlost? A nema me na Sherdogu koliko samo ima boraca koji nisu tamo........eto nisam ni ja,,jer moj je sport taekwon-do,,a mma radim kad me neko zovne ko organizuje i ko placa naravno,,ja se ne borim za slavu vec za novac.Veliki pozdrav za tebe,vidim da si super lik ;)

Ja se nalazim u Podgorici druze,i zasto nam diras nase sunce koje nam daje toplotu i svjetlost? A nema me na Sherdogu koliko samo ima boraca koji nisu tamo........eto nisam ni ja,,jer moj je sport taekwon-do,,a mma radim kad me neko zovne ko organizuje i ko placa naravno,,ja se ne borim za slavu vec za novac.Veliki pozdrav za tebe,vidim da si super lik ;)

Vidi znam ja da nisi ti kriv. Ne prozivam ja tebe, nego si ti uleteo sad u priču koja traje već jako dugo. Veliki pozdrav i za tebe, ali ne znam odakle ti II dan u ITF-u?

Back