ITF Taekwon-do

ja ne treniram ali ni ovaj TKD ne bi bio da ja vaseg glavnog nisam gurala napred kad ga je hteo ostaviti.
Kakav god vas odnos bio on to nikad nije sporio.Ali NIKAD! Samo u mom prisustvu je to pomenuo bar 20 puta.

I da ja ne govorim nista za vas, vi ste vredni i radni mladici svaka cast.
Ovo ste vi napisali...
Momci, zao mi je ali mnogo toga ne znate a naravno saznacete, gradju danasnjeg TKD u Srbiji!
Ljudi koji su sada preuzeli TFS rade svaki dan da ga poguraju napred.Da ga smeste u drustvo velikih. Ljudi nemaju vikende, slobodne dane, godisnje odmore jer svaki svoj slobodni trenutak daju taekwon-do-u. Verujem da ce na kraju godine neko od njih, cisto da se zapuse neka usta, postaviti kratak izvestaj sta je TFS uradio za ITF u Srbiji za samo godinu dana. Verujem da ce svi makar na 2 sekunde ostati bez daha.
Samo cu jos reci:"Ko ima gubi ima pravo da se ljuti."

Kakav god vas odnos bio on to nikad nije sporio.Ali NIKAD! Samo u mom prisustvu je to pomenuo bar 20 puta.

Ovo ste vi napisali...

Ljudi koji su sada preuzeli TFS rade svaki dan da ga poguraju napred.Da ga smeste u drustvo velikih. Ljudi nemaju vikende, slobodne dane, godisnje odmore jer svaki svoj slobodni trenutak daju taekwon-do-u. Verujem da ce na kraju godine neko od njih, cisto da se zapuse neka usta, postaviti kratak izvestaj sta je TFS uradio za ITF u Srbiji za samo godinu dana. Verujem da ce svi makar na 2 sekunde ostati bez daha.
Samo cu jos reci:"Ko ima gubi ima pravo da se ljuti."

Ja pricam o periodu od pre 15-ak godina i vise a i ovo sto sada radi, to prepustanje rada u savezu i sveg vezanog za isti, vama tj. drugima vodjenje TKD ima svoju pozadinu koju vi ne vidite i ne tice se vas, jer on mora da bude cist zbog drugih stvari pa pere ruke od svega. Kazem ti vi nemate pojma sta je sve razlog ovog.

A i drugo ti mislis da ja gubim i da sam ljuta, hahah, o bre ja nisam izgubila vec mnogo, mnogo u cemu dobila i sretna sam, kad sagledam sve bas sam sretna zena.A za ostalo zivi bili pa videli!

E da se ovde ne bi skrenulo s teme, da ponovo postavim post od TKD_Mare:

01.11.2009. biće održan SUDIJSKI SEMINAR u B. Topoli u vatrogasnom domu, sa pocetkom u 10,00 časova seminar se održava radi upoznavanja kako sudija tako i trenera i takmičara sa najnovijim pravilima takmičenja donesenih od strane ITF-a većina sudija je već obaveštena a ostali koji bi želeli da prisustvuju seminaru takodje su dobrodošli . seminar je besplatan za sve.

Evo ispred Organizacionog odbora 13. Otvorenog Kupa Srbije da kažem da nam je do sada učešće prijavilo oko 150 takmičara, uglavnoom iz Bugarske, Grčke, Slovenije, Mađarske i Srbije. Naša procena je da je ovo tek polovina, zato vaš jos jednom sve pozivam da dođete i učestvujete na definitivno najjačem regionalnom ITF takmičenju.
Što se tiče panike oko gripe, javani skupovi ni u jednom gradu u Srbiji nisu zabranjeni, naša je procena da zabrane neće ni biti, tako da treba da budete slobodni i bez straha dođete u subotu u Bačku Topolu. Molim vas, nemojte podlegati medijskoj panici i slušati kojekakve glasine, situacija u Srbiji je vrlo normalna!
Još jednom vas sve podsećam da svoju ekipu možete prijaviti on-line na http://application.taekwon-do.rs
Taekwon!

Verovatno ti je i ovo za podsmeh.....

Da znas da jeste padaju ko kruske posle svakog drugog udarca cak i kad ga oni zadaju. Dobar tajlandski kik bokser bi samo stavio visok gard da ga ne udare u glavu i cekao priliku da ga mune jednom kako treba dok on pravi neke cirkuse poteze.
PS Svaki put kazem sebi mani se raspravljanja sa drugim borilackim vestinama ali ne vredi padnem pod iskusenje.
BJJ, MT i sl. FTW

Da znas da jeste padaju ko kruske posle svakog drugog udarca cak i kad ga oni zadaju. Dobar tajlandski kik bokser bi samo stavio visok gard da ga ne udare u glavu i cekao priliku da ga mune jednom kako treba dok on pravi neke cirkuse poteze.
PS Svaki put kazem sebi mani se raspravljanja sa drugim borilackim vestinama ali ne vredi padnem pod iskusenje.
BJJ, MT i sl. FTW
moram da te zamolim da prestanes da pises sa takvim nipodostavanjem na ovom forumu...

ocigledno si vrlo kratko u sportu...jos uvek si ogranicenih shvatanja sto je normalno uzevsi u obzir da nisi imao iskustva...

vidim da nikad nisi radio sa tkd...ne kazem da su predobri...ruke su im nula naspram boxera, kickboxera itd...ali da si radio sa njima shvatio bi da MT borac mora da skrati distancu da bi bio ubojit...a tkd je mnogo tesko skratiti distancu zbog njihovog bocnog udarca

i koncept shvatanja borenja ti je jos uvek ogranicen sa tom pricom MT + BJJ...posto vidim da ni ne znas sta je MMA...

opet te molim...kao neko ko je u borenju dugo..imam veze sa MMA-om...da ne pricas ovakve stvari i lupas gluposti zato sto nama narusavas ugled koji pokusavamo da izgradimo

moram da te zamolim da prestanes da pises sa takvim nipodostavanjem na ovom forumu...

ocigledno si vrlo kratko u sportu...jos uvek si ogranicenih shvatanja sto je normalno uzevsi u obzir da nisi imao iskustva...

vidim da nikad nisi radio sa tkd...ne kazem da su predobri...ruke su im nula naspram boxera, kickboxera itd...ali da si radio sa njima shvatio bi da MT borac mora da skrati distancu da bi bio ubojit...a tkd je mnogo tesko skratiti distancu zbog njihovog bocnog udarca

i koncept shvatanja borenja ti je jos uvek ogranicen sa tom pricom MT + BJJ...posto vidim da ni ne znas sta je MMA...

opet te molim...kao neko ko je u borenju dugo..imam veze sa MMA-om...da ne pricas ovakve stvari i lupas gluposti zato sto nama narusavas ugled koji pokusavamo da izgradimo

Ok :gace:

Back