ITF Taekwon-do

Hvala ti na izuzetnoj korektnosti. Respect.

Jedino ovako može da dođe do izražaja samo onaj ko radi, ko je aktivan u sali a ne samo na rečima. Zato im je propao JTF (a i država J ;) ) jer je bitnije bilo ko šta priča (uh al bi leg'o neki drugi glagol ovde al ne daju moderatori), a ne ko šta radi. Podržavam. Taekwon!

Pa mora sve sto je posteno da propadne kada lazovi prolaze u korumpiranom drustvu. OOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJ "Direktore" JTF-a, pa s obzirom da si i ti bio funkcioner JTF-a, ovo mora da te je ogodilo...ajde , odskeniran nesto brzo samo nemoj opet da ukakis da te ukebaju :dash:

pustio sam te da pises i pljujes i jer tako pokazujes ko si i kakav si.
Jedna stvar koja me je naterala da se po ko zna koji put obratim i pokusam smiriti strasti bila je moja zelja da ne dozvolim da prevladaju emocije vec razum i da ti ne odgovorim.
sada kada si poceo sa dozivanjem i izrazio zelju da se javim ja se javljam i pozivam te da se predstavis, ako si musko, pa da ove uvrede i laziraspravimo kao muskarci.
Skenirani pecat nije bi kada sam bio direktor JTF/a ya koji ne treba dokument ili resenje ministarstva vec Saveza, vec kada sam bio sekretar JTF/a sto je dogovoreno u B. Topoli i kada je Losicu i Djurciku trebao poziv za treninge da im se opravda odsustvo sa posla dok su trenirali kod mene za italiju. Bio je tu i Pavlovic iz Vrsca, a to je uradjeno uz dogovor sa vrhom Saveza i to nije tajna, jer je pecat bio u Beceju.
PS> interesuje me sto se ne komentarise sastanak sa Generalom u Solunu, ili je izvrtanje istine jedino sto znas?
Predstavi se, molim te!!!!

Poslednja izmena od moderatora:
pustio sam te da pises i pljujes i jer tako pokazujes ko si i kakav si.
Jedna stvar koja me je naterala da se po ko zna koji put obratim i pokusam smiriti strasti bila je moja zelja da ne dozvolim da prevladaju emocije vec razum i da ti ne odgovorim.
sada kada si poceo sa dozivanjem i izrazio zelju da se javim ja se javljam i pozivam te da se predstavis, ako si musko, pa da ove uvrede i laziraspravimo kao muskarci. Ako nemas ..... da se predstavis onda i sam znam ko si i moli Boga da se ne sretnemo jer cu ti svu tvoju ,,istinu,, nabiti u usta i naterati te da je progutas...
Izvinjavam se svima zbog ovih reci i ubedjen sam da je moja reakcija preterana i ishitrena ali oni koji me znaju oprostice mi.
Skenirani pecat nije bi kada sam bio direktor JTF/a ya koji ne treba dokument ili resenje ministarstva vec Saveza, vec kada sam bio sekretar JTF/a sto je dogovoreno u B. Topoli i kada je Losicu i Djurciku trebao poziv za treninge da im se opravda odsustvo sa posla dok su trenirali kod mene za italiju. Bio je tu i Pavlovic iz Vrsca, a to je uradjeno uz dogovor sa vrhom Saveza i to nije tajna, jer je pecat bio u Beceju.
PS> interesuje me sto se ne komentarise sastanak sa Generalom u Solunu, ili je izvrtanje istine jedino sto znas?
Predstavi se, molim te!!!!
Da se spustam na tvoj nivo pa da ti kazem da nabijes svoje lazi tamo gde im je mesto, necu, bojim se bice ti puno lazi na jednom mestu, ma je se samo brinem za tvoje zdravlje NIkada nisi bio direktor, kao takav si se predstavljao. Prvo i prvo; cak i da te je savez imenovao nekim predstavnikom to mora da bude overeno u ministarstvu, a nikada te nije imenovao ni na jednoj skupstini niti je to ministarstvo verifikovalo. Savez moze predstavljati JEDINO lice koje je ovlasceno od strane. SVAKI predstavnik neke asocijacije jeste (bar u to doba) mora da bude verifikovan od strane ministartsva. MINISTARTSTVA:znaci odluka prvo prolazi skupstinu, dostavlja se ministarstvu. Sekretar JTF-a nikada nisi bio, pokazi pisani dokument. Od pomenute gospode gore poznat mi je Pavlovic, ako je to onaj sto se bavio ful konatktom. Detealje oko toga gde je pecat bio i sta je radio ne znam niti su bitni, necu da govorim o onome sto sam cuo vec sto znam
Isto kao i ti, znam sta pise u dokumentima a to sto brljas sastanak u Solunu, GENERAL nije taj koji odlucuje ko predstavlja neku zemlju, vec se predstavnik legalno bira na skupstini asocijacije svake zemlje, sto ti barem u to doba nisi bio.
Kao sto rekoh davno na pocetku diskusije, mislim da je sportski, moralno i sve ostalo da prvo ili potvrdis ili demantujes navode o nestrucnosti, a onda lepo okacis one tvoje famozne dokumente od JTF-a gde su te ovlastili, kad vec volis da se sve zna.

GENERAL nije taj koji odlucuje ko predstavlja neku zemlju, vec se predstavnik legalno bira na skupstini asocijacije svake zemlje

A ne, nego treba možda ministarka šumarstva i ekologije da odluči o tome ko kako radi taekwon-do. Naravno da General odlučuje, i ITF odlučuje, jer su oni "najstručniji" u toj "oblasti". Samo oni su legitimni da procene ko radi dobro i da odluče sa kime će da sarađuju. Država treba da prihvati i podrži njihov izbor. U svim normalnim zemljama u svetu je tako. Naravno, ne treba da prihvati "slepo" niti iko to očekuje. Nego treba da se interesuje i posmatra ko, šta, kako, gde i kada radi, kada vidi da je to sve ok, onda da podrži. Sa druge strane, i mi treba da ih zainteresujemo da nas podrže, no to je sada neka druga priča...Nego ste vi navikli da muvate i uzimate novac od poreskih obveznika i prelivate ga u privatne džepove a da ne uradite ništa za razvoj veštine/sporta, zato se i gurate u kojekakve saveze i smetaju vam ljudi koji nešto rade. E pa prijatelju, tome je kraj, kao i svim vašim fantomskim savezima.

Poslednja izmena:
Počeo je sa radom još jedan ITF Taekwon-do klub, u Kisaču, mestu 10-ak km severno od Novog Sada :)

kisac_1.JPG
kisac_2.JPG

U Subotu 10.10.2009. u Rumi održan je KUP SRBIJE za sve uzrasne kategorije u borbama i u formama. Učestvovalo je oko 302 takmičara iz 32 kluba u borbama i 105 u formama. Evo i slika:

Prilozi

• IMG_9148.jpg
    IMG_9148.jpg
    52,7 KB · Pregleda: 14
  • IMG_9168.jpg
    IMG_9168.jpg
    45,2 KB · Pregleda: 13
  • IMG_9193.jpg
    IMG_9193.jpg
    26,3 KB · Pregleda: 13
  • IMG_9199.jpg
    IMG_9199.jpg
    26,8 KB · Pregleda: 11
  • IMG_9200.jpg
    IMG_9200.jpg
    22,5 KB · Pregleda: 12
E moj Marinkoviću, tvoje neznanje je fascinantno. Skupština i Ministarstva da biraju i ovlašćuju ko je direktor nekog Saveza?
Idi bre u WTF, ako te prime tamo jer si odatle došao sa crnim pojasem a Loboda ti pokloni I DAN. Lazem, a? Lazem i da sam odbio da mi Trajković i Keser daju sartifikat za I DAN, (jer sam tada bio DRUGI DAN)? Naravno da lazem ha ha. Saša, Saša, uvalio si Nina u .....pa pobegao i sada pljuješ po nama. To kod nas neće proći.
Sada nastavi da pljuješ jer ovo je poslednji put da se spuštam na tvoj nivo. Znaš, treba mi posle puno vremena da se vratim, pošto si jako nisko.

Poslednja izmena od moderatora:
E moj Marinkoviću, tvoje neznanje je fascinantno. Skupština i Ministarstva da biraju i ovlašćuju ko je direktor nekog Saveza? Ti si genije, pobegao u Kanadu pa sada laješ kao pas (izvinjavam se psima) a daće dragi Bog doćićeš nekad pa ćeš sve te lazi da progutaš.
Idi bre u WTF, ako te prime tamo jer si odatle došao sa crnim pojasem a Loboda ti pokloni I DAN. Lazem, a? Lazem i da sam odbio da mi Trajković i Keser daju sartifikat za I DAN, (jer sam tada bio DRUGI DAN)? Naravno da lazem ha ha. Saša, Saša, uvalio si Nina u .....pa pobegao i sada pljuješ po nama. E pa ..... se jer to kod nas neće proći.
Sada nastavi da pljuješ jer ovo je poslednji put da se spuštam na tvoj nivo. Znaš, treba mi posle puno vremena da se vratim, pošto si jako nisko.

E moj chongjemnim (sta li to znaci), pa ti si stvarno polupao loncice i to dobrano:hahaha:
Nadam se da ce da bude prilika da sretnemo na nekom kik boks takmicenju, ako si zainteresovan za to (ako nije pre grubo:hahaha:) pa da se konacno i licno upoznamo.
Lepo je opet videti kako hrabro uvek pominjes imena drugih koji na zalost verovatno ni ne citaju ovaj forum, bilo bi lepo kada bi oni mogli da kazu svoju stranu. Ma najvise bi voleo da ih neko sa ovog foruma kontaktira na neki nacin. Verovatno ih te gluposti ne zanimaju ali bi bilo lepo ukljuciti i nekoga od njih. Verovatno i oni jos uvek rade ITF.
Za tvoju informaciju, skupstina i te kako bira predstavnika i to se verifikuje u Ministartstvu sporta (bar je tako bilo u to vreme, s obzirom da poslednjih skoro 5 godina ne pratim stanje vezano za zakone o sportu).
A ti gospodine Ajnstajn vise okaci taj dokument koji te ovlastio zajedno sa onim koji govori u prilog "nestrucnosti" kad si tako hrabar

Da li je Toni bio daleko na seminaru kada nisu provereni ti famozni "nestrucni" pojasevi? ili te boli istina pa opet udri na sva zvona?

p.s. ja sam mislio da je ovo ITF forum, a ne WTF...

Poslednja izmena:
E moj chongjemnim (sta li to znaci), pa ti si stvarno polupao loncice i to dobrano:hahaha:
Nadam se da ce da bude prilika da sretnemo na nekom kik boks takmicenju, ako si zainteresovan za to (ako nije pre grubo:hahaha:) pa da se konacno i licno upoznamo.
Lepo je opet videti kako hrabro uvek pominjes imena drugih koji na zalost verovatno ni ne citaju ovaj forum, bilo bi lepo kada bi oni mogli da kazu svoju stranu. Ma najvise bi voleo da ih neko sa ovog foruma kontaktira na neki nacin. Verovatno ih te gluposti ne zanimaju ali bi bilo lepo ukljuciti i nekoga od njih. Verovatno i oni jos uvek rade ITF.
Za tvoju informaciju, skupstina i te kako bira predstavnika i to se verifikuje u Ministartstvu sporta (bar je tako bilo u to vreme, s obzirom da poslednjih skoro 5 godina ne pratim stanje vezano za zakone o sportu).
A ti gospodine Ajnstajn vise okaci taj dokument koji te ovlastio zajedno sa onim koji govori u prilog "nestrucnosti" kad si tako hrabar

Da li je Toni bio daleko na seminaru kada nisu provereni ti famozni "nestrucni" pojasevi? ili te boli istina pa opet udri na sva zvona?

p.s. ja sam mislio da je ovo ITF forum, a ne WTF...
Tako hrabar covek ali na forumu ne sme ni da se predstavi :hahaha: jos bi i u ring
:rotf:

Trebao sam da radim forme ali kako sam zakačio neki virus i nisam vežbao neko vreme odustao sam od ove igranke. Sledeća igranka 24. Vojvodina Open u Pančevu pa ćemo videti. Inače sam uslikao nešto oko 500 slika odabrao sam od svakog po malo a i da je zanimljivo.

ma bice prilika samo treba trenirati

Poslednja izmena:
Pa mora sve sto je posteno da propadne kada lazovi prolaze u korumpiranom drustvu. OOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJ "Direktore" JTF-a, pa s obzirom da si i ti bio funkcioner JTF-a, ovo mora da te je ogodilo...ajde , odskeniran nesto brzo samo nemoj opet da ukakis da te ukebaju :dash:

aman covece to ove mladje ljude ni nezanima zar nevidish, nemogu komentarisati tvoje napade ali nerazumem zasto je uopste bitno da li je bio funkcioner ili nije ili sta vec bio ili nije bio sada vec nepostojece drzave i federacije, a ja sam licno ( i ne samo ja naravno bilo je i drugih) prisustvovao njegovim polaganjaima za 4 ,5 i 6 dan polagao ispred koreanca ( i to ne bilo kojeg vec podpredsednika svetske federacije ,ima sertifikate za to tako da strucnost nedolazi u pitanje , a neki novi "klinci"(ljudi) sada vode federaciju i totalno su rastereceni stvari iz proslosti koje su sada totalno nebitne a i nezanima ih to uopste oni treniraju, rade trude se da stvore nesto i mogu ti reci zasad im veoma dobro ide vec su priznati i prepoznatljivi kako u evropskim tako i u svetskim krugovima, ma nebitno sve ovo aj pricamo o necem drugom vezano za Taekwondo treninzi borbe razmena iskustava sa takmicenja

a za kik box pa dolazili su kik boxeri kod nas na takmicenja i nisu se nesto bash proslavili a ako si trenirao Taekwon-do trebalo bi da znash koliko je tehnicki nadmocniji, a imamo i Pro Taekwondo gde je pun kontakt pa nek izvole kik boxeri nek probaju mozda neki i pobedi:lol:

Evo malo svežih ITF borbi sa pre neki dan završenog Svetskog prvenstva
Crveni na ovom snimku je Andrej Krilov, dvostruki Pro-taekwon-do prvak.
(pogledajte i ostale "More From: July4thGatti " i "Related Videos")

Poslednja izmena:
e jedan od ovih sudija je dolazio kod nas na takmicenje i takmicio se

Jeste, dolazio je na vaša takmičenja kao i na takmičenja u: karate-u, kik boksu, kjokušikaj karateu, savate boksu ....

I ne samo što je učestvovao nego i medalje osvajao.
Poslednju ako se ne varam u formama na Kupu Srbije 2009 - zlatnu!

Poslednja izmena:

Back