John McClane
Ističe se
- Poruka
- 2.390
1. Države J i SCG više ne postoje, sada postoji Srbija i TFS. TFS je registrovana organizacija. Ipak, što se taekwon-do-a u Srbiji tiče, trenutno jedini od države priznati i finansirani granski savez je TAS (WTF). Sa druge strane, jedina od ITFa priznata organizacija je TFS. Hoću da kažem da te fantomske organizacije poput JTF više niko ne priznaje niti imaju naslednike u državi Srbiji niti klubove članove niti vežbače. Uostalom, gde su sada i šta rade ta gospoda Trajković, Panić...? Ako si ti bio u tadašnjem JTF-u mogu ti reći samo da ste izgubili bitku, gospodin Vrekić vas je pobedio i nadživeo i to svojim taekwon-do radom i zato je svetski priznat i poštovan. A izgleda da nije mutav ni što se papirologije i administracije tičeZnaš kada će neko od vas ući u upravni odbor TFS-a: NIKAD brate! Vi se bavite nebitnim stvarima i duvate se pojasevima, takav pristup samo upropaštava organizaciju.
2. Tražili smo od ITF-a spisak svih Dan nosioca na teritoriji Srbije, nadam se da će nam ga poslati uskoro. Ukoliko se tamo nađu imena oko kojih polemišemo ja ću objaviti izvinjenje u ime TFS-a. Jel u redu?
3. Niko od nas nije bezimen, sto puta smo rekli gde svako može lako naći naša imena. A gde možemo naći tvoje cenjeno ime?
Kako nema naslednika... ko je nasledio JTF - današnji TFS. To ti je isto, kao Rusija što je nasledila jednim delom SSSR, pa i Srbija SFRJ. Međutim pošto taekwondo ITF ( koliko ja znam ) nije bio rasprostranjen u CG, nasledstvo JTF je skoro u potpunosti pripalo TFS.
Znaš kada će neko od vas ući u upravni odbor TFS-a: NIKAD brate! Vi se bavite nebitnim stvarima i duvate se pojasevima, takav pristup samo upropaštava organizaciju.

držite se teme, nemojte tu da doslovno rečeno " buncate " nego već jednom iznesite jasne činjenice o tome za šta se vi zalažete, ako se već za to nešto zalažete !!! Tako da Yipee-ki-yay, motherfucker!