leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Oprema koju nosimo u ITF-u se zove dobok.Reci mi koji Kimono?
ZA WTF ili ITF?
Velicina i cena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprema koju nosimo u ITF-u se zove dobok.Reci mi koji Kimono?
ZA WTF ili ITF?
Velicina i cena?
Pocetkom meseca Master Kim Ung Chol odrzao je seminar u Francuskoj.Evo i nekih slika. Pitanje za Tong il: predpostavljam da ste na Evropskim i Svetskim prvenstvima imali priliku da se susrecete sa njima..intere suje me kako rade?
Pocetkom meseca Master Kim Ung Chol odrzao je seminar u Francuskoj.Evo i nekih slika. Pitanje za Tong il: predpostavljam da ste na Evropskim i Svetskim prvenstvima imali priliku da se susrecete sa njima..intere suje me kako rade?
, sto bi rekao jedan moj prijatelj koji jedini zna formu imena kao moj "nick"Onda sam ja pomesao nesto...Pozdravite sve koji se okupe veceras.Ma nije on tamo drzao ne znam koliko seminara, to je treci po redu. Kao takmicari su dosta losi, a na seminaru je bilo vise ceha i engleza nego francuza. Pregledao sam slike i tako ti je
ITF Taekwon-do Federacija Srbije je punopravni clan svetskog ITF-a, kojom predsedava prof Chang Ung. Medjutim, pomenuti klub nije clan kako Srpske, tako ni svetske tkd federacije. Pojasevi su im neregistrovani, dati od nestrucnih lica i nepriznati od strane bilo koga. Znam da su ranije bili clanovi nekih imitatora taekwon-do, da li Tran, a mozda i Choi Jung Hwa "federacije", ali trenutno nisam siguran da su i kod jednih. Mislim da bi za taj klub bilo najbolje da pristupi nasoj federaciji, da bi im deca videla bar neko takmicenje, jer nije u redu prema njima da ih nigde ne vode. Naravno da bi klub pristupio mora da postuje pravila visih organa, a nesto mi se ne cini da su oni na to spremni. No u svakom slucaju, ako budu voljni, ok...[/
Postovani Tong il, za Vasu informaciju Nino Mraovic jeste bio nekadasnji ucenik Toni Nobila, kao i osvajac raznih medalja na svetskim i evropskim takmicenjima u borbama, formama i testu snage. Isto mozete pretpostavljam da proverite i kod G. Nobila, osim ako ne smatrate da su njegovi sertifikati nestrucni i nepriznati. Bilo bi ne samo lepo vec i profesionalno i sportski da pre iznosenja informacija iste i proverite. No, pretpostavljam da to nisu Vasa pravila igre.I sada mi molim Vas kazite da li su vase izjave u redu prema drugima, kada se vec toliko brinete da sve bude u redu i "sportski"?
Na kraju jos jednom, budite sportista, proverite informacije za koje ste na pisali da su cinjenice i onda napisite na istom forumu sta Vam je Vasa provera sto se tice nestrucnosti i nepriznavanja sertifikata dala do znanja.
Bez obzira na ovakve komentare koji na zalost nemaju veze sa sportom nego izgleda sa licnim egom pojedinca, drago mi je da kako citam, sve veci broj dece trenira ITF.
Pozdrav,
Mladen

ITF Taekwon-do Federacija Srbije je punopravni clan svetskog ITF-a, kojom predsedava prof Chang Ung. Medjutim, pomenuti klub nije clan kako Srpske, tako ni svetske tkd federacije. Pojasevi su im neregistrovani, dati od nestrucnih lica i nepriznati od strane bilo koga. Znam da su ranije bili clanovi nekih imitatora taekwon-do, da li Tran, a mozda i Choi Jung Hwa "federacije", ali trenutno nisam siguran da su i kod jednih. Mislim da bi za taj klub bilo najbolje da pristupi nasoj federaciji, da bi im deca videla bar neko takmicenje, jer nije u redu prema njima da ih nigde ne vode. Naravno da bi klub pristupio mora da postuje pravila visih organa, a nesto mi se ne cini da su oni na to spremni. No u svakom slucaju, ako budu voljni, ok...[/Postovani Tong il, za Vasu informaciju Nino Mraovic jeste bio nekadasnji ucenik Toni Nobila, kao i osvajac raznih medalja na svetskim i evropskim takmicenjima u borbama, formama i testu snage. Isto mozete pretpostavljam da proverite i kod G. Nobila, osim ako ne smatrate da su njegovi sertifikati nestrucni i nepriznati. Bilo bi ne samo lepo vec i profesionalno i sportski da pre iznosenja informacija iste i proverite. No, pretpostavljam da to nisu Vasa pravila igre.I sada mi molim Vas kazite da li su vase izjave u redu prema drugima, kada se vec toliko brinete da sve bude u redu i "sportski"?
Na kraju jos jednom, budite sportista, proverite informacije za koje ste na pisali da su cinjenice i onda napisite na istom forumu sta Vam je Vasa provera sto se tice nestrucnosti i nepriznavanja sertifikata dala do znanja.
Bez obzira na ovakve komentare koji na zalost nemaju veze sa sportom nego izgleda sa licnim egom pojedinca, drago mi je da kako citam, sve veci broj dece trenira ITF.
Pozdrav,
Mladen
Svako ko ima malo znanja treba da zna da nakon osnivanja EITF federacije pre nekoliko godina svi pojasevi su preregistovani i proveravani. Molim prilozite mi broj vaseg sertifikata, a ne ime i prezime koje nikome nista ne znaci. Usput mozete da napisete i gde su svi ti ljudi osvajali tolike evropske i svetske medalje, a nijedan od njih nema sportsku penziju od drzave?
Drzava svim osvajacima koji navrse 35 godinaisplacuje, vasi ljudi su na toj listi?
Kao i svuda u svetu i kod nas je napravljen presek. Licno NE INTERESUJE me nista u vezi svih VAS starih atleta koji nista niste uradili da rasprostranite ITF u Srbiji. Svi tapkate u mestu vec 30 godina. Jedino je SER-6-1 nesto uradio i zato mu svi zavidite i napadate nas, njegove ponosne sledbenike!!!
Kao i @leprosy pitanja imam mnogo, ali pocnimo sa predstavljanjem.
Dobar dan, moje ime je SER-3-11
Svako ko ima malo znanja treba da zna da nakon osnivanja EITF federacije pre nekoliko godina svi pojasevi su preregistovani i proveravani. Molim prilozite mi broj vaseg sertifikata, a ne ime i prezime koje nikome nista ne znaci. Usput mozete da napisete i gde su svi ti ljudi osvajali tolike evropske i svetske medalje, a nijedan od njih nema sportsku penziju od drzave?
Drzava svim osvajacima koji navrse 35 godinaisplacuje, vasi ljudi su na toj listi?
Kao i svuda u svetu i kod nas je napravljen presek. Licno NE INTERESUJE me nista u vezi svih VAS starih atleta koji nista niste uradili da rasprostranite ITF u Srbiji. Svi tapkate u mestu vec 30 godina. Jedino je SER-6-1 nesto uradio i zato mu svi zavidite i napadate nas, njegove ponosne sledbenike!!!
Kao i @leprosy pitanja imam mnogo, ali pocnimo sa predstavljanjem.
Dobar dan, moje ime je SER-3-11
Postovani SER...., zaista bi Vas zamolio da ponovo procitate sto ste sami napisali. Tvrdnja da je neciji pojas izdan od nestrucnog lica (u ovom slucaju G. Nobila) apsolutno nema veze sa preregistracijom u koju ne sumnjam. Izneli ste tvrdnju bez argumenata sto je najlaks da se uradi. Na kraju krajeva i sami kazete da su pojasevi proveravani, molim Vas pa proverite onda i njegov jos jednom ako niste pa ce sve da Vam bude jasno. Taj i svi tadasnji pojasevi su izdani kada je postojao jedinstveni ITF.
To zasto neki ljudi nisu na listi drzavne penzije treba pitati drzavu. Bicu dovoljno korektan da pretpostavim da ce to verovatno da bude stvar Hrvatske drzave s obzirom da je veci deo tadasnjih ITF boraca sa medjunarodnim medaljama bio upravo iz Hrvatske.
I zaboga, na kraju, ne znam zasto se osecate kao da ste napadnuti...pa kako bi se trebao osecati neko za koga ste u prethodnim navodima naveli da je nestrucan...verovatno bi se osecao kao napadnut... Namera mi nije bila da nikoga napadam, pogotovu nikoga ko se bavi sportom i trudi se da se isti sto vise siri! Pa ovo su vremena kada mladi treba da se bave sportom a ne drugim stvarima, pa ja Vas apsolutno u tome podrzavam!!!
I na kraju, budite sportista i kratko i jasno, objavite rezultate Vase provere na istom forumu.
Pozdrav,
Mladen.
p.s. moje ime je Mladen i ne krijem iza pseudonima, bilo bi lepo znati Vase ime
@mladen1968
Kojoj ITF federaciji pripada Nino?Kod koga je polagao za Dan-ove?Ko drzi polaganja u njegovom klubu?Zamolio bih vas i da navedete gde je i kada Nino osvajao te medalje...
Imam jos pitanja al eto za pocetak toliko![]()
@mladen1968
Niste odgovorili na moja pitanja...
@mladen1968
Niste odgovorili na moja pitanja...

Joooj kako ne volem kad ovako ulete ovi mirotvorci a taman se zakuvalo!Poz za Maskicu.
![]()

@mladen1968
Molim vas citirajte me gde sam ja bilo sta izjavio vezano za validnost ranga gospodina Mraovica.
Ja sam samo postavio pitanja na koja bih voleo da cujem odgovor. Izneli ste neke informacije za koje bih ja i jos neki voleli da vidimo i neke dokaze. Kolko se meni cini gospodin Mraovic i gospodin Nobilo nisu u srodstvu tako da je nemoguce dobiti sve informacije od Master Nobila vezano za pomenutog. Ako ste vec sigurni u svoje tvrdnje predpostavljam da vam nece biti problem da mi odgovorite. Nema potreba da u 3 posta prevrcete jedno te isto.