Италијански медији: Мелони у Београду наговара Србију да уђе у НАТО

Ćale joj malo lici na tebe... :ceka:

Mogu da te zamislim da jednoj zeni napravis dvoje dece...a onda zapalis na Kanarska ili Dominikanska ostrva i drugoj napravis cetvoro dece...

I onda pokrenes privatnu firmu Nar&Co and Partners...:zzzz:

Politicki se furas na komunistucke UDBAse Plenkija i AVtihtista, ali i na njihovu odanost NATO neofašistima...

:ceka:

...
Ali gledam tu sliku njega i Meloni, stvarno je frajer.

:heart2: :heart2: :heart2:

Grujane, Srbija da uđe u NATO, e onda mogu mirne duše umrijeti, tu bi mogao reći da sam stvarno sve vidio.
Zamisli, "vastaše" i "četnici" idu zajedno da bambusaju tamo neke nesrećnike po Ugandi, zato što ovi neće Pirgavim da ustupe svoje bogatstvo, za dva čizburgera?
Tačno bi se moglo reći da je sve bilo. Nema dalje kume.

Zamisli, "vastaše" i "četnici" idu zajedno da bambusaju tamo neke nesrećnike po Ugandi, zato što ovi neće Pirgavim da ustupe svoje bogatstvo, za dva čizburgera?
Tačno bi se moglo reći da je sve bilo. Nema dalje kume.

Шта беше раде она два монтенегро војника у НАТО мисијама?

Шта беше раде она два монтенегро војника у НАТО мисијама?
Маркирају Јапанце. Још од када је Лексо ономад посекао оног самураја. Јебо НАТО. Ово је вековни сукоб.

Маркирају Јапанце. Још од када је Лексо ономад посекао оног самураја. Јебо НАТО. Ово је вековни сукоб.
Лексо се преврће у гробу од оваквих потомака. Пре би њих посекао, него самураја.

Veliko hvala gospođi Đorđi! Srbija mora u NATO da ne postane plen "Srpskog sveta" i Rusije!

Италијански медији: Мелони у Београду наговара Србију да уђе у НАТО​

https://www.in4s.net/italijanski-mediji-meloni-u-beogradu-nagovara-srbiju-da-udje-u-nato/

689213ee2e3d6212dd0d0589-1024x577.jpg

Премијерка Италије Ђорђа Мелони допутоваће поподне у посету Србији где ће се састати са председником Србије Александром Вучићем, преноси РТС.

Ђорђа Мелони ће се састати са Александром Вучићем у Београду у 18.30 часова, наводи се у саопштењу прес-службе председника Републике.

Лист „Ђорнале“ објавио је да ће Ђорђа Мелони бити гост на вечери код Вучића, а након посете Анкони где борави на прослави 68. рођендана министра спољних послова Италије Антонија Тајанија.

Лист наводи и да ће Мелони са Вучићем разговарати о процесу приступања Србије ЕУ и НАТО-у, на чему, наводи се, италијанска премијерка већ дуже време ради.

Мелони је претходни пут у Београду била 2023. године, преноси РТ Балкан.
znaci, propao pokusaj smene vlasti u Srbiji pa sad pokusavaju da sarmiraju Vucica sa ovu talijansku cicolinu i da ga preko kreveta uvuku u NATO.
Ne zna zapad sta znaci SRPSKI INAT.

Grujane, Srbija da uđe u NATO, e onda mogu mirne duše umrijeti, tu bi mogao reći da sam stvarno sve vidio.
Vaš admiral Davor Domazet Lošo jedan od glavnih planera oluje predlaže vojni savez Srbije i Hrvatske da se sprječi uticaj Engleza u ex YU.Izgleda da nisi sve vidio.

Ovo joj je otac ⬇️ :ceka:

Ovo joj je majka ⬇️ :ceka:

Ovo joj je sestra (gold digger :zzzz: ) ⬇️:ceka:

Ovo je ona (od 15. godine u neofašistima) ⬇️ :ceka:

+

Cak ju je napustila i unuka od Musolinija ⬇️ :ceka:

Musolinijeva unuka napušta stranku Đorđe Meloni jer je previše desničarska​

https://n1info.rs/svet/musolinijeva-unuka-napusta-sranku-djordje-meloni-jer-je-previse-desnicarska/

Tako da...
Sasvim prirodno da se njuska sa AVtihristom... :zzzz:

...

Ccc, od tako finog i pametnog gospodina oca, fašistički isprdak :aha:
Sve poremećeno.

Pa vi muški samo nastavite da razmišljate donjom glavom, a ne kome pravite decu :sije:

Vaš admiral Davor Domazet Lošo jedan od glavnih planera oluje predlaže vojni savez Srbije i Hrvatske da se sprječi uticaj Engleza u ex YU.Izgleda da nisi sve vidio.
Moj imenjak.
Taj se do zadnjeg dana premišljao da li ostati u JNA ili preći u HV, navodno je neko zubalo čekao da mu naprave u BG.

Al šta kažeš na predlog o vojnom savezu sa Srbijom? :mrgreen:
Ne znam šta on misli ali vojni savez samo u ludilu.
Pričala mi jedna mamina prijateljica, izbegla iz Vukovara, kaže zaljubila se u nekog tamo Hrvata, sve cveće I proleće i kad je zaprosio kaže njoj sraramajka:
- dobro razmisli ćerce, mi se svakih 50-tak godina razyebemo između sebe, oni na nas, mi se ne damo...
Nemam ja ništa protiv al ti dobro razmisli.

I tako i bi'...:deda2:

Back