N1 ne dozvoljava novom direktoru da uđe

Jasno. Komunisti su protiv KGB oficira, a anti-komunisti su za KGB oficira, skroz logicno :super: :worth:

Edit, mora tagujem Refketa, on je vrh kada objasnjava te ultra-logicne stvari :super: :cepanje: @Reefer
Прави комунисти су за Путина, Русију, НР Кину.

Постоје и неки квазилевичари и лажни комунисти који су слуге западног капитала, који се залажу за глобализам и woke идеологију, они су за Украјину и Четврти рајх(ЕУ+УК). Овде су то југоносталгичари и део следбеника ревизионисте Тита, мада ни он није био против СССР-а после 1956 године, када се помирио са Совјетима.
424.jpg

то значи да још увек патимо за комунизмом.
блокадери хоће самоуправљање остали на државне јасле.
Не, блокадери хоће социјализам само за себе, а сви други да буду у капитализму.Они ће да се зезају по факултетима, играју се револуције, а радници који раде код капиталиста ће да финансирају њихове играрије.То је идеалан систем за њих.

Ниједан запослени у тровачницама Н1 и Нова С није ни попреко погледан на народним протестима против блокадера у 50 градова, ниједан пословни простор није сломљен или спаљен.

То је само једна од разлика између мирне, пристојне већинске Србије и екстремиста блокадера.
Ма ви из МИ6 сте прави џентлмени ;)
Просто нам дође жао што сте издајници :mrgreen:

I sada ce malo da pauziras pretpostavljam :kafa:
al prvo da mi uplate 6.000 do ujutru ću napumpam na 18 u najgorem slučaju inače može više bez problema.

ovo do sada sam popičko u MAXI-ju, pun frižider
a ostalo me izhebala Crvena Zvezda sinoć umesto da sam nastavio sa brojovima, suze idu kako bih pogadjao zapišem na papir a ono stvarno ...

p.s. neverovatno ali istinito Crvena Zvezda i Novak Djoković izgube samo kad ih tipujem za jaču kvotu

Poslednja izmena:
@bird again

ako centralna banka vidi da sam na kartici imao uplate od kladže ili prekoračenje sa čekovima ili uplate za neke sajtove onda 36 meseci ne mogu da dobijem dozvoljeni minus ili keš kredit

baš su me zaebali u tri lepe

inače to su valjda uveli mere zbog masovnog uzimanja kredita i zviždanja da vrate pa radili ne radili podjednako i ćaciji a naročito blokaderi

ne pomaže promena banke i nov račun jer idu po JBMG, kod žutih je moglo al Jorgovanka Radikalka zavrnula

@bird again

ako centralna banka vidi da sam na kartici imao uplate od kladže ili prekoračenje sa čekovima ili uplate za neke sajtove onda 36 meseci ne mogu da dobijem dozvoljeni minus ili keš kredit

baš su me zaebali u tri lepe

inače to su valjda uveli mere zbog masovnog uzimanja kredita i zviždanja da vrate pa radili ne radili podjednako i ćaciji a naročito blokaderi

ne pomaže promena banke i nov račun jer idu po JBMG, kod žutih je moglo al Jorgovanka Radikalka zavrnula
Necu zbog ove informacije moci za zaspim sada :lol:

Necu zbog ove informacije moci za zaspim sada :lol:
pazi ovo - uplata od kladže je "neodgovoran odnos prema novcu" a kupovina žvakaćih guma je odgovoran odnos? Znaš li koliko milijardi obrnu na žvakaće gume? Više nego na toalet papir ili brašno...

Ali opet mi nešto nije jasno...

ako recimo uplatim kladži 360.000 a povratim 300.000 to je neodgovorno
a ako od banke uzmem kredit od 300.000 al da im vratim 360.000 e to je odgovorno?

iebala Mara bumbara...

Verovatno se više prati KTV, pogotovo van BG. E sad ovi u BG su navikli na N1/Novu ali odvikne se čovek pogotovo ako uvek imaš alternativu. To i nisu ljudi koji zavise od televizora kao Vučićevi glasači. I dalje postoji mnoštvo informacija na internetu i to što bi se N1 transformisao na primer u televiziju para Joksimović ta populacija i ne bi nešto osetila.

Verovatno se više prati KTV, pogotovo van BG. E sad ovi u BG su navikli na N1/Novu ali odvikne se čovek pogotovo ako uvek imaš alternativu. To i nisu ljudi koji zavise od televizora kao Vučićevi glasači. I dalje postoji mnoštvo informacija na internetu i to što bi se N1 transformisao na primer u televiziju para Joksimović ta populacija i ne bi nešto osetila.
znaš, nije problem kad ne pratiš Vučićeve medije
problem je kad pratiš medije kod kojih se ništa nije obistinilo a tebi lepo ko kad detetu čitaš tri praseta pred spavanje

Прави комунисти су за Путина, Русију, НР Кину.

Постоје и неки квазилевичари и лажни комунисти који су слуге западног капитала, који се залажу за глобализам и woke идеологију, они су за Украјину и Четврти рајх(ЕУ+УК). Овде су то југоносталгичари и део следбеника ревизионисте Тита, мада ни он није био против СССР-а после 1956 године, када се помирио са Совјетима.
Pogledajte prilog 1773038
Jel ovo brnabićka levo sa soroševe specijalizacije tragikomedije u londonu?

Неправилан је наслов теме.Ово није нови директор Н1 већ Јунајтед групе за Србију, тако пише у решењу АПР.Н1 није привредно друштво регистровано у Србији и нашем АПР-у, већ у Луксембургу.

Јунајтед група прекида пословање у Србији, јер више нису власници ни СББ ни ЕОН сат, вероватно је нови директор задужен за ликвидацију овог огранка компаније.
То не би требало да има везе са Н1 јер та телевизија не потпада под огранак УГ за Србију, већ под неки њихов огранак који је задужен за Луксембург.

Poslednja izmena:
Ово је до сада једини период у којем гледаоци могу да бирају да ли ће да гледају прорежимске(Телеком) или опозиционе(СББ) телевизије.Раније то није било могуће, већ си могао да гледаш само прорежимске телевизије.

Back