Италијански медији: Мелони у Београду наговара Србију да уђе у НАТО

Ppppfffffttttt... ti znaš!

😡

Pa vidiš da je na sedmom nebu, pase ga očima, jedva se suzdržava ostati pristojna, preplavljena ženskim hormonom.
Taj čovjek se ženama zavlači pod kožu, on je čista erotika.
Tebi citanje politike dodje kao kad ja okrecem erotiku casopis....

Veliko hvala gospođi Đorđi! Srbija mora u NATO da ne postane plen "Srpskog sveta" i Rusije!

Италијански медији: Мелони у Београду наговара Србију да уђе у НАТО​

https://www.in4s.net/italijanski-mediji-meloni-u-beogradu-nagovara-srbiju-da-udje-u-nato/

689213ee2e3d6212dd0d0589-1024x577.jpg

Премијерка Италије Ђорђа Мелони допутоваће поподне у посету Србији где ће се састати са председником Србије Александром Вучићем, преноси РТС.

Ђорђа Мелони ће се састати са Александром Вучићем у Београду у 18.30 часова, наводи се у саопштењу прес-службе председника Републике.

Лист „Ђорнале“ објавио је да ће Ђорђа Мелони бити гост на вечери код Вучића, а након посете Анкони где борави на прослави 68. рођендана министра спољних послова Италије Антонија Тајанија.

Лист наводи и да ће Мелони са Вучићем разговарати о процесу приступања Србије ЕУ и НАТО-у, на чему, наводи се, италијанска премијерка већ дуже време ради.

Мелони је претходни пут у Београду била 2023. године, преноси РТ Балкан.
Ma stvarno? Srbija da “postane plen srpskog sveta”? Zaista?

Види шта каже изборни закон.

Prema Izbornom zakonu BiH, CIK je dužna da u roku od 15 dana, od prijema pravosnažne presude, oduzme mandat osobi osuđenoj na kaznu zatvora i zabranu obavljanja javnih funkcija, a da posle toga raspiše prevremene izbore za predsednika RS, koji se treba da se održe u roku od 90 dana.

ЦИК овде нема избора.
To objašnjenje baš ništa ne znači, time jedino dokazuješ da ti je isključivo stalo do bošnjačkih interesa, i ništa drigo pod suncem.

Могли би и неког да заробе, чисто да се у размени види да су наватали Џона Смита, а не само Олесанра Потрошенка.
Ćim ih zarobe vakcinišu ih Sputnjikom 4.0 i oni zaborave maternji jezik i odjednom znaju samo ruski i dobrovoljno se jave da brane Rusiju :p

:heart2: :heart2: :heart2:

Pazi šzo je srčanost, pogotovo kada nekome baciš rukavicu u lice:

Duel je tražio, duel je dobio.
Ма нисам се ја свађао са мојим дивљим безименим мачком, ја га само храним и повремено тимарим мачјом чешагијом када се баш умаже, он је овако реаговао када када су споменуте Колинда, Зока и Ђурђа. Исти ја.

Ако би нас и случајно примили, што се неће десити за трајање овог света; то би било први пут да се Срби и Хрвати нађу заједно у једној те истој војној алијанси. Сачувај Боже и далеко било. Свет би се збунио, Загреб и Београд, потпуно покварили.
Да не причамо, како војни савез у коме се Хрвати налазе..... зелене траве никада није гледао. Овај још има као бонус Албанце.
Тај НАТО ће неминовно експлодирати уз огроман прасак.

Ако би нас и случајно примили, што се неће десити за трајање овог света; то би било први пут да се Срби и Хрвати нађу заједно у једној те истој војној алијанси. Сачувај Боже и далеко било. Свет би се збунио, Загреб и Београд, потпуно покварили.
Да не причамо, како војни савез у коме се Хрвати налазе..... зелене траве никада није гледао. Овај још има као бонус Албанце.
Тај НАТО ће неминовно експлодирати уз огроман прасак.
Grujane, Srbija da uđe u NATO, e onda mogu mirne duše umrijeti, tu bi mogao reći da sam stvarno sve vidio.

Back