smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Za MAST!!!Espanol:Za mast ili romanjole? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za MAST!!!Espanol:Za mast ili romanjole? :shock:
Ma ne sumnjamo mi, ne brini!Goscica:Smeh, ne ljuti se, u tebe i tvoje kulinarske sposobnosti on uopste ne sumnja,a u moje - e pa u moje i ja sumnjamsmeh:Pa prva sam se javila!!!Espanol:Da li me oči varaju, ili se to Goščica najzad vratila u svoju kujnicu? "Masnjikave" su od ulja, ali svejedno ipak ukusne. Ako ti treba domaća mast, šta misliš gde ima?Goscica:Verovali ili ne - napravila Pjadine romanjole 8)
E, sad, posto nisam imala mast stavila sam ulje (vec mi se javlja da cu dobiti kritiku zbog toga)i naravno isla na pola mere.A jel to treba da bude tako masnjikavoSve u svemu nisu lose, mozda ce biti sledeci put i bolje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, to je onda druga priča. Pošto je mast iz PREKA, ne bi me koštalo da stanem i ja u red. :wink:Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
Stiže!Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
Pa sad... da li bi te koštalo, nisam sigurna... :wink:Espanol:E, to je onda druga priča. Pošto je mast iz PREKA, ne bi me koštalo da stanem i ja u red. :wink:Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
STAO, moliću fino!smeh:Pa sad... da li bi te koštalo, nisam sigurna... :wink:Espanol:E, to je onda druga priča. Pošto je mast iz PREKA, ne bi me koštalo da stanem i ja u red. :wink:Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
Ali stani pa proveri... za svaki slušaj!![]()
Registrovano... moliću fino!Espanol:STAO, moliću fino!smeh:Pa sad... da li bi te koštalo, nisam sigurna... :wink:Espanol:E, to je onda druga priča. Pošto je mast iz PREKA, ne bi me koštalo da stanem i ja u red. :wink:Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
![]()
smeh:Registrovano... moliću fino!Espanol:STAO, moliću fino!smeh:Pa sad... da li bi te koštalo, nisam sigurna... :wink:Espanol:E, to je onda druga priča. Pošto je mast iz PREKA, ne bi me koštalo da stanem i ja u red. :wink:Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
![]()
![]()
Pa ovo će da bude red kao kod mama Dafine!www mira:smeh:Registrovano... moliću fino!Espanol:STAO, moliću fino!smeh:Pa sad... da li bi te koštalo, nisam sigurna... :wink:Espanol:E, to je onda druga priča. Pošto je mast iz PREKA, ne bi me koštalo da stanem i ja u red. :wink:Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
![]()
![]()
šmrc,šmrc A JA ?![]()
Ma jok, Smeh obezbeđuje Romanjole koje sada pravi žmurečki! :wink:sanja:ko se kasno prijavi, neka ponese 'leba da omaze vanglu u kojoj je bila mast![]()
Espanol:Ma jok, Smeh obezbeđuje Romanjole koje sada pravi žmurečki! :wink:sanja:ko se kasno prijavi, neka ponese 'leba da omaze vanglu u kojoj je bila mast![]()
![]()
Dobio informaciju iz prve ruke. :wink:sanja:Espanol:Ma jok, Smeh obezbeđuje Romanjole koje sada pravi žmurečki! :wink:sanja:ko se kasno prijavi, neka ponese 'leba da omaze vanglu u kojoj je bila mast![]()
![]()
mnogo se ti nesto smeskas...![]()
Espanol:Dobio informaciju iz prve ruke. :wink:sanja:Espanol:Ma jok, Smeh obezbeđuje Romanjole koje sada pravi žmurečki! :wink:sanja:ko se kasno prijavi, neka ponese 'leba da omaze vanglu u kojoj je bila mast![]()
![]()
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!sanja:Espanol:Dobio informaciju iz prve ruke. :wink:sanja:Espanol:Ma jok, Smeh obezbeđuje Romanjole koje sada pravi žmurečki! :wink:sanja:ko se kasno prijavi, neka ponese 'leba da omaze vanglu u kojoj je bila mast![]()
![]()
ijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!![]()
Pa dobro, cemu suze? Samo lepo kazes da treba i tebi... i dobijes domacu svinjsku! :wink:www mira:smeh:Registrovano... moliću fino!Espanol:STAO, moliću fino!smeh:Pa sad... da li bi te koštalo, nisam sigurna... :wink:Espanol:E, to je onda druga priča. Pošto je mast iz PREKA, ne bi me koštalo da stanem i ja u red. :wink:Goscica:evo stajem u red i strpljivo cekam....:wink:
![]()
![]()
šmrc,šmrc A JA ?![]()
Espanol:DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!sanja:Espanol:Dobio informaciju iz prve ruke. :wink:sanja:Espanol:Ma jok, Smeh obezbeđuje Romanjole koje sada pravi žmurečki! :wink:sanja:ko se kasno prijavi, neka ponese 'leba da omaze vanglu u kojoj je bila mast![]()
![]()
ijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!![]()
![]()
sanja:ko se kasno prijavi, neka ponese 'leba da omaze vanglu u kojoj je bila mast![]()
sanja:a ja mislila da zakasnim...![]()
A uz romanjole "prilog" u obliku šunkice, slaninice i sve od iste svinje?Espanol:Odlučeno demokratski. Kad se već stoji u redu za mast, red je i da se "lako gricne"!![]()
![]()