intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Jel` isprobao neko lazanje sa korama za pitu? I da dodam one lazanje što se ne kuvaju mi se ne dopadaju. koje vi najčešće koristite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikakva mudrost, samo malo truda
i prednost, takvo testo se ne trba prethodno kuvati, nego jos sveze, dok se nije osusilo, odmah upotrebiti 
Ako ih pravis sa korama za pitu onda je to pita nisu lazanjeintra:Jel` isprobao neko lazanje sa korama za pitu? I da dodam one lazanje što se ne kuvaju mi se ne dopadaju. koje vi najčešće koristite?
He, he, vidi se na kilometar...smeh:Hmmmm... biće (još) i degustacija, samo da se još malo "utreniramo".
Inače, na fotki su, koliko vidim, jedan tanjir, jedna čaša... kako sad ti znaš da sam "hranila neki lik" (pa još i ljubomorno)?!
pa ja pravim lazanje sa mlincima..mislim na one kore za mlince...intra:Jel` isprobao neko lazanje sa korama za pitu? I da dodam one lazanje što se ne kuvaju mi se ne dopadaju. koje vi najčešće koristite?
kompot od shljiva:Ako ih pravis sa korama za pitu onda je to pita nisu lazanje![]()
Mislim da su najbolja varijanta one koje se kuvaju...no mozda i gresim..druge nisam probala
poz

Uh...intra:Ma ta mašina je mrak, ali ova neka metalna je baš bila žara, pa nismo kupili...
pa smo posuđivali svako malo...sad sam se preselio pa jpš nisam upoznao komšije 
), ali mi nikako nije jasno kako isečeš to meso? Ko da ga "svrgne"??:svrgnuce vam shefa !!!! ko shto je sloba pao, tako ce i shef !
he he. svaki info vredi po kolachich...pa vi vidite

Može li ovako?smeh:Lepa vest je da nam se šef vraća...![]()
Što se recepta tiče, sve zvuči i deluje super (blago onima koji se nađu u tvojoj okolini![]()
), ali mi nikako nije jasno kako isečeš to meso?
![]()
Može li neki crtež ili, bar, pojašnjenje?
A ko će to "njima" svrgnuti šefa? I liči li ovaj šef na nekog Slobu? Ovog šefa, kao lepo vaspitanog čoveka nema potrebe "svrgavati" (Bože koji gadan izraz). Ako smatrate da ne valja, isti će se sam baciti u istoriju. Pa ako recimo jagodica smatra da može da vodi ovaj forum, samo neka izvoli...?:svrgnuce vam shefa !!!! ko shto je sloba pao, tako ce i shef !
he he. svaki info vredi po kolachich...pa vi vidite
Može smeh. Uhvatio malo vremena i nadrljao kako se to otprilike seče...smeh:Lepa vest je da nam se šef vraća...![]()
Što se recepta tiče, sve zvuči i deluje super (blago onima koji se nađu u tvojoj okolini![]()
), ali mi nikako nije jasno kako isečeš to meso?
![]()
Može li neki crtež ili, bar, pojašnjenje?