anajade
Elita
- Poruka
- 21.663
To kod nekih politicara cujem svetska vlada svetski mir ali u bibliji se takav mir ne spominjeNe svetski mir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To kod nekih politicara cujem svetska vlada svetski mir ali u bibliji se takav mir ne spominjeNe svetski mir.
ma, lazu bre.To kod nekih politicara cujem svetska vlada svetski mir ali u bibliji se takav mir ne spominje
Isus nije Mesija kakvog su oni zamisljali. Osnovni zadatak mesije je bio da ih oslobodi rimskog ropstva u to vreme.Jevreji ne veruju da je Isus bio bog ili sin Bozji ili da je Mesija koji je prorecen u starom zavetu . Smatra se laznim mesijom sto znaci da nije ispunio zahteve postavljene u jevrejskom veerovanju .
Po njihovom.verovanju mesijansko doba bice obelezeno mirnim.suxivotom svih ljudi gde nece biti mrznje rata.Mesija po njima mora biti.jevrejin koji potice od kralja davida i mora biti obican covek.nikakav bogocovek.
Sve u svemu cekaju tita haha
Bio jedan laznjak mesija pocetkom drugog veka .Digo bunu protiv rimljana a rimljani uvate i sve jevreje pobiju.I gde zavrsi mesija.U grobu.Isus nije Mesija kakvog su oni zamisljali. Osnovni zadatak mesije je bio da ih oslobodi rimskog ropstva u to vreme.
Nikako Bog ili nesto slicno, jer se to kosi sa Judaizmom. Drugo uopste nije bilo obavezno da bude duhovni
vodja, bilo koji vojni vodja koji bi ispunio taj zadatak, bi bio proglasen za mesiju...
I Isus je zavrsio u grobu...Bio jedan laznjak mesija pocetkom drugog veka .Digo bunu protiv rimljana a rimljani uvate i sve jevreje pobiju.I gde zavrsi mesija.U grobu.
Uso i izaso gospodski hahaI Isus je zavrsio u grobu...
Obzirom da je Isus kao Mesija pretvarao vodu u vino, pa i ukrsao itd. nije neobicno ni da Jevreji od svog ocekuju neko (preko noci) cudo. Pogotovo ako se uzme u obzir da je i ranije bilo zapisa o raznim bozijim cudima.A otkud znas ne bi zavladao i mir da ga nisu ucmekali.Ne mislis valjda da neko.moxe preko noci sve to postici.
Ako se desi da preko noci dodje ukine smrt i bolest zavlada .odjedared ljubav medju ljyde i da ne padne ni jedna glava eto i mene da mu se poklonim.Obzirom da je Isus kao Mesija pretvarao vodu u vino, pa i ukrsao itd. nije neobicno ni da Jevreji od svog ocekuju neko (preko noci) cudo. Pogotovo ako se uzme u obzir da je i ranije bilo zapisa o raznim bozijim cudima.
Tako je razmisljao tadasnji covek.
Prvi hriscani su bili jevreji koji su prihvatili Isusa i prvi koji su njegovu veru širili dalje.
Bar Kohba razbojnik.Bio jedan laznjak mesija pocetkom drugog veka .Digo bunu protiv rimljana a rimljani uvate i sve jevreje pobiju.I gde zavrsi mesija.U grobu.
Ne samo Judejci i neznabosci su prihvatili.Prvi hriscani su bili jevreji koji su prihvatili Isusa i prvi koji su njegovu veru širili dalje.
Ima jos hedan laznjak.Zezao ih zezao i onda preso u islam hahaBar Kohba razbojnik.
Realno gledano mislim da to nije izvodljivo.Ako se desi da preko noci dodje ukine smrt i bolest zavlada .odjedared ljubav medju ljyde i da ne padne ni jedna glava eto i mene da mu se poklonim.
Znas kako, istoriju pisu pobednici...Uso i izaso gospodski haha
Nisi pesimisticna nego realna.Dok traje sveta bice svega ovoga.Realno gledano mislim da to nije izvodljivo.
Mislim, bez obzira na tog mesiju, pricam sad mimo bilo koje religije.
Apsolutno odsustvo rata, gladi, pa i bolesti…tesko. Pesimisticna sam.
Ali daj Boze da nisam u pravu i da cemo to kao ljudska bica jednom doziveti. Mozda neke buduce generacije.
Nema politike na ovoj temiBez dnevne politike.
Mislis isys kad ih je sve pobedio izaso iz groba neozledjen napisao istoriju hahaZnas kako, istoriju pisu pobednici...
Rekao bih da su tu Isusovu pobedu pisali Rimljani...Mi, mislis isys kad ih je sve pobedio izaso iz groba neozledjen napisao istoriju haha
O Cemu je ovde rec i ko ovo kaze pred Hristov dolazak?To kod nekih politicara cujem svetska vlada svetski mir ali u bibliji se takav mir ne spominje
Solunjanima 5,3 | Jer kad reku: mir je, i nema se šta bojati, onda će iznenada napasti na njih pogibao kao bol na trudnu ženu, i neće uteć |
Pa tako je nemaju se cega bojati tek.onoO Cemu je ovde rec i ko ovo kaze pred Hristov dolazak?
MIr u susednom selu ili gradu?
Ili u kuci, ili?
Solunjanima 5,3 Jer kad reku: mir je, i nema se šta bojati, onda će iznenada napasti na njih pogibao kao bol na trudnu ženu, i neće uteć
Smešan izraz.neznabosci
Sad je Vule ako si zaboravio...Meni je smesno da imam veru da dodje neki tito Sta ce mi tu vera.Cu da biram tileta na izborima ako bude na listi.
a nama u medjuvremenu uvalili Isusa da nam skrenu paznju sa njihovih lopovluka.80 % Izraela su nereligijozni, opametili se ne cekaju nikoga poduzeli sami i eto ih na krovu sveta neke muhe zuje oko njih.
Al se ne sanja da ce neki vule mesija i tito u byducnosti doci i od srbije napraviti svicu.Kakve to veze ima sa verom.Ama bas nikakve.Sad je Vule ako si zaboravio...
Znaš ko je najbolji u lošem sistemu?