NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 23.236
Ko kaže da je to rekao Isus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko kaže da je to rekao Isus?
Imaju ljudi svoje razloge...nekome je delovao kao dobar kandidat.Zašto bi neko lažirano pripisao autorstvo baš Marku?
Ti mi dokaži ko je šta rekao...do sada samo nastavljaš niz nedokazanih tvrdnji.Pa jel' rekao Marko ili Ne?
Aj se odluči.
Ne želim, rekao sam ti.Ti mi dokaži ko je šta rekao...do sada samo nastavljaš niz nedokazanih tvtvrdnji.
OK, nemoj...što bi radio nešto što ti nije gušt, a ne moraš.Ево ти твој секуларни гуру мрзи ме да га комднтаришем уопште.
Važi.Ne želim, rekao sam ti.
Već smo pričali i ne vidim svrhu da vrtimo isto...
Зато што сам видео шта радиш и на шта циљаш и одмах препознао човека на ког се позиваш.OK, nemoj...što bi radio nešto što ti nije gušt, a ne moraš.
Prema mišljenju profesora novozavetne nauke na PBF možda i jeste neki Marko.Ili je mozda ipak on autor?
A po misljenju Otaca Crkve zna se i koji Marko.Prema mišljenju profesora novozavetne nauke na PBF možda i jeste neki Marko.
Pratio sam njegov rad, ali nisam se pozvao na njega.Зато што сам видео шта радиш и на шта циљаш и одмах препознао човека на ког се позиваш.
I po mišljenju onih koji su analizirali i očeve crkve, postoje problemi u stavovima otaca crkve.A po misljenju Otaca Crkve zna se i koji Marko.
Pravoslavni Bogoslovski fakultet u Beogradu je pravoslavni samo po imenu ni po čemu drugomePrema mišljenju profesora novozavetne nauke na PBF možda i jeste neki Marko.
Strašno...još da nije bogoslovski, pa da sečete to i u vatru bacate.Pravoslavni Bogoslovski fakultet u Beogradu je pravoslavni samo po imenu ni po čemu drugome
Daleko biloI po mišljenju onih koji su analizirali i očeve crkve, postoje problemi u stavovima otaca crkve.
Da najbolje bi bilo tu zgradu porušiti nekako buldožerom. Ili je bombardovati iz Miga 29.Strašno...još da nije bogoslovski, pa da sečete to i u vatru bacate.![]()
Do Beograda...nije dalje.Daleko bilo
Ruske Federacije...sa petokrakom?Da najbolje bi bilo to u zgradu porušiti nekako buldožerom to sve srušitiili bombardovati iz Miga 29.
Biblija nas bas upzorava da ne slusamo ljude vec BogaНајважнији су добри коментари. Тумачења Светог писма од светог Јована Златоустог су важнија од текста Светог писма. Боље њих читати него само Свето писмо без коментара.
Ko to kaže, ko to laže? Oni koji kažu da Hrist nije Bog. Isus Hrist je Bog. Jehova.
Ti laqzes ocigledno jer podmeces lazno ucenjeKo to kaže, ko to laže? Oni koji kažu da Hrist nije Bog. Isus Hrist je Bog. Jehova.
A Jehova je Loki i zavitlava vas milenijumima...Ko to kaže, ko to laže? Oni koji kažu da Hrist nije Bog. Isus Hrist je Bog. Jehova.
Ne lažem. Ne lažem. Baš ta verska zajednica kojoj još uvek pripadaš podmeće lažnu Božju reč.Ti laqzes ocigledno jer podmeces lazno ucenje
Bozja rec Biblija te demantuje
a dokaze koje sam navela su Biblijski