Istraživanje pred izbore: Opozicija osvaja Beograd

1647677987996.png



Program Vlade Srbije za podizanje energetske efikasnosti doživeo je potpuni fijasko, a kako i ne bi, kada je za celu Srbiju Vlada izdvojila samo oko 500 miliona dinara, 3,6 miliona dinara po opštini, što je jedva dovoljno za po tridesetak stanova u svakoj, izjavio je Dobrica Veselinović, kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda.
 
1647836133189.png

Представници коалиције Moramo били су испред телевизије Pink јер их је полиција спречила да одрже протест који су са мештанима села Слатине и Криваље намеравали да одрже испред кинеске амбасаде због кинеских компанијa које, уз дозволу и субвенције још увек актуелног анти-Србијанског режима, максимално уништавају Србијанску земљу, ваздух и воду својим отровним материјама.
 
Koje kakve Zelenke,Dorate,Mrkove,Ćute,Mute,Bate.
Laza traktorista.Ponoš.
Fali vam još tetka na trapezu i brkata žena sa tri sise.
Копирају Хрвате, тамо је у Загребу победила коалиција "Можемо".Квазилевичари, псеудоеколози а у суштини слуге страног капитала.
 
Dobro si rekao JEDINI NEVLADIN MEDIJ. Znaci onaj u Babusnici nema kablovsku i nema ni taj 1 medij. Ne znaju da postoji Ujedinjena Srbija. Zna za Vucica. Ovi iz Bgd imaju neka saznanja i to cini da je tu opozicija realno u mogucnosti da uzme grad. Nije Vucic lud sto ne da medije,
Sad ako mislis da je to u redu sta da se radi.
Fanovi N1 potcenjuju inteligenciju generalne populacije, a precenjuju svoju i često ne vide da su upravo oni na glupljem i izmanipulisanijem kraju.

Pobedio je Koštunica Miloševića bez ijednog medija, a u 2022. godini kad seljaci preko mobilne aplikacije i GPS trekera prate gde su im krave, neko se žali na neobaveštenost i zamišlja ljude koji kao zombiji sede pred TV ekranima.
 

Back
Top