Istraumatizirani neljudi tukli mog prijatelja, noževima prijetili njemu i meni i razbijali po stanu poznanice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, prijatelji ja prvi put vidimo dvojicu krajnje bahatih patnika, čije se priče te večeri vrte na njihovim traumama iz djetinjstva i mladosti i o tome kako su oni jadni nesretni imali teško djetinjstvo, kako je tom jednom umro brat, ali obojica su kockari i povremeno kradu.


Prijatelj i ja nismo znali da će se oni pojaviti u tom stanu zajednicke poznanice mene i mog prijatelja, mi smo prije toga imali ugodnu večer izvan tog stana, a prije nego što smo došli na to druženje iza ponoći, mi smo još i kupili i za jelo i piće.

Ta dvojica krajnje nekulturnih likova su došli na nagovor jedne mlađe ženske nekulturnjakinje, inače se ta povremeno družila s mojim prijateljem, koji je došao na par dana, jer nije iz ovog grada, a poznanica koja ju je pozvala u stan iz onu dvojicu - poznanica ju zna vrlo kratko.


Večer je tekla na način da je nekulturnjakinja skretala pozornost na sebe kukanjem oko toga kako joj jedan dečko ne želi odgovarati na poruke, a da je taj dečko navodno zaljubljen i neku curu mlađih od 15 godina, nekulturnjakinja ima oko 25 godina, a taj decko oko 30, medjutim, nekulturnjakinja se počela nabacivati liku koji je bio u sobi , lik oko 25 godina, u početku prosječnom koji nije bio toliko napet, a nesto stariji lik koji ima oko 35 godina je mog prijatelja koji ima 35 godina u početku doživljavao vrlo dobro. Ja imam 34 godine.

Poznanica u čijem se stanu to dogadja ima malo više od 40.


U jednom dijelu noći, moj prijatelj je imao neke malo nespretne šale na nacionalnoj razini, što se onom starijem liku nije svijedjlo i tad je taj lik otišao do sudoperi i izvadio veliki nož i krenuo nožem prema prijatelju, a onaj mladji je takodjer uzeo nož i počeo je cipelariti prijatelja....poznanica je molila da se situacija smiri, a ona nekultuenjakinja je mom prijatelju rekla da je ***** .....moj prijatelj se ispričavao, ali ovaj mladji kreten nije stao, noževi su bili sve bliže, ja sam gitarom uspio obraniti prijatelja, medjutim ta gitara je bila razbijena na stolu, i oni su iz glasne i mrziteljska poruke izasli iz stana, njih dvojica i ta cura, ali su vratili noževe u sudoper.
Nakon višesatne rasprave o tome kako je moj prijatelj ipak pretjerao, došli smo do zaključka da su njih dvojica s noževima, kao i ta cura psihopati , medjutim par sati još nakon, moja poznanica se i dalje dopisuje s njima, a kap koja je prelila čašu je bila kad je ta cura koja je bila s njima.nazvala poznanicu i preko desetak minuta na veseo način pričala s njom, a desetak sati prije je moj prijatelj umalo bio izboden nožem, a i ja sam bio blizu toga.Sto reci o toj poznanici koja je prakticki podrzala one koji nozevima napadaju ljude?

aśto se neljudima s noževima opraštaju napadi s noževima - pod opravdanjem da su imali teško djetinjstvo?
Lepše je s kulturom

Posle 22h ne otvaram nikom
 
Do čega bi onda došlo? Do ganbanga :think:
Pa da nisu ponudili toliko, oni bi izašli, a prijatelj, poznanica i ja bi nastavili normalno pričati kao dva dana prije..prijatelja znam četri godine, poznanicu jednu godinu, a a prijatelj i poznanica se znaju sedam mjeseci, ali su se vidjeli nekih osam puta
 
Imamo i poznanika crnca, ali on se ne ljutim, npr na šalu hvala od srca, prijatelj je znao reći - hvala od crnca
Ti imaš toliko poznanika, prijatelja, poluprijatelja, poznanica, prijateljica s potencijalom da postanu nešto više ( tvoje riječi), ili prijateljica bez potencijala za već nešto, da se čovjek upita di upoznajes sve te puste ljude?!?Ali istovremeno često pišeš o usamljenosti?!? Takodjer i o izdaji, više manje svak te izdao, razočarao, ili što li već?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top