Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
I ja da se složim sa ovim v.. pardon Angelicom, mada me jako nervira... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kapernaum:dobro ti ide.. ;-)
pre Isusa
Avak. 1:5. Pogledajte po narodima i vidite, i čudite se i divite se, jer ću učiniti delo u vaše dane kog nećete verovati kad se stane pripovedati.
šta ti govori ovaj stih?
Bi2:...
Šta se ovim htelo reći, pobogu..![]()
crow:ooooooo zar je bitno...
nego... tvoja strast prema dedukciji moze da bude isplativa,
ako se primeni na prave stvari,
(druga tema na KnjiziKojaCe...)
tako da analiziranje Almanaha moze da posluzi ko dobra vezba 8)

Svestrana ženska, šta ćeš...Goddess of the far east:Hehe Bi2 ti si se preselila na prirodne i još si postala književni kritičar i analitičar.![]()
Kapernaum:Nisam ni rekao da ima veze sa kapetanom, samo me interesuje kako tumačiš stihove.
Goddess of the far east:Hm Avakuma je očigledno mrzelo da piše.Čini mi se da bi se ovo razumelo mora da se pročita Jeremija.

Goddess of the far east:Ovo je stvarno smešno.Akhenaton u shopingu sa ženama(postovala sam na toj temi).
Vladazl:Selite se vi slobodno, ali ja ostajem...

ja imam uplaceno do 20 ovog meseca net i vishe nemam nameru da dokazujem bilo shta.Bi2:Dobro. Tako si mi već rekao.![]()
Ali nisi rekao ni da nema veze sa kapetanom nekome ko nema pojma o čemu se radi..![]()
Nego, iz celog ovog tvog posta ja samo vidim da polako, ali sigurno, postaješ pravi forumaš. Ima te i tačno u ponoć, i u dva posle ponoći, a i preko dana.. ;-)
Btw, jel to ceo tvoj komentar na moje mozganje?
Kapernaum:ja imam uplaceno do 20 ovog meseca net i vishe nemam nameru da dokazujem bilo shta.
ti si interesantna i logi;no zakljuchujesh neke stvari, pa sam hte tvoje tumachenje.
pozz.
p.s. kad budem ponovo u mogucnosti da uplatim chucemo se
E, sad mi napade pamet nešto u vezi čudnih uticaja na ljude..Goddess of the far east:Ovo je stvarno smešno.Akhenaton u shopingu sa ženama(postovala sam na toj temi).Ristob će se pojaviti na LjiS/u i reći će"Deco,ništa pre braka"!Crow će možda da ode na kulinarstvo i ostaviće neki dobar recept.Šakal će izjaviti:Izražavam želju da se bavim humanitarnim radom.Kapernaum će posetiti podforum vojska i avijacija jer spominje nekog kapetana.Bi2 ti i ja na prirodnim zahvaljujući Ristob.Sve u svemu ovaj forum čudno utiče na ljude![]()
Da nije u pitanju ona eksplozija na Suncu od 13. decembra.. :shock: Ili, jednostavno blizina Nove godine i ostalih praznika ?Bi2:E, sad mi napade pamet nešto u vezi čudnih uticaja na ljude..Da nije u pitanju ona eksplozija na Suncu od 13. decembra.. :shock: Ili, jednostavno blizina Nove godine i ostalih praznika ?
AKHENATON:Nova godina?A pa zato sam ja otisao u pretpraznicni soping, da je neki drugi deo godine verovatno ne bih.![]()
Goddess of the far east:Šakal kako gde.Ne i u seoskim crkvama gde precenjuju svoje usluge i naplaćuju nerealno,a ljudi su ovce čini mi se daju silne pare ni zbog čega.

ristob:Fama o čikama u crnom koji perfidno iskorišćavaju lakoverne.......QUOTE]
Hm...AKO!?Nije ''ako'' već jeste...i to odavno...
Crkva odavno ima svoj cenovnik i svoje usluge naplaćuje po njemu...sveštena lica primaju platu...država plaća...takođe imaju još izvora prihoda i to ne malih...
Na 'domu i porodici' je bila neka tema na kojoj sam imao duel sa Lavrentijem...mislim da je bio sveštenik...jako prijatan...od tada više ne piše...bar ne pod tim nickom...
Btw. mlađi sam od tebe ali sam sigurno sa više sveštenih lica pričao nego što si ih ti video do sada...
Usput...apropo 'cjenika'...svakom svešteniku sam postavio i sledeće pitanje...koliko je Sv. Jovan Krstitelj naplatio Isusu krštenje?Hm...možda neko od vas zna odgovor...oni nisu znali.
Šakal:ristob:Usput...apropo 'cjenika'...svakom svešteniku sam postavio i sledeće pitanje...koliko je Sv. Jovan Krstitelj naplatio Isusu krštenje?Hm...možda neko od vas zna odgovor...oni nisu znali.
Sigurno u novcu nista.
Šakal:Usput...apropo 'cjenika'...svakom svešteniku sam postavio i sledeće pitanje...koliko je Sv. Jovan Krstitelj naplatio Isusu krštenje?Hm...možda neko od vas zna odgovor...oni nisu znali.