korkanj
Ističe se
- Poruka
- 2.464
Dudići - Perići, bratstvo u Malom ZalazuOvo se najvise poklapa sa onim sto su meni pricali... Hvala vam puno na pomoci![]()
Dudić, i kao: Perić, Mali Srijem (Mali Zalazi), Njeguši, doselili se iz Stubice (Pješivci)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dudići - Perići, bratstvo u Malom ZalazuOvo se najvise poklapa sa onim sto su meni pricali... Hvala vam puno na pomoci![]()
Ovo se najvise poklapa sa onim sto su meni pricali... Hvala vam puno na pomoci![]()
tzv.krsna slava,oli krsno ime,ili imendan, nije samo i izkljucivo "srpski" brend.dapace,Hrvati su taj paganski obicaj preuzeli od rimljana(romeja) kad su dosli na ove prostore u 6.stoljecu...
Има једна еба за твоју тезу.. у 6 веку није било хрвата!
Крсна слава није пагански обичај..философу...него прослава Светитеља на чији си дан примио Крштење....
Ja se prezivam Perić i zivim u Kosovskoj Mitrovici. Znam da se moj deda preselio iz Vučitrna (nadomak Mitrovice). Krsna slava nam je Sv. Nikola. Mozete li meni da pomognete malo oko istorije i porekla Perića posto nemam nikog od starijih koje bih mogao to da pitam
Unapred hvala!!!
Ja se prezivam Perić i zivim u Kosovskoj Mitrovici. Znam da se moj deda preselio iz Vučitrna (nadomak Mitrovice). Krsna slava nam je Sv. Nikola. Mozete li meni da pomognete malo oko istorije i porekla Perića posto nemam nikog od starijih koje bih mogao to da pitam
Unapred hvala!!!
Ja sam Nikola Perić iz Beograda.Moje prezime Perić se koristi više od 400 godina još otkad mi se predak prezivao Zimonjić gde je živeo u okolini Nikšića.Naša krsna slava je Lazarova subota.Deda mi je iz sela Donja Kamenica otišao u Beograd da živi gde smo i mi ostaliDudići - Perići, bratstvo u Malom Zalazu
Dudić, i kao: Perić, Mali Srijem (Mali Zalazi), Njeguši, doselili se iz Stubice (Pješivci)